LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Isnin, 8 Ogos 2011

CONTEST : KENANGAN TERINDAH SAYA/KAMI

Contest Kenangan terindah saya/kami by Ikinnikisa

sori tau lambat ckt...=)
Bila di sebutkan dgn “Kenangan Terindah” saya teringat akan peristiwa Program terbesar yang saya pernah pergi iaitu “1 Belia 1 Malaysia” peringkat Kebangsaan..yang di wakili setiap negeri seorang…B’tuah rasa terpilih utk wakil negeri Kedah..stiap negeri ada sorang je..dah la paling muda dari semua yang ada..masa tuh baru umur 18 tahun,xmasuk UiTM lagi..yang lain semua majoriti 22tahun..& Cuma sabah & Sarawak spcial ckt ada 8..4 ~ 4..

Bukannyer apa,,sebab abang Dan dari Labuan suka bukak lagu “Caramel – Tinggal Kenangan  feeling abis haa...,tp skrg di ciplak oleh Salim *Eii,,xtau malu~#...lagu nie 1st dgr best sgt..tapi membuat kitorang sedih bila berpisah sewaktu di Sarawak..selama 2 mggu kami bersama & berpisah…starting di Selangor,sabah & Sarawak…

 Menikmati Nasi Ambang masa Majlis potong Jambul


 Sukaneka kat Kampung 4 Sepintas

My Bapak & Ibu Angkat di Sabak Bernam (^_^)


 Bersama majlis perpisahan : tetamu jemputan parlimen Sabak Bernam
masuk surat khabar kot,,HUHU! dah frame dah gmbr..

 Half Kemuncak Walai Tokou,Kundasang

Malam tarian di Homestay Walai Tokou : best menari....hehe

Siapalah xkenal ngn tarian buloh nie kan? susah Oo..nmpk je senang..

 Ibu Angkat di Kundasang

 This one akak Angkat kat Sabah yang Comel Donasya


Sabak Bernam Selangor memang best,,sbb pemeli angkat kebanyakan semua orang jawe..mmg pendek cte kalau nak cte orang jawe xlari dari nasi Ambang,,,kan? Tapi sedaplah nasi Ambang…tingat masa jadi orang tabliq..hehe..

Rindu kalian yang teramat...adakah kita dapat berjumpa utk sekali je??
Bila lagi dapat face to face & ajar menari tarian negeri masing2?
Bila lagi nak mkn sesama...?
=,(


Cuma tinggal hanyalah kenangan sahaja….sedihnya…lama xdapat jumpa kembali..cadang masa perhimpunan belia satu juta hari tuh..tapi ada MDS… sori semua… =,(

orang yang di tag :-
&
Sapa2 jelar terbaca..HUHU!

CONTEST~DUE DATE : 13/08/2011 

done! Ikin... =)


20 ulasan:

AliaJustea berkata...

ouhh.. awie pernah jadi org tabliq.. cte skit pengalamn.
*waahhh.. request nih...


tadi masa mula2 nmpak perkataan TAG tu mengharap sgt2 tak de nama alia.. ttbe..
'AliaJusTea'

oke .. FINE ! terima kasih :)

AwieKashi berkata...

@AliaJustea
HAHAHA!
mst ada punya..sbb alia dah "tegur" kita hari tuh... :p

IkiN NikisA berkata...

abg ! thanks join .. tqvm :)

moshi_boo berkata...

waaahh good luck yer!..
klu mng..kongsi ngn moshi tau.hik3

AwieKashi berkata...

@ Ikin
Hehe...no biggie lah... =)

AwieKashi berkata...

@moshi
Hehe..insyaallah....
kalau ada rezeki....

WaWa ★ berkata...

kenape lahhh ade name WAWAILHAM yang kene TAG . gggggrrrrr .

Cik Tetra berkata...

thanks for the tag.. :)
npk r muke budak2 kat situ..hahaha.. :D

AwieKashi berkata...

@ WaWa
HAHAHA!
entah...sbb dia janji nak tegur bila jumpa nnt...

AwieKashi berkata...

@Cik Tetra
huhu..agak2 la...tahu la kita nie xcomel pun... >.<

Cik Tetra berkata...

haha...laa..muke budak2 la comel..:D

AwieKashi berkata...

@Cik Tetra
ok...mmg budak lg..sbb xmasuk uitm lg...dah la masuk second intake...
>.<

Cik Tetra berkata...

haha...laa..muke budak2 la comel..:D

AwieKashi berkata...

@Cik Tetra
biasa la budak xmasuk U lg masa tuh...>.<

AliaJustea berkata...

ala... alia tegur bukan mintak kena tag.. hak3..


nnti ada mse alia buat.. busy lah..
*wahhhh~ mengalahkn PM..HAHA

AwieKashi berkata...

@AliaJustea
HAHAHA! busy??? wawaaaahhhh.....
bukan mengalahkan MPP...mgalahkan astronout....! opss....terlebih suda....HAHAHA*versi stacy

WaWa ★ berkata...

bile mase plak wawa janji nak tegur ni ? haissshhh . dusta dusta !

syifa' berkata...

xie xie ye tag. Nah syipa tag balik! HAHA bye,,

AwieKashi berkata...

@ WaWa
HAHAHA!
xkire..... :p

AwieKashi berkata...

@ syifa'
HEHE...OK!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...