LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Rabu, 3 Ogos 2011

Penat tak?

Hari Ketiga yang agak memenatkan… >.<

Yela,,kelas kul10pagi-12tghari, mendaki lak bukit yg jauh nun di sana… perjalanan Sempana Riau to Blok Kayangan(Karyawan)..hujung kampus ke kemuncak kampus… Fuh….terbaiklah…sinaran mentari di tengah hari yang memberi vitamin D,E,F,G… sihat yang teramat… -->Indahnya jikalau di takdirkan xsegaja dapat minum air yg meleleh diluar gelas yang menjalankan proses peleburan..perghhh…. ini lagilah terbaik…!*pnjg pulak aku terangkan

*IKLAN : siap pun Laporan nie haa...

Ok,,,sambung balik,jgn bygkan sgt air tu…bila malam hari xpe,,jgn waktu tengahari ke,,ataupun pape jelar… >.< FULLSTOP,kul2ptg sambung pulak jaga student part1 bersama Majlis Penyerahan Penasihat Akademik until 5ptg.. *kwn2 aku dapat je tido dlm bilik sedap2 sbb xde kelas ptg ari rabu nie…


Berita gembira utk student UiTM Segamat nie haa…susur gajah ke BK dah nak siap..di jangka lagi 2 minggu,,dapatlah merasa la dulu hampa semua sebelum ayahanda kita Dato’ Sahol datangkan… HUHUHU!


Thanks to Daniel@taken,Sabrina,Hariri & My boss Khairil@wanje yang ajak g bazaar Ramadhan di Segamat Baru tu..byk sgt mknn,,rambang pulak nie.. 0.0 yang xpenah tgk pun ada,,,terutama jus Nangka Awesome!, & paling ramai org serbu mutabak Singapore.. pape pun org segamat ramai baru nampak,..ada gak yang comel2…Oppsss..puasa.. c(: ish3… Astarfirullah~ Also terjumpa seorang blogger…ngee…”jauh beben0 yerk cik syifa”… =)

23 ulasan:

AliaJustea berkata...

HAHAH.. tak suka hari rabu sebab kemungkinan besar boleh ternampak awie dengan qimie -.-'

AwieKashi berkata...

@AliaJustea
dah nmpk,buat2 xnampak pulak yerk... c(:

Nursyahda Faiqah berkata...

tadi nampak jugak org tu n the geng kat bazar. hehe :P

AwieKashi berkata...

@ Nursyahda Faiqah
ye...nampak...nampak.... ^^

Yintomeito berkata...

Fuhhh ! penat betoii ~ :P

AwieKashi berkata...

@ Yintomeito
kan..kan..kan..? hehe...

AliaJustea berkata...

alarkkk ! memang tak nampak lahhh -.-'

Cik Tetra berkata...

hahaha..ooo ari rabu eh??ok2..maksudnya hari rabu x boleh g bazaar ni...nti terserempak dgn 2 org roomate gile ni..hahahaha..

Cik Tetra berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
.che lyna. berkata...

terima kaseh laa mengorbankan masa tido d ptg rabu utk mjage plaja part 1 ^^

AwieKashi berkata...

@ Aliajustea
yela tuh xnampak wahai cik alia & cik wawa...

AwieKashi berkata...

@Cik Tetra
giler ke kitorg nie?? HAHAHA!
jgn sampai bazaar tu kosong tinggal kitorg berdua je yg beli at bazaar tu...xpun kitorg amik semua mknn yhg ada...pgerai lari...

AwieKashi berkata...

@ che lyna
huhu...xde mslh...tugas tetap tugas..
rehat tetap rehat..yg pasti stdy x tggl...

.che lyna. berkata...

haha lupe. neh bukan fb na like comment hoho

AliaJustea berkata...

HAHAHHA.. lalalal~

AwieKashi berkata...

@che lyna
HAHAHA...xpyh nak like sgt la kan..

AwieKashi berkata...

@ Aliajustea
lepas nie nak bawa lastik...senang ckt kalau "xnampak" kan... :p

syifa' berkata...

hohoho,, saye teman membe kuar la hencik senior! beliau mengidam makn nasi kerabu =) huhuhu...

AliaJustea berkata...

alarkk ! makan dalam seyh.. HAHA

len kali kalau nampak cakp cenggini:
'eh..yang comel tu, nak mekdi tak?'

HAHAH

AwieKashi berkata...

@ syifa
dalam kampus xde ek? 0.o

AwieKashi berkata...

@ AliaJustea
Hahaha....bkn stkakt mekdi,kepsi pun buleh... :p

syifa' berkata...

tah la,, tgk tade pon,, tu yg cari bandar..

AliaJustea berkata...

ouhh yeaahhh ! nak cempedak goreng jek lah..
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...