LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 27 Ogos 2011

Perjalanan Balik Kampung

YES ! YES ! YES ZA ! Gua dah sampai LANGKAWI bai .. HUHU ! penat giler sech .. dah sampai xrasa penat pulak .. time dalam keta dari SEGAMAT ke KUALA PERLIS dah macam nak mati .. mengantuk yakmat … Around 16 hours gak la .. Apa yang best dalam pejalanan gua jumpa Volkswagen Kuning bai kat Lebuhraya Karak .. sgt AWESOME ! mesti korang teruja kan kalau dapat jumpa juga .. tapi dengan dukacitanya ianya adalah mimpi semata-mata … HAHAHAHA!

*p/s : xpayah nak maki aku sangat la kan .. :p

Tadi gua sampai LANGKAWI dgn keadaan yang hujan lebat di tengah laut .. lebat yang tersangat .. nak je aku berenang mcm MALIK MAIDIN utk cipta rekod baru .. wink!wink! *cehhh….bajet je lebih.. perasan punya mamat!

 Iklan : "apa kena mengenakan ?"
 btw, this tema my family tahun nie raya.. ^_^

Macam aku cte kan dulu si M sekarang semakin berkeliaran ke sana sini .. bila berhenti je at trafik Light mst ternampak si M yang putih Gebu .. xpun mesti yang merah melepak ! tersangat FU**KING AWESOME ! asal orang xbuat cabutan bertuah RM 1 belian dapat si M …? kan bagus tuh.. ^^,


Hari nie sangat best .. gua 1st time berbuka bersama Family tercintan ! tapi gua terpikir la NDO .. hopefully dia pun dh sampai kat umah .. wlpn aku xkuar g bazaar ramadhan hari nie .. mak & akak gua hidang mknn byk giler.. biasa la .. anak dia yang sorang nie dah x balik 4 bulan kot .. sapa x sayang anak kan .. masa balik cam biasa la gua sayang pipi mak & akak gua ..

Pape pun nak bagitau yang gua pun dah sampai rumah lah .. asyik korang je post at FB tuh .. :p

21 ulasan:

Cik Tetra berkata...

awesome!! gile byk makanan..

AwieKashi berkata...

@ cik tetra
kan .. kan ... ?
byk giler kot... ^_~

Cik Tetra berkata...

sumpah byk.. si "M" tu ape?

AwieKashi berkata...

Mithbishi Lancer ..!

Cik Tetra berkata...

ohhh!!wrne merah paling awesome!

AwieKashi berkata...

huhu ... yeke ?
i like putih ... suci ckt ...

farah hisham berkata...

Kirim salam kat Kedah ! Raya nih tak balik Kedah ;'(

AwieKashi berkata...

@ farah hisham
ala...yeke..
cian nyer ...

syifa' berkata...

laksa kan?? sedappp nnyyeeeeee.... ><*

AwieKashi berkata...

@ syifa'
byk lebih lagi la...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

waah. dah sampai LANGKAWI ehh..

akhirnye.. dapat lah berbuka dan bersahur kan dngn fmily... mesti rasa nikmat kan? bila berbuka tu..

ehem! ingat kat NDO yekk ..

AwieKashi berkata...

@ Ibah
opkoss la berst sekian lama xjumpa ....

*pasal NDO tu ,,hehe...
mcm ibah ngn BEAR jgauk ... :p

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

huhu..

pesal ibah x penah nampak awie kuar ngan NDO ??? alaaaahhh.. huhu

HaLuNa ReTrO berkata...

wehh..kim slm kt tok anjang kaw..eh silap,kt adik kaw..heee~ =)

reza al-razi berkata...

org pegi langkawi untuk melancong, kau pegi langkawi balik kampung.. hoho.. best2.. kirim salam raya kt Mahsuri.. ;-)

mira madihah berkata...

Huyyooooo ada laksaaaaa, lapaq lah pulok. Jangan lupa belikan cekelat daim banyak2 naaaa. :D

AwieKashi berkata...

@ Ibah
hah.. ! :p
padan muka....

AwieKashi berkata...

@ hal
ok2... utk kau buleh je...

AwieKashi berkata...

@reza
dtg kasi tau la ...huhu..
aku jd travel guide korang ...

@mira
\nak ke ? ada je ..=)

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

ohh.. begitu laa kan. dengan ibah.. xpe2.. its sokey... C(:

Ainur Hamzah berkata...

Pakcik MPP! Jgn nak suka sgt la kan :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...