LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Ahad, 28 Ogos 2011

Jumpa Orang Femes Belog


Assalamualaikum w.b.t

Huhu .. “jumpa orang femes belog” … kali nie entry khas untuk seorang belogger femes yang berada di LANGKAWI .. Gua xtahu la dia perasan gua or x.. sbb dia kan femes .. mana lah nak kenal gua nie .. lagipun dia sorang yang chumel-chumel gitu…

Cuaca kat LANGKAWI sekarang agak kurang memuaskan lah .. nak cari baju raya pun susah … hujan je memanjang …LANGKAWI PARADE , BILLION , LANGKAWI FAIR , AIRPORT & JETTY POINT … itulah tempat yang di penuhi orang ramai .. sampai LANGKAWI nie berat sebelah … *eh,,yeke ?? sesuatu sgt

Ok,, berbalik pada situasi “jumpa orang femes belog “ … Ini situasi semasa kat LANGKAWI FAIR & BILLION di Kuah .. keadaan kat luaq mmg hujan lebat giler… sambil menunggu akak gua tgk-tgk DVD at kedai video , gua layan kejap kerusi urut INTELL ..Isemen…this is best bro! sedap je gua rasa .. tetiba pas abis je gua di urut-urut kerusi buatan manusia mana entah .. tetiba sekecil molek bertudung shawl hijau masuk dgn keadaan yang basah .. gua tgk la dia .. (dalam hati gua) “macam penah tgk je si chumel nie ??” Ha’aa….dia lah tuh … macam adik gua je … huhu… *sori… ^_^

Tapi dia mmg seorang yang chumel lah… walaupun beza umur dia ngn gua just 2,3 tahun je .. but, dia mcm natural beauty .. Chumel-chumel … AWESOME ! aku kasi tau Abang Zam nie mesti dia jeles.. sbb dia beria-ria nak datang LANGKAWI jumpa dia … agak-agak dia baca x entry gua ? HAHA! Kompom la x kan… entah btl ke x entah mata aku hari nie .. lantak lah.. =,='

Nak tahu siapa ??

Orang LANGKAWI lah…huhu

Dalam belog dia mesti ada lukis-lukis patung berwarna pink!

F**KING AWESOME gituh…

Eh,,malas pulak aku nak buat teka-teka nie…

Haa niee….


YUYU ZULAIKHA orangnya…
^^,

29 ulasan:

Abang Zam berkata...

aku baca la gila! kah kahkah
lu backlink kat belog dia tak? konfem belog kau canak tinggi trafik weh!
lahanat!

kah kah kah..yuyun it's me, abang zam!

AwieKashi berkata...

HAHAHAHA!!
ko tolong backlink kan...
baru awesomE!

moshi_boo berkata...

puyooooo....lepas ni awie plak la yg pemes ni...haaa

AwieKashi berkata...

@moshi
xde maknanya ... cam nie pun dah ok..

syasya berkata...

seronoknye die jmpe si comelhehe selamat raya =))

AwieKashi berkata...

@syasya
huhu ... slmt hari raya ! =)

Sarah Sayuri Hartnett berkata...

abang zam orang first komen...hahaha..

beronoklah kau jumpa yuyun...:)

Cik Tetra berkata...

suke tgk yuyu zulaikha..comel sgt.. :)

WaWa ★ berkata...

untunglahh dapat tengok kak YUYU yang choooomel tuh (:

*Nway, lagu kat blog best gileee !

NisaAdnan berkata...

dah agak dahh. kenapa tak tegur dia? kalau tak boleh tepek pic besor gedabak dgn yuyu zulaikha kat belog ni ;p

AwieKashi berkata...

@ sarah sayuri
HAHAHA!
abng zam memang .. bab kak yuyu je mst laju..

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
opkos la ... kan ??

AwieKashi berkata...

@ wawa
best ke ?? org ckp nak tido dgr =,='

AwieKashi berkata...

@ Nisa Adnan
HAHAHA! awesome kot bila besaq kedabak mcm nie ..!

moshi_boo berkata...

heheh bgus2...
napa awie tak gi tegor...kena g lngkawi gak la..bleh jmpa awie ngn yuyu >.<

AwieKashi berkata...

hahaha ...
xbuleh ggu ..
ngn parents la ...

moshi_boo berkata...

hehehe mna thu
alang2 bleh wt mnntu ke
=p

AwieKashi berkata...

perrghhh ..
ke situ lak ...
mmg x la kan ....

Cik Bell berkata...

o mak aii.best woooo.... :)

AwieKashi berkata...

@ cik bell
HAHAHA! best apa nye?
kalau dapat duit raya best la ...

biha yahya berkata...

wow ! yuyu beb ! terbaikk ~ dah lah comel !

YZ berkata...

Kisah pulak. :P

Ainur Hamzah berkata...

nk bg tahu kak yuyu la sal entri ni. HAHA

AwieKashi berkata...

@ biha yahya
HAHAHA!
untunglah duk langkawi ... :p

AwieKashi berkata...

@ YZ
hang cakap la hang jeles yana ...

AwieKashi berkata...

@ Ainur Hamzah
try la ... =)

y u y u Z u l a i k h a berkata...

sorry! baru je online ni! baru sampai kampus...

ape laa.. sampai hati tak tegurr! tau la sape yuyu ni! sobbsobbb!

AwieKashi berkata...

@ Yuyu Zulaikha
ala... mana la sy tau akak ...
tgk 2 3 kali jugak nak tegur pun ...
takut salah org ke ..
x ke malu sy nie ha...

Waniy Wan berkata...

Untung dapat jumpa YUYU comel. ^^ mesti seronok gilaaa kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...