LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Khamis, 11 Ogos 2011

Credit followers ke-300!




Nama panggilan Rads. Berumoq 20 Tahun,lebih kurang aku jugak,,bukan lebih kurang,,sama tahun lah pendek ceghita..Merupakan Oghang Sabahan. Lepasan Matrikulasi Labuan (S.Fizik). Sekarang belajar di UMS. Dalam jurusan B.degree Software Engineer.. Waaa…Degree Engineer kot…aku baru diploma...oWwSemm!

Ok...sabahan belogger lah!

Belog dia ceghita menyeluruh bout : Nukilan puisi, Info IT,Mutiara kata, Lawak & paling byk aku nampak dia ceghita pasai toturial…HUHU…thnks bro for support bel0gger yang xseberapa nie ha…HAHA! Harap2 paham la kuar loghat kedah ckt..sbb sebelum nie oghang cakap aku xmacam oghang utara..HUHUHU…!

 xlupa jugak latest 20 followers!!
*xpandai buat thumb bg besaq & klau besaq nnt tkluar..xcantik
(^_^)

14 ulasan:

Yeen Sam berkata...

Tahniah bahhh :P

AliaJustea berkata...

waaahhh ! tahniah :)

AwieKashi berkata...

@Yeen Sam
@AliaJustea
HUHU! thnks...but,,thnks jugak ---> followers ke-300!

moshi_boo berkata...

thniah!!
slmat berbloging lagi!

WaWa ★ berkata...

congrats lah followers dah 300 .

Cik Tetra berkata...

wahh tahniah..follower da 300...untunglah.. :)

AwieKashi berkata...

@moshi_boo
huhu...thnks jugak utk awk... ^^

AwieKashi berkata...

@WaWa & @ Cik Tetra
thnks..tp xleh celen korang punya bel0g lg.. >.<

aQimie Ceplos berkata...

make sure next week sampai 3000 FOLOWER :)
taksampai ko belanje kami2 rakan2 bloger kau ni nasi ayam kt NR ;) HAHA!
congrates weh. rajin2 update ^^.

Cik Tetra berkata...

Awie: chaiyok2...nti bole celen kiteorg punye.. :)

aqim: ko pon salu update la..aku tak boleh la kalau x bace entry kau..entry kau boleh buat aku KETAWA MCM ORG GILE!!bole x..hahahaha.. :D

AwieKashi berkata...

@Aqimie Ceplos
mmg xla kan.,,ko plak asyk nak tacing2 mcm kucing kat wing je... ape kes.. :p

AwieKashi berkata...

@Cik Tetra
huhu,,,tgk keadaan la....si aqim nie...dia wat entri tp draft je...haha....amik ko qim! =)
krik2!

suhaa berkata...

latest 20 followers = SAYA! ahaha. thank u Awie :D

syasya berkata...

hehe wah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...