LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 26 Ogos 2011

Rumate Kesayangan

SEKALI LAGI AKU DI TINGGALKAN OLEH JEJAKA YANG KEJAM… PHETOM, NEUTRON & SUMMIT!!

Inilah salah sorangnya….


Opsss….sori..sori… huhu!



ini baru betul...

 inilah MEREKA! hari tu dah WANTED!
musim perayaan ini depa buat hal lagi...

Depa nie bab tinggal aku suka lak tuh…siap MENGAN*ING aku…
Xpe cekkk!! Xnak bawa COKLAT kat hangpa…padan muka!!! Weekkpp!
Terimalah padahnya….

Di sebabkan aku xtahu nak buat pape,,,aku dah kemas bilik seperti mahligai seorang putera RAJA…so, nanti hangpa BANK IN kat aku sorang RM50 sebagai duit raya..kalau xpun… nanti naik lepas raya hangpa bawa la… xpun bawa kuih raya 2 lori, xpun bawa je semua yang ada…xpun bawalah diri hangpa tu utk aku belasah cukup-cukup! *brapa byk “xpun” la.. =,=

Harap-harap akak aku datang cepat cikit sini….

INI PESANAN utk PEMBACA BELOG INI

Hangpa kalau Nampak 3 orang nie kat dtg rumah korang tutup pintu masa raya..dia panggil ‘salam’ korang cakap je ‘orang xde’…

BUAT, JANGAN xBUAT lak tau…HUHU!

Baru AWESOME masa raya tanpa MUKA-MUKA penjenayah “SUKA TINGGAL RUMATE SENDIRI”

OK,,xnak UCAP HARI RAYA LAGI baru CUTI… :p

58 ulasan:

aqmalazmi berkata...

hahahaha..raya puas puas..nnti balik jwb exam awww :P
SELAMAT HARI RAYA WEY (!)

AwieKashi berkata...

@ aqmalazmi
buku dah sumbat dalam beg...xtahu la sempat ke x...HAHAHA!


*bajet je kan...

Fara E's berkata...

haha , selamat hari raya !

AwieKashi berkata...

@ Fara E's
SELAMAT BERCUTILAH.... =)

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

huhu.. cian...
kena tinggal upenye.. hikhik..
(padan muke ! ) huhu..

AwieKashi berkata...

@ Ibah
ok,,fine...tacing lebih!!! huh!

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

haha..
ape die?? tacing??
takpe2.. nnti naik cuti raya ibah bawak burasak bagi kawan2 makan yek.. huhu

AwieKashi berkata...

@ Ibah
ala,,,,nak srunding.... HAHAHAHA !

Cik Tetra berkata...

hahahaha..x baik la..buat diorang jd WANTED mcm tu..dorg x slh pon..hang yg x balik sape suruh!! :P

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

haha.. amboi..
DEMAND lebih.. nak serunding?? huhu.. datang BP yok! heeee.. baru dapat serunding .. kalo tak.. takde laa...

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
bukan xbalik ..
budak2 U**M yg jahat..
beli sebulan awl..
mmg xla .. * =,=

AwieKashi berkata...

@ Ibah
ala,,, bawa jelar satu dulang sini..
senang ckt ..

Cik Tetra berkata...

hahahaha..ohh..itu dengki namenya..O.o

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
sampai hati diorang buat M** diorang cm nie.. :'(

Cik Tetra berkata...

awie:hahahah..tindakan mereka sangat tepat ye!! sy sokong mereka!! :P

M** tu stand for ape?

AwieKashi berkata...

M*P la...
aduhai... =,='

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

haha.. nak satu dulang ekk..ok. x pe. ibah bawak berdulang2.. kalo awie x abes makan. siap arrr...

aritu.. dah rasa dah ondeh2 cik panda buat tuu??

Cik Tetra berkata...

ohhhh..ala mne la tau..ckp biar terang!! hahaha..

ibah: eh tu onde2 yg ibah buatkan utk kite kan..:D

AwieKashi berkata...

@ Ibah
terssgt truja nie....

*Waaaaaaaaaaaaaaaa~~~

AwieKashi berkata...

@ cik tetra
itu utk sy je..bukan utk awk wahai cik waeda...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

ape kes nie?? teruja ape nie?? haha.. teruja kena tinggal dengan rumate ehh?? huhu!

Cik Tetra berkata...

hello..dia buat utk saye ok..ckp baik sikit..! :P

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

@waeda : ibah buat khas untk waeda, awie, BEAR ibah, Nina. n kawan2 ibah tuu..sape yang nak makan.. ibah bagi ...

