LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 19 Ogos 2011

Segmen Awiekashi Studio's : Jikalau Aku Sorg Boy/Gurl...

Xpenah-penah aku buat segmen mcm nie…bkn setakat xpenah, 1st time aku buat segmen .. Dulu aku asyik layan aku punya ex-rumate punya segmen (AbangZam). Tapi skrg dia dah famous,,huhu…dari dialah aku terdetik buat belog nie..

jgn lupa banner nie!
korang punya entry...kasi link yg penting!
tarikh tutup : 21.08.2011 (9 malam)

Ok..senang je segmen nie.. xde paksaan utk juin aku punya segmen… bak kata Abang Zam,”chill lah,weekend kot!” so,apa lagi..party ronggeng lah…HAHAHA!

Contoh 1 : Jikalau aku seorang gurl..kompom ramai minat aku,,dah la tinggi lampai,berat pun ringan,,aku mkn 2 talam pun still ngn pinggang ramping nie,,gurlz2 len dlm kelas jelez je tgk aku…kalau nak ukur tinggi ngn akak Hanis Zalikha, aku pun buleh jd modeling…huhuhu! Tinggi dah 179cm,berat 56kg..dah cantik…! Wow,,tentu tertawan si jejaka melihat aku… *eh,,yeke…agak sesuatu…

Ok,,itu contoh “pendek” gurl
Korang buat panjang ckt…baru ada feel~
Euwww~ HAHAHA!
Kalau boy lak :

Contoh 2 : Jikalau aku seorang boy..kan best dapat tendang-tendang bola famous mcm Islamio Ronaldo..xpun mcm Safee Sali ke,,famous doe.. awesome giler! Xpun jadi pelakon,sbb darah aku keturunan Hindustan. Tambah pula abang pupu aku nie Hitrik Roshan…perghhh….cair abis cewek2 kat luar sana…
HAHAHA!

Rasanya tu je kot…bukan ada apa pun,boring-boring hujung mggu kan… bedal sudah..kalau juin tu, letak lah link kat komen sini yerk! Buleh aku usya-usya korang punya pulak…Ada bran??HUHU..juum juin..

43 ulasan:

Yeen Sam berkata...

fuhhh ! sama taraf dengan Hanis Zalikha yeee :) Hot la abang Awie macam ni :P

AwieKashi berkata...

@ Yeen Sam
HEHEHE! jgn sebut nama akak HZ sgt..kolej kediaman dia sebelah je..nnt ke serang.. >.<

Cik Tetra berkata...

orite...nak join la!..jap nti kasi bru kasi link.. :)

Cik Tetra berkata...

okey siap.. :)

http://aqwaeda.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html

ekin alias berkata...

DONE :D

http://ekinojapan2910.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html

Nurazira Abd Ghani berkata...

http://favouritepinkkot.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html

behehe. saya dah join. :)

moshi_boo berkata...

awie! moshi join!

http://moshiboo.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html

ieja faiq berkata...

nak nak join ! :)

ieja faiq berkata...

http://ceritaieja.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html

done :)

Azwa Azee berkata...

fuyoo bos buat segmen tu..heheh.

Aini Amanina berkata...

Nina dah !

http://lagendainina.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html

snOw sakura berkata...

salam, dh join!

http://snowsakura91.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html =)

AliaJustea berkata...

http://aliajustea.blogspot.com/2011/08/jikalau-aku-seorang-boy.html


alia dah join !

einz miszmessy berkata...

einz join~

http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html

camat brblogging~

einz miszmessy berkata...

einz join~

http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html

camat brblogging~

suecomey..: berkata...

http://suecomey.blogspot.com/2011/08/kalo-aku-sorang-boy.html

saye da join..sudi2 la bace ye:)
lg bgus kalo like blog saye..
btmbah2 bgus kalo folo:)

suecomey..: berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
AwieKashi berkata...

ok..semalam xsempat tgk...black-out..
hari nie saya terjah...huhu

Chenta S Qaseh berkata...

done.. haa amek link nih ^^

http://cikecahmoncet.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html

AwieKashi berkata...

@ Chenta S Qaseh
aku,,,kali nie terkena ngn sha lagi... >.<

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
thnks u kwn!! hehe

@ekin alias
best!! huhu..kelakar

@ Nurazira Abd Ghani
wow,,,mcm apa dah...hehe..tp "jikalau" je... =)

@moshi
nice...sy dah tgk...!

@Nina
thnks ya cik nina DIB..hahaha

@snow sakura
@aliajustea
@einz miszmessy
@suecomey

byk giler...pape pun... thnks sgt...sy dah redah!!

Chenta S Qaseh berkata...

hahaha.. jgn amek hati..nanty tak sama macam Hanis Zalikha da..Wink wink

AwieKashi berkata...

@ Chenta S Qaseh
yela...sha je HOT....market...hahaha!

Chenta S Qaseh berkata...

eh,bukan ke.. abg Mpp yakni awak ni HOT..Saya tak Hot..Sapa pon tak kenai saya.ngehehe

AwieKashi berkata...

@ Chenta S Qaseh
eh,,mana awk tahu cik sha??
saya xhot pun ok,,cool je... hehe

Chenta S Qaseh berkata...

eleh eleh,untung lha kena bahan sabtu sabtu ni.. Maafkan saya Abg Mpp.
Selamat Hari Raya.. ekeke ^^

AwieKashi berkata...

@ Chenta S Qaseh
selamat hari raya??
sha sihat ke x nie?? hehe...
lmbt lg la...

eiza rahman berkata...

awak... kita da abis test.. so da boleh join.. hehe..

http://blogakujiwaaku.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html

bayi beriman berkata...

test esok,tp join jugakk.!!
support abg MPP.!!
heee~

http://bayiberiman.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html

aQimie Ceplos berkata...

HAHA! ko jgn wie. kang hamis jamika bace blog ko. ade yg bunuh diri. ahah!

http://theceplos.blogspot.com/2011/08/abus-story-kalau-aku-sorang-gegerl.html

AwieKashi berkata...

@ eiza Rahman
xperlu nk kata org HOT sgt la kan...huhu

AwieKashi berkata...

@bayiBeriman
hehe,,,thnks...
gud luck for test...dah baca entry awk!!

AwieKashi berkata...

@ aQimie Ceplos
ko pun sma je mit! kita satu bilik,,dia serang ko dulu la...aku bertugas kat sanuuuu....ko kat sini...

reza al-razi berkata...

Eh, takde boy lain yg join ke? Nampaknya aku ngn aqimie ceplos je la yg nak jadi girl nih.. huhu..

http://memburucintahakiki.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html

AwieKashi berkata...

Hak a...la...
korang berdua je..huhu...
nampaknya cm susah je segmen nie...
sampai xleh terpikir...

Si Gades berkata...

tetiba rasa nak join jugak segmen nie Awie..

http://thegadesbujang.blogspot.com/2011/08/sibuk-nak-join-juga-segmen-awiekashi.html

AwieKashi berkata...

@ Si Gadis
ok....skrg jugak sya dtg...huhu

syifa' berkata...

senior syipa da join ni! http://syifamat.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html

=)

AwieKashi berkata...

@ syifa'
ok,,,! thnks tau...!

syifa' berkata...

tade hal la senior, most welcm =)

NEutrON dAN haQIm berkata...

http://neutroncun.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html

NEutrON dAN haQIm berkata...

http://neutroncun.blogspot.com/2011/08/segmen-awiekashi-studios-jikalau-aku.html

AwieKashi berkata...

ok wahai neutron!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...