LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Ahad, 21 Ogos 2011

Sayang awak si comel

video


“Alaaaaa…video? kalau berukband, streamyx or p1max xpela… kalau cmnie xbuleh la aku tgk…” - kata2 seorang yang guna Wifi yang ciput kelajuannya seolah-olah baby 4bulan yg dah buleh merangkak laju lagi dari tu…

* eh,,yeke? Sesuatu sgt..

Alangkah bagusnya kalau ada adik secomel mcm nie & brilliant otaknya…
Best hidup mak bapak diorang!!

Dari kecik dah pandai jaga adik….

(selamat beribadat fasa ke-3 bulan ramadhan)

13 ulasan:

syifa' berkata...

dari sekarang kita kene doa, minta ngan Allah dpt anak mcm ni =)

AwieKashi berkata...

@Syifa'
Yup..! mudah2an...amin!

HZQH berkata...

Comel nyaaa. kalau lah ada anak macam ni, saya pun sejuk je ;p

AwieKashi berkata...

@ HZQH
kan..kan..kan....!!
huhu...untunglah...

moshi_boo berkata...

untung la ada anak cm ni
kecik2 pon dah pndai kan

hehe

doa cik moshi : smoga awie akan dapat anak seperti ini...aminnnn

Izzati Afiqah Ahmad berkata...

comel nye..
sejuk hati klau ad anak2 yg mcm nie..:D..
Harap kita pon bole jadi yg terbaik untuk ibibapa..:))

AwieKashi berkata...

@ moshi
amin....harap2 sgt....

*i like when adk dia sebut xbtl dia mrh...huhu

AwieKashi berkata...

@ Izzati Afiqah
*ok lama xnmpk...

this video bel0m ada at youtube!
from member ustazah...

AliaJustea berkata...

nak dapat anak comel?

nanti .. bila isteri awie pregnant, suruh dia baca surah yusuf, mariam..dan seurah yg sewaktu dengannya.. insyaALLAH anak awie comel2 dan bijak belaka :)

Wanie Asri berkata...

anak yang soleh dan solehah !! wahhhh...awesome ....hahaha

AwieKashi berkata...

@AliaJustea
hehe...mudah2an..tapi bab kawen tuh lambat lagi kot...

iyan shazlind berkata...

comelnya...pandai abang dia ajar adik :)

AwieKashi berkata...

@ iyan shazlind
that is great brother..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...