@awie : aip! perasan an.. haha.. sebenarnya ondeh2 tu ibah mmg niat nak bg waeda pon. sebab die kan hantar kad raya ke rumah ibah.. terharu gileeee. dapat kad raya!

AwieKashi berkata...

@ Ibah sgt
itu 1st betl..sbb tu syg diorang!

ok..fine.... =,=

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
baik lah ... sy salah ..

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

huhuhu.....

AwieKashi berkata...

@ Ibah
malas lah cmnie ...
xspecial lah... ngadu kat BEAR hang!

Cik Tetra berkata...

yeay!! npk tak ibah ckp ape tu.. :P

AwieKashi berkata...

@ CIk Tetra
yela..yelahhh.....
amik lah..

Cik Tetra berkata...

yes!!tq.. :D

AwieKashi berkata...

baik lah wahai cik tetra... jgn lupa kuih raya utk saya jugak!

Cik Tetra berkata...

hahaha..oke2..nti saya bawak kuih raya!! =)

AwieKashi berkata...

@ cik tetra
YE! Ala la la la sukenyer!

Cik Tetra berkata...

krik..krik..bunyi cengkerik!! :P

AwieKashi berkata...

HAHAHAHA! sapa la ajaq hang nie...
dah merebak dah ..

Cik Tetra berkata...

hahaha..hang la yg byk ajar..awesome la..krik2 la.."sesuatu" la..kan da terpengaruh!!salahkan MPP!! :P

AwieKashi berkata...

HAHAHAHA!
mcm2 la... abis la...

*OHHHH...TIDAKKK!!!!

Cik Tetra berkata...

hahahaha..aiyyoooo!! report kat HEP!! :P

AwieKashi berkata...

Oit... jgn...
tapi ok gak.. kompom diorang tukar BK MPP jdkan penganti BK MPP cik waeda...

Yeen Sam berkata...

Haha ! ceplos memang suka senyum macam tu ekh ? Teneneyyy ~


Selamat Hari Raya abg Awie handsome ! *sila bagi saya coklat kisses raya okeh! P beli kat Ismail Group :P


Hek², Maaf Zahir Batin :)

AwieKashi berkata...

@Yeen

HAHAHAHA! jgn kata dia cm tuh....

*ISMAIL GROUP my second BAPAK! ngee

Cik Tetra berkata...

wah!! terus tukar position!! awesome!! nak la !! :D hehe..

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra

soklan pertama nanti : apa cik waeda nak buat bila jd MPP utk stdnt lain ??
toing3....

Cik Tetra berkata...

errr...

saya nak bantu diorang dapat kolej..nanti saya buat banyak aktiviti MPP pastu kasi diorang cop banyak2..nak lebih bagus..saya kasi cop penganjur kat diorang..

amacam??AWESOME tak?? :D

AwieKashi berkata...

@ cik tetra
tidak awesome lah.. !
intake lagi ramai.. part 1 kompom kolej...
part 4-6 nak campak mana ?
setakat COP je...

Cik Tetra berkata...

yela2,,sy je tak awesome!! dia je yg awesome!! ok2..i surrender la mcm ni..x nak la jadi BK MPP..amik la jawatan hang tu.. susah beno nak menjawab soklan tu :P

AwieKashi berkata...

HAHAHAHAHA!
baru nak letak jawatan tadi.. xpelah... cancel ...

Cik Tetra berkata...

hahahaha...xyah letak jawatan la..teruskan usaha menjadi MPP.. :P

AwieKashi berkata...

BAIK BOSS!
dgn jayanya menjalankan tugas

Cik Tetra berkata...

good!!.fighting!!

AwieKashi berkata...

xnak fighting .. nak cool je...
baru AWESOME!!
*ckp nak kasi awrd,
so kena la cool ...

mira madihah berkata...

Selamat bercuti untuk raya :)

syifa' berkata...

Alhamdulillah.. senior pujaan UiTM Segamat ni dpt balik ke kg halaman. kim salam saye pd bendang2 ye.. ~untung la ader sawah, Muo mane ader~

syifa' berkata...

Alhamdulillah.. senior pujaan student UiTM Segamat ni dpt balik ke kg halaman die. kim salam saye pd bendang2 ye..

~untung la ader sawah, Muo mane ader~

Cik Tetra berkata...

hahahaha..ala jadi awesome la baru dpt award..oke! :D

AwieKashi berkata...

@ mira
huhu .. kan org dah ckp.. baru cuti la..

AwieKashi berkata...

@ syifa'
orang dah sampai umah la..

AwieKashi berkata...

@ cik tetra
yela tu ... =,='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...