LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Selasa, 16 Ogos 2011

Avril Lavigne


Bilik gua xde pun berkumandang dengan lagu raya…bilik-bilik sebelah je…gua xleh dgr lah lagu raya nie…mood sedih nnt…huhu…kompom korang cakap geli je kan??? Euuww~ dapat pulak…ada sebab la beb! Bilik gua sekarang mesti ngn Avril Lavigne…Janda xjanda…janji gua suka dia punya lagu dari dulu… Album Complicated,When you’re gone & The Best damn Thing..




Terbaru :
Album Review: 2011 release, Album ke-4 dari Diva Pop Kanada. Two years in the making, Lavigne worked with longtime collaborators Deryck Whibley, Evan Taubenfeld and Butch Walker, as well as songwriter/producer Max Martin. Avril Lavigne continues to share her personal experiences melaui dia punya writing and music, and Goodbye Lullaby is a further evolution of this, propelled by a more raw and organic sound…
(sumber yang gua dapat serba ckt kat tenet!)

Lovely emo! wink!

Free style!
always on air at college! HAHAHA!

SMILE! =)

 Lagu dalam Album!
Download sudah...byk kot link kat tenet skrg...

Track List: -
1-   Black Star
2-  What The Hell
3- Push
4-   Wish You Were Here
5-   Smile
6-   Stop Standing There
7-   I Love You
8-  Everybody Hurts
9-   Not Enough
10- 4 Real
11-   Darlin
12-  Remember When
13-  Goodbye
14- Alice (hidden track)



Ok....walaupun Album kali nie lagu cam slow2 & sentimental ckt or jiwang-jiwang ckt tapi...gua dah dgr semua....seriously...! tambah2 lagu wish you were here...best br0oo...! (^_^)



16 ulasan:

eiza rahman berkata...

abg hot minat kakak hot la... :D

syasya berkata...

waa...wa pon ske avril!! kene update ni..thanks awie!!!!

AwieKashi berkata...

@ eiza rahman
hahaha....agak2 lar....
saya xhot la...cool je.. >.<

AwieKashi berkata...

@ syaysya
hehe....download...download...jgn tunggu...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

avril lavigne ni Janda ehh?? huhu..
Janda baik yang otw pegi Cameron highland tu kan?? hahaha..

AwieKashi berkata...

hehe...sengal la cik panda nie...
tahu la abg dia beli "tutttt"~

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hehe.. sengal ehh.
macam arr awie tu betul sangat.. C(:
same jee triliongal..

nape2?? abang ibah beli ape?? cer cite.. huhu.. ibah tak tau lagi nie.. dia beli ape wie???

izzad b* berkata...

hoi!janda aku 2!kekeke

Abang Zam berkata...

kau bukan suka K-POP ke weh!

WaWa ★ berkata...

lahhh, mintak avril lavinge rupenye . like seriooously, cover album dia lawaaa . wawa pon suke lagu lagu dia . BEST (:
*nak download lah .

AwieKashi berkata...

@ Ibah
HAHAHA!
mana leh bgtau...nnt x sprise la...

AwieKashi berkata...

@ izzad b*
hahaha....dapat pulak kan....

AwieKashi berkata...

@ Abang Zam
itu budak bilik aku la bai...

AwieKashi berkata...

@ WaWa
bagus2...ada geng nie.... wink!

WaWa ★ berkata...

hehehe . *keningkening .

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

awie : alahhh.. okey2. xpe2.. xnak bagitau dah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...