LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Rabu, 24 Ogos 2011

Wordless Wednesday #3



Gua bukan staff CoolBlog ok!!! =.=
Hina sangat ke baju Wing aku nie haa...
FuuuK sapa yang katakan..
jeles la tu... :p

37 ulasan:

Cik Tetra berkata...

chocolate blog 1!! HAHAHAHA comel je.. :P

*btw nice ape baju tu...^^,

cik xeyrah berkata...

SINGGAH ssini..jenguk2 org kedah gk.haha :D

SaFiQaH berkata...

hohoho....ok pew bju ue... nice... hahahaha (^_^)

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
baah kolej SR ada..dtg la.. ^^

AwieKashi berkata...

@ cik xeyrah
Huhu...jemput2... ngee =)

AwieKashi berkata...

@ SaFiQaH
sgt awesome!
diorang je jeles...

Cik Tetra berkata...

yeke..SR lagi..xde kolej lain ke..HAHAHAHA

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
kolej SR tersangat AWESOME ok!
nak carik apa?
bapak orang?
mak? *opssss...posa..
semua ada.... ngee

HZQH berkata...

Hahhahahaha, baju wing macam baju orang jual coolblog, ye tak ye jugak!

Cik Tetra berkata...

paling awesome baju tu la..boleh kerja part time skali kan..dah alang2 hahaha..gile la kirekan SR ni tempat penyeludup manusia la ni..omaigod!!

AwieKashi berkata...

@ HZQH
HEHEHE...lain dari yang lain kot baju wing sebel0m nie...nie semua angkara budak2 wing yang nak sgt "different"!

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
oppk0s la..daddynya ceplos...
*ye xye gak..coolblog kan dah nak ada pas nie..boleh la part time kat uitm...

Cik Tetra berkata...

eleh si ceplos tu..setakat daddy kat SR x hebat sgt.. ni haaa..sape x kenal kak long JB..waeda kot!! HAHAHAHA

oke..boleh mintak pearl lebih ni kalau ang keje part time situ..:P

AliaJustea berkata...

HAHA.. staff COOL blog u ollllsss..
anyway..semart ape.. tak de org yang nak pakai baju warna PINK kan..

tabik pring ah!
*terharu..tuh warna feveret T__T

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
KAK LONG JB???
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
sumpah aku gelak keras perut...

*control2 posa.... =,='

AwieKashi berkata...

@ AliaJustea
wah..tabik spring lagi...HUHU!
xpe2...trasa sgt di hargai lagi... Y.Y

Cik Tetra berkata...

ishhh..ape yg lawak sgt ni..sampai ketawa camni.x caye?? tnye AQIm..hahahahaha

AwieKashi berkata...

@ CIk Tetra
camne KAK LONG JB jaga kwsn dgn kaki cm tuh? =,=
nak jugak tahu

Cik Tetra berkata...

alaaa..kak long JB kan byk kuncu2...tu haa..malik ngn ajib turun JB..tolong kak long jage kawasan sementara kaki bertongkat ni..awesome x??HAHAHAHA

aQimie Ceplos berkata...

hahaahha!! KEMON la cik tetra.
celah kelengkang sape ko kakLong jb ?
ko bukan jage coolblog yg City Square tu ke? yang tukang2 cuci piyok kan? ahahahah!

AWIE!:
ko ni.. byk2 bende aku. selimot aku jugat yg ko snap. spender aku yang bercolerfull tu ko xnak terSnape plak? hahah c(:
awesome broh ;D

Cik Tetra berkata...

aqim: Alaaa kau ni..buat tak kenal aku pulak..dah mmg aku kak long JB..x nampak ke dari air muke aku terserlah KEgangsteran!! hahahaha..

cuci piyok? jage coolblog?? tu konco aku la!! mustakim nama dia!! AHAHAHAHA..

hafieza daud berkata...

coolblog tu sedap! okay, tiba2 terasa haus lak petang2 ni ingat choc blog double pearl -.-

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
@ aQimie Ceplos

HAHA! korang kalau satu kompom meriah...so sweeeeetttt!!
awesome... :p

AwieKashi berkata...

@ hafieza daud
ok,,mmg tersangat teringin!!!
pearl tuh if pergi je mst sy mintak lebih~~ =)

Cik Tetra berkata...

HAHAHAHA..sweet la sgt mak jemah oiii!!! :P

Umie Artoqiemie berkata...

cool? nape aku rasa blog kau panas giler weh? ce xplain sikit??




*takyah r nak sentap2 , aku joking je pong :P

AwieKashi berkata...

@Cik Tetra
mak jemahhh??? kurang garam...

AwieKashi berkata...

@ umie
O'Gosh.....kasi kipas maa...
huhu...

*dah tahu peragai ang... =)

Run Away♥ berkata...

Salam kenal..dan selamat hari raya...;d

Shamsuddin Amin berkata...

canteq ape baju tu...^^

Cik Tetra berkata...

err?? kurang garam??

AwieKashi berkata...

@ Run Away♥
huhu..selamat hari Aid... ;)

AwieKashi berkata...

@ Shamsuddin Amin
pendek cte diorang jeles...korang pun nmpk kan... HAHAHA!

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra Tetra
gula pun kurang!!!
gRRrR~

Cik Tetra berkata...

awieeeeee..ape ni..x faham la..garam kurg..gula kurg..benda ape tu..bak kata ang.." SESUATU" sgt kannnnn..

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
HAHAHA! xperlu phm...ngee

Cik Tetra berkata...

eh2..x boleh2..kena bgtau jugak..da ckp mne boleh tak terangkan..tampaq sat g baru tau..cepat bgtau!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...