LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Ahad, 31 Julai 2011

Salam Al-Mubarak

SALAM SATU MUSLIM & SALAM SEANTERO

Dah pun masuk hari ahad..Esok dah pula mula puasa bersama-sama rumate tercinta (Phetom,Neutron & Summit) nie… dah 5 sem kat kampus,masuk sem nie 3 kali dah puasa kat kampus…UNTUNGLAH yang umah dekat tuh..dpt je 1st puasa dgn family tersayang…terutama orang-orang yg dekat ngn segamat nie… xpelah..gua sahur bersama HANTU CINA kat U*TM nie…huhu…diorang pun puasa gak…bukan sya je.. kan..kan..?

Kalau kat umah dah boleh main meriam buloh dah tidak,,pelita dah penuh keliling umah, restoran-restoran pun bankrupt sbb candle light dinner tiap-tiap umah… HAHAHA!

To stdnt U*TM kompom korang nie xbaca page nie..



Bukak Wifi je ter0s forward FACEBOOK…ish3…cuba korang tgk ckt ada apa kat page U*TM nie..Dato’ Vc ucapkan apa sempena ramadhan Al-mubarak nie..entah2 dia nak kasi duit raya ke sesiapa yg tahu,,,x ke tlepas… HAHAHA! Cepat korang g usya…

saya xkesah,,setakt tya mak : "mak & semua makan apa sahur@berbuka?, siapa je ada kat umah? ramai x? semua sihat?" itu pun sudah bermakna...

“Awalnya RAHMAT,pertengahannya MAGHFIROH,akhirnya PELEPASAN DARI API NERAKA”

SELAMAT BERPUASA


10 ulasan:

Cik Tetra berkata...

selamat berpuasa jugak..jangan risau awie..bukan anda seorang je yg ditemani hantu2 cina..saye pon..walaupun umah dekat..kt jb je pon,,tp sy x balik..sebab xde mood nak balik..

AwieKashi berkata...

@Cik Tetra
boleh la kta berbuka sesama... HAHAHAHA! kan..kan...kan???

Umie Artoqiemie berkata...

aku ade bukak website uitm wlpn aku bukan budak uitm.. ^__^ hehehe. dia nak bagi duit raya lah tu. yeay2!!! ehhh, kau 3in1.. bukak fb jugak. kantoi!! haha.

AwieKashi berkata...

@ Umie Artoqiemie
HEHEHE...tunggu je dia post duit raya...ngee

Cik Tetra berkata...

hahahahaa..boleh je.. :D

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
ok..terbaiklah.... huhu...

Athirah Izzati berkata...

selmt berpuasa ye awie..
xmo sedih2, puase kt segamat pon ohsem gak...
HHEHEHEHE <3 u

AwieKashi berkata...

@ Athirah Izzati
haha...mmg awesome giler sech... =)

chemay berkata...

selamat berpuasa
:)

AwieKashi berkata...

@ chemay
huhu...selamat berpuasa... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...