LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Isnin, 1 Ogos 2011

Esok raya apa?

Dengar sini warga belogger…esok saya dah raya…hahaha! Terbaiklah… dah raya kot…sbbnya tiap-tiap malam sebelum puasa dah kuar lagu raya kat kolej saya nie ha… semangat betul budak-budak nie… korang ada? Xkan…? Xsabar-sabar la budak-budak nie…season lepas pun kantoi, nak raya konon, tolong la kasi lulus season nie dulu k..

Bila sebut raya teringat psembahan ngn induksi kos sem nie..Gua blakon kot..tp jadi Hero Annoucement Raya.. seriously best..dah lama xbelakon nie,,,semenjak tinggal ko drama sem 3 dulu..ngee…


Tapi sayangnya masa part3 xdapat wat persembahan penutupan ko sebab raya la jugak.. masa part2 je dapat bersajak atas pentas..kalau spa2 yg sama batch ngn saya tu kalau ingt Alhamdulillah la..insyaallah sempat raya,,umur panjang.. ngee… siap kuar lagu Mohabbatein..

Berbalik pada kisah sahur pulak,,bagus sebenarnya budak-budak kolej SR nie.. bukak lagu raya 4,5 pagi..nak kejut orang..tapi setakat bapa ari je?? Itu persoalan besar dalam kepala…? Tapi xleh belah kul 5.20pagi tadi ada bilik kasi bukak suara azan,,tercegang budak-budak yang tengah makan tadi..HAHAHA! kelakar pulak aku tgk..

walaupun bazaar tadi kul5.30ptg pun dah abis makanan,insyaallah esok bertambah lagi gerai makanan tu ha...jgn risau yerk.....


Hari 1st dah Berjaya…so,
Selamat berpuasalah yerk utk hari seterusnya…
cl(^_^)


18 ulasan:

AliaJustea berkata...

waahhh ! excited kemain.. mula2 je rasa riang gembira puasa .. last2 nnti kompom malas nk bgun dah . .
alia pon sama juga -.-'

syifa' berkata...

esok raye.. yeye!

Cik Tetra berkata...

wah bestnya korg da dgr lagu raye...nak dgr jgk la lepas ni.,:D

tahniah kerana berjaya menjalani first day puase hari ni.. :)

AwieKashi berkata...

@ AliaJustea
HAHAHA! semangat btl tuh...bknya apa...terbayang baju baru la katakan...

Yintomeito berkata...

hehe, siapa punya keje lah yg bukak azan tu . nakal ~

AwieKashi berkata...

@ syifa'
ye..ye...esok raya... ^^

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
HAHAHA...org tu nmpk kita sekali lg xnak tegur...

*pencarian lagu raya...copy kat pendrive..HAHAHA!

AwieKashi berkata...

@ Yintomeito
HAHAHA!
itu keja orang pandai tuh...
kalau x,,xbuat keja2 cm tuh... =)

@ Syima Raaif @ berkata...

wah kemain masing masing..huhu part yg pasang azan tu bagus..haha

ermm yg pasal bazar tu kenapa sikit sgt ek..wlaupun dtg cepat tp memang tak banyak kan..tolong jawab sikit mpp ;P

AwieKashi berkata...

@ Syima Raaif @
hehe,,pasal gerai mkn tu sebenarnya mpp just boleh adukan je.. bahagian atasan yg amik tindakan utk tmbahkan gerai...

Cik Tetra berkata...

HAHAHAHA..ala nak tegur..tp ramai sgt org tadi la.. :D

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
ok,,,*alasan di terima... ngee~

aliah supaiman berkata...

yg azan tu plg comel...hahaha...kesian....

AwieKashi berkata...

@aliah
HAHAHA! paling comel???
mmg kena la memekik ngn budak2 ngh makan tuh,,,

Cik Tetra berkata...

hahaha...yeay!! :P

aQimie Ceplos berkata...

awie says | hehe..versi spa la tuh...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

huhu... rasa nye belom lambat lagi kan?? sempat lagi kan ibah nak ucap, Selamat Berpuasa kat awie?? huhu..

sory ehh lambat wish.. hahaha.. biasalah bz lahh.. hikhik..

AwieKashi berkata...

@ Noor Adibah
HAHAHA...selamat berpuasa jugak yerk..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...