LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Rabu, 17 Ogos 2011

TRY N ERROR

Agak-agak bila cakap pasal TRY N ERROR agak2 cte pasal apa? Coding?? Balance shit!?? Calculation Maths?? KEKUDA? Byk la korang,,tp bagus2….anda terpikir semua nie…dari xpikir lgsg kan…semuanya betul……..betul2 salah…….Fullstop

Gua nak cte pasal detecting & scanning bout couple… Ok,,seriously setiap manusia ada perasaan sayang n ingin di sayangi? Rite?? Xperlu nak tipu la kan…mengaku x?? Hek eley,,xnak ngku lak korang…#yg dah mgaku xpe.. yang xnak mengaku nie bermasalah ckt… lantak korang lah,yg pasti gua mengaku.. >.<

Long time xtpikir semua nie,,sejak do not believe in girl , but I lovely to know the girl instinct , tapi skrg dah trust..huhu…jgn marah..maybe dari situ kita dpt tahu diorang punya instinct or feeling… sometime we cannot detecting bout their feeling at one situation..berubah-ubah…that rite? So,pendek cte perlu la jga hati seseorang dgn baik..(maaf kalau speaking entah pape je)

Ok,,mcm doctor love la pulak…O’Goshh!!! Euwww….*buat tgn ckt…HAHAHA! Sapa xmarah & terluka kalau tgk orang kita sayang dgn org lain rite? Sometime we should be +ve la… tahu la perasaan syg tu meluak2…tapi jgn la jealous xtentu pasal…kang parang jugak melayang nnt ha..

Kata orang : kawan-->Suka-->Sayang--> soon

Ada siap berpantun & berpuisi cipta khas lg :

Sekilas wajah sendu... Seuntai syair yang pilu...
Sepotong hati sentiasa yang berbalut rindu..
Rindukan hadirmu, rindukan senyummu..
Tuhan di Syurga.. trima kasih tlah kau kirim
Dia yang sangat bererti
Untuk hidupku
Dia pelangi hatiku, warnai hariku...
Sepotong asa didada untuk tetap ada, takkan sirna
Kini... nanti... dan sepanjang masa..


For me,seorang yang agak busy,,org tgk pun ckp poyo je dak nie..pakaian nak skema...maybe orang akan cepat boring n also kena marah selalu,, sedihkan??? but im proud be myself.. Pendek cte if ada jodoh xke mana…kn?

41 ulasan:

Cik Tetra berkata...

woahh..gile r..bermadah helah..hehe..tp xpela sekali sekala.. :)

ape yg penting.."jadilah diri sendiri"

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
bukan senang nak kuar entri cm nie ha..
"jadilah diri sendri"..itu yg penting sbnrnya! ;)

syafa berkata...

betol3.. klo ada jodoh tak ke mana. xyh penat2 runsing ntah pape.. just believe in Allah. perancangan Dia yg terbaik :)

Cik Tetra berkata...

a ah la..bukan sng nk tgk awie post2 camni..ooo..dlm hati ade ladang ea?HAHAHA..

betul..betul..betul.. :)

IkiN NikisA berkata...

kan bagus if si dia berfikiran cm abg ..

AwieKashi berkata...

@ syafa
like your entry "perfect nobody"...

AwieKashi berkata...

@ cik Tetra
kan??? lain la kalau si summit tuh haaa....tiap2 hari kalau buleh...huhu....shhhh...

AwieKashi berkata...

@ Ikin Nikisa
setiap orang lain,,if DIA terbaca ok jugak la.. hopefully la... ;)

HaLuNa ReTrO berkata...

untung lah da dating kt pasar..so sweet..!!ngee~

Cik Tetra berkata...

a ah si akim tu..hari2 jiwang..eh jgn bgtau dia..hahaha..shhhh ea..?? oke2..

AwieKashi berkata...

@ Haluna Retro
yela cik ayn...!

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
hahaha!
dia memang...smpai krg xbalik bilik lg..

Cik Tetra berkata...

omaigod..ape nak jadi dgn dia ni..eh btw kad raye da post tau..tungguuuuu.. :)

YZ berkata...

HAHAHAHA

makin penuh persoalan.
tak nak bagitau tak pe
aku jadi mamarazzi nanti.

awie,cecece.haha *xde point.

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

awie: huhu.. ewah2.. dia.. ayat berbunga2 ibah baca. C(:

p/s: ape2 pun jaga hati si dia ehh. ibah doakan kawan2 ibah bahagia .. ngeee ^^,

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
hehe...ok...nnt call umah dpt or x..

AwieKashi berkata...

@ YZ
eii,,,p0yo je...
carik lah....huhu...

AwieKashi berkata...

@ Noor Adibah Bin A.Latif
berbunga-bunga tu xla sgt...
"coklat strwbrry" tu adalah...HAHAHA! C(:

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hehe..ngade lah.

suha berkata...

betul. kalau ada jodoh takkan ke mana. jadi diri sendiri je. insyaallah, orang yang baik, ketemu jodoh yang baik jugak. hee :)

suha berkata...

betul. kalau ada jodoh takkan ke mana. jadi diri sendiri je. insyaallah, orang yang baik, ketemu jodoh yang baik jugak. hee :)

AwieKashi berkata...

@ Noor Adibah
hahaha...amik stempek!! C(:

AwieKashi berkata...

@ suha
that rite!!! ;)

Cik Tetra berkata...

wokey~~ :)

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

eleh. ade ibah kesah?? haha.. wek!

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
wokey2...! toing3...

AwieKashi berkata...

@ Ibah
hek eley...yela tuh.... :p

Umie Artoqiemie berkata...

a’ah, kloa ade jodoh x kemana . Allah dah tentukan jodoh kita.. ^__^

Umie Artoqiemie berkata...

*kalo

NEutrON dAN haQIm berkata...

awie says | @ Umie
yeah...sokong! huhu....btw,,chill lah kan??? :)

AwieKashi berkata...

@ Umie Artoqimie
OK...xde mslh pasal tuh... ^_^

syasya berkata...

yup2 ade jodoh ade la...hehehe hebat eh bikin poem..nice!

meaw berkata...

acececececey, berkata-kata sungguh,hehe.....apapon jadilah diri kita, yg lepas tu lepas, jodoh sentiasa ada,cuma kita kena usaha juga .... :)

AwieKashi berkata...

@ syasya
poem??? ngee~
bljr dari kelas "aspreasiasi sastera" ^_^

AwieKashi berkata...

@ meaw
yup...btl tuh..usaha ckt...
*SUKA STATEMENT TU!!

syasya berkata...

hahhaa bagus2 boleh ajar saye juge!

AliaJustea berkata...

entry ni pon mcm something jugak..

just be yourself bro :)

AwieKashi berkata...

@ syasya
xde mslh...cari time free je..HAHAHA!

*bajet mcm bole je..

AwieKashi berkata...

@ AliaJustea
yup...i will!!!

❁ نور يوسمهانياي ❁ berkata...

wah, bermadah2, hee =)
btw, hye .

AwieKashi berkata...

@ ❁ نور يوسمهانياي ❁
thnks ya..huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...