LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Selasa, 30 Ogos 2011

Selamat Hari Raya Beloggerz

aku curi kat google lagi..

Dulu Pak Cik nie yang sampaikan Pengumuman Raya kat kita .. ramai yang xkenal siapa dia .. dia Tok Lang aku tau dak ? sedihnyer .. dia dah pencen .. hangpa tau apa .. rindu dia lah .. :’( walaupun dia sekadar Tok Lang ‘angkat’ aku .. dia tetap di hati aku .. mcm kata Dato’ NC YuAiTiEmm… “Tok Lang sentiasa dihatiku”… baru sweet + AWESOME!!


Tapi xpe .. Datuk Syed bagi pengumuman raya tahun nie pun xpe .. sebab raya tahun nie lengkap segala benda alah .. walaupun lemang xbyk mcm tahun lepas aku bakar … & umah aku jugak kena serbu YB Adun semalam .. tapi bukan orang lain .. Pak su Ir. Nawawi jugak .. ^^,



Kesempatan nie nak ucapkan semua belogger yang selalu dating di belog aku..



Byk lagi .. tapi tetiba ada orang datang nak meraya lak ...huhu...

19 ulasan:

Yeen Sam berkata...

Jom dating ! Hehe , thanks abang awie. Kite suke blog abg awie ... ♥


Selamat Hari Raya yeeee ~ :)

AwieKashi berkata...

@ Yeen
HAHAHA! yeke suka ??

*atau ada makna lain ? huhu

Cik Tetra berkata...

eh name ceq ade la..!! thanks awie! selamat hari raya jugak! :D

WaWa ★ berkata...

pakcik yang baru neyh, umum tak best lahh . yang dulu lagi best ! untunglahh Hanis Zalikha dating blog awie (:
Nway, Selamat Hari Raya jugak Awie ((:

AwieKashi berkata...

@ CIk Tetra
HUHU ... sama2... selamat hari raya aidilfitri minal aidil wal faizin! =)

AwieKashi berkata...

@wawa
HAHAHA! HZ ?
opsss.... mana ade... saje letak... :p

Abang Zam berkata...

len kali bubuh nama aku paling atas sekali..

kah kah..duit raya naik nanti abg zam bagi

Sarah Sayuri Hartnett berkata...

saya datang berdating lagi ni...kehkehkeh :)

Ainur Hamzah berkata...

selamat hari raya pakcik :)

AwieKashi berkata...

@ Abang Zam
HAHAHA!
line clear!
baru AWESOME!

AwieKashi berkata...

@ sarah sayuri
HAHAHA!
no hal lah..
nnt abg zam jelea pulak kan ... =)

AwieKashi berkata...

@ Ainur Hamzah
sapa pak cik ..
please k .. im still young ... :p

CTK berkata...

selamat hari raya :))))




http://khayalan27.blogspot.com/

syasya berkata...

selamat raya awie!..ba la raya ni! huhu

moshi_boo berkata...

awie : selamat hari raya..jemput dtg rumah yer..hehehe bngga nya ada nama terselit kt situ

eiza rahman berkata...

tq.. selamat hari raya gak.. duit raya xde ke?? hehe :P

chemay berkata...

selamat hari rayaaaaa.
:)

IkiN NikisA berkata...

dating ea .. haha ! selamat hari hari raya jugak :)

AwieKashi berkata...

huhu... selamat hari raya semua =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...