LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Isnin, 15 Ogos 2011

Windows 8


Salam seantero…salam jutaan kepada rakyat Malaysia….Wahh…dengan penuh poyo & bergayanya..padahal bel0g baru ratus je followers kan?? Bajet mcm jutaan orang nak tengok..len la kolej kediaman sebelah mata hari terbit kat UiTM segamat…tahu siapa? Korang apa tau..*padahal korang xsempat lg teka kan…HAHAHA! Padan muka…spa xkenal akak Hanis Zalikha, mmg bukan bel0ggerzlah!! jumpa tapi xpenah tegur,,saya low profile lah...xbuleh2... >.<

Hari nak kongsi ckt crita baru wlpn pas balik dari Cameron Highland…lama xupdate..tapi bukan nak cte pasal CH..nak cte pasal software terbaru nie ha…”WINDOWS 8”… Wahhh…sapa yang dah guna dah..cuba makan sekarang…HAHAHA! Dapat pulak kan… UNTUNGLAH sapa yang dah gunakan,,ok..ok..


“sebenarnya sayalah yang gunakan sekarang….!”
“Ok,,Ini poyo!” *memey lar….
HAHAHAHA! Best broO…
Korang xnak gunakan ke??
Boleh tayangkan kat member….
&
katakan…
“Apa barang windows 7 je…orang dah 8 la…”
Dengan eksennya berjalan seperti Ali baba…Wink! Wink!

gambar curi dari google...HAHA!

So,sapa yang guna windows 8 tu tahniah lah… anda memang updater giler…
P/s : saya xguna pun lagi windows 8,itu adalah rekaan semata-mata, tidak ada kena mengena yang hidup atau telah meninggal dunia..
(pesanan penaja)

-JANGAN MARAH-

14 ulasan:

syasya berkata...

huhu window 8 sudah. pc kat rumah still gune window xp kih kih laptop saje window 7 heee

Cik Tetra berkata...

wah bestnye window 8..:D

wah untunglah baru balik dari cameron...ole2 xde..:D

AwieKashi berkata...

@ syasya
HAHAHA! xpe....wat2 tahu je...hihihi

AwieKashi berkata...

@ cik Tetra
ole2 camer0n? toing3... huhu... ape je eik belikan...nnt tgk balik..

aQimie Ceplos berkata...

ah sh*t . sip baik aku tak tertipu ..
aku da nak tanye da kau tadi. ahah..

p/s: ko da blh buka pose da wie :D

AwieKashi berkata...

@ aQimie Ceplos
HAHAHA! padan muka kau...tido sgt...

p/s : enset baru nak??? HAHAHA!

Cik Tetra berkata...

hahahaha..saje jela...best x g cameron..??

AliaJustea berkata...

awak tiputipu saya lagi -.-'

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
not bad...tapi penat...

*telan air liur je...

AwieKashi berkata...

@ AliaJustea
hehehe,,,amik lagi stempek!

Chenta S Qaseh berkata...

cehhh..pnipu sggh :P

AwieKashi berkata...

@ Chenta S Qaseh
chill lah kan????? hihi

Afiqa Dayana berkata...

haha, engatkan dah buat :P

AwieKashi berkata...

@ Afiqa Dayana
hehe....peace! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...