LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Khamis, 18 Ogos 2011

JB-SEGAMAT


“JB-Segamat…JB-Segamat….” Laungan pak cik kat stesen bas….mcm biasa lah…nak dengar lagi best bila musim raya nie,,sampai diorang pun kering tengkak & minum depan khalayak ramai dengan selamber…itulah mereka.. *ok,rekaan..jgn percaya…korang ckt2 nk percaya je… pikir logic la yerk..huhu…bulan posa kot…

Kali nie gua bukan nak cte pasal balik raya lagi,,trip pun bukan,,rumah pun bukan…gua bukan orang JB ok..saya budak pulau… pulau di Utara semenanjung Malaysia..huhu(best bila dgr lagu raya time nk balik nie…)


Gua tinggal kelas lagi beb! Sakit giler nak catch up! Serious shit! Otak dia.. satu hari prjalanan dari segamat(2.30pm) ke UiTM JB(6.30pm) n balik UiTM segamat around kul 10.30pm sampai kul 1.40am.. Bila sampai dah mcm otak nie dah biul mcm telan panadol 2 papan..terbaik giler… & tggu bas UiTM seterusnya ke sggah sahur ke Taman Student NR..

 meeting di UiTM JB

Situasi makin kucar-kacir bila Medan Selera Siswa xsediakan mkn,,dia silap tarikh…wahhh,,,gelabah babun dah kami di buatnya…Timbalan Rektor dah gerak kot…kul 1am lg..kitorg terpaksa paksa NR café buat jugak mknn utk 100 person dlm 40 minute..ok,Alhmdllah..panas mkn tu..

Dah settle,sampai kat taman jln bercampur,,OMGeee~ byk pulak jlnnya,, mcm2 nama jln,*asal la taman nie sebelah je ngn taman lain,,jauh la ckt… nak je kata… Sial lah…puih!!(aQimie Ceplos entry)…

Dalam rumah Student NR (Haikal,Atika,Che wan,Hariri)

Kul3am until 5am baru settle kitorang punya agihan makanan sggah sahur… But,ada gak yg terlebih mknn,,,ending sggah umah terakhir iaitu saudara syarifuddin..dlm umah lebih kurang seramai 25 person above kitorang bersahur sama-sama ngn Tim.rektor..

Tim.Rektor n penolong pndftar HEP berangkat pulang

Dah sampai kolej xdapat tido lak,,on9 until kul 7.30am..kul 9.00am bangun n pergi kelas kul10am..SUKA! SUKA! Giler SUKA!

*disebalik SUKA, damn! damn! damn! masuk kelas kena tya member sebelah,,,nasib la dpt catch-up dgn PANTAS n EFECIEN! Huhu…menarik pulak main kira finance! jd xmengantok.. 

Perkataan paling best dari rumah student NR

“SAYANG MPP!!!”

Huhu…terasa diri kami di hargai…thanks semua…

“kebajikan anda tanggungjawb kami!”

“TRANSFORMASI PEMIKIRAN MENJANA REVOLUSI BANGSA”

12 ulasan:

SoL berkata...

Wah, mesti meriah ramai-ramai datang rumah student. Kemas jek rumah tuh kan. Haha

AwieKashi berkata...

@ SoL
mmg pun kemas giler2....
siswa or siswi punya umah mcm istana bai...huhuhu....
tergoda dibuatnya....!

AliaJustea berkata...

alia balik hari khamis , 25hb..

HAHA.. tak de kena mengena dgn entry..

nak sebut jugak:
SAYANG MPP :)

AwieKashi berkata...

@AliaJustea
HAHAHA! ok...
juga di hargai... ^_^

Azwa Azee berkata...

wah gila-gila sayang MPP ni..hahaah..

Cik Tetra berkata...

wah!! untunglah g singgah sahur..nak cakap jugak la.. "sayang MPP" :)

AwieKashi berkata...

@ Azwa Azee
akak,rugi xjuin...huhu

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
nak jugak?? huhu....
rajin2 la g blog MPP yerk..

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

nice pic meh

AwieKashi berkata...

@ CWL
nice pic???
O'gosh...c3 je kot...gmbr time mlm pulak...mmg xla kan... >.<

♥♥ arabella ♥♥ berkata...

kehkeh..uitm jugak ke...

AwieKashi berkata...

@arabella
yup...! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...