LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Khamis, 11 Ogos 2011

Pengajaran Malam Jumaat

Flashback lagi untuk cte seorang kawan pada malam jumaat nie… HAHAHA! Pengajaran hari tuh situasi anak & bapak,,kali nie anak & mak pulak...Jum layan!!

Ape sech,,nak je aku gelak kuar air mata nie ha… xpelah,,,demi kawan..aku post la entri nie utk bel0gger & followers yang nak baca…xbaca pun xpe… ngee~

SITUASINYA :-
ANAK: MAK,,APE DALAM PERUT MAK TU???
MAK : ADIK KAMO LAAA….
ANAK : MAK BENCI ADIK KE?
MAK : EHHH , MAK X PERNAH BENCI ANAK MAK…
ANAK : DAH TU,, KNAPA MAK TELAN DIA??
MAK : BERTUAH BETUL BUDAK NIE, NAK KENA HEMPUK KE….

ciplak dari Mr Google
HAHAHAHA! Amacam? OwWwSemmm x????! wink!wink! penuh dengan pengajaran kot…(^_^),korang nak tambah lagi sambungan tu pun buleh…ini skadar “iklan belog”, kejap je kan dah masuk pertengahan ramadhan dah (magfiroh)…so,tinggal lagi 2mggu lebih je…so,ter0skan perjuangan anda semua… and…and…and…

SATU lagi SITUASI BULAN PUASA :-

Pendengar : Hello radio sinar fm? 
Penyiar : Betul dengan siapa sy berckp ni? 
Pendengar : Saya pulut, dr Segamat… boleh request tak? 
Penyiar : Boleh… pulut mahu request apa? 
Pendengar : Tolong putarkan Azan Maghrib …!! Dah lapar da nih!!
HAHAHA! Ini paling terbaik!!
ADAPTASI WING 2C SR

32 ulasan:

AliaJustea berkata...

HAHA.. kalau dulu, alia selalu kirim mak belikan adik..

kalau mak nak g kedai je alia akan cakap, 'mak, beli adik boleh?'

urgghh~ mcm sengal je bila fikir balik :DD

WaWa ★ berkata...

kenape mak telan eyhh . HAHAHAHA . memang mak dia makan adik dia . hadoi .

AwieKashi berkata...

@AliaJustea
HAHAHAHA!
pun buleh.....len kali wat cmnie...
"mamak,,,,adik satu....!"
baru cara~~~

AwieKashi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Cik Tetra berkata...

HAHAHAHA..terbaik!!..lagi 2 minggu nak raye kan...so SELAMAT HARI RAYA in advance..HAHAHAHA :)

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
jgn lupa post kuih raya ke langkawi... :p

Cik Tetra berkata...

@awie: kuih raye?? ala jauhnye kat langkawi..saye post kat segamat je la eh?? AHAHAHAHA

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
HAHAHA! xde mslh.... wink!wink!

Cik Tetra berkata...

hahaha...org kedah reti buat ketupat palas kan..ape lagi..bak la sikit.. :P

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
hehe,,,ha'aa...
kalau ajin nnt bawa balik sini ckt...

Cik Tetra berkata...

kan..kan2..yes2 saye nak ketupat palas dari langkawi..:P

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
jgn menghrap sgt.....
huhu...xnak janji pape...
if ada saya msj nnt..
demi orang sakit.. ngee

Ainur Hamzah berkata...

best gilak entry ni :D
funny XD

Cik Tetra berkata...

awie:okey2..x mengharap la..saye saje je la..nk mengusik..untung jadi org sakit ni.. :D

AwieKashi berkata...

@ Ainur Hamzah
HEHEHE...best gilak??
wawawaaaahhh....ainur yg buat sy gelak pulak....hahaha!

AwieKashi berkata...

@Cik Tetra
HAHAHA!
untunglah sgtkan....

Cik Tetra berkata...

ok2..tukar statement..sgt rugi yer..kalau boleh elakkan la..bersyukur la..korg sihat walafiat.. :)

moshi_boo berkata...

haha terbaik!!
^^

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
hehe,,ok2....cepatlah sembuh yok!

AwieKashi berkata...

@moshi_boo
HAHA! actuaaly mst awk pun ada gak stuasi cam tu dulu kan... ^^,

aQimie Ceplos berkata...

HAHAHAHHA!!sengal doh ..
erh. betul ke pulut request mcm tu?

AwieKashi berkata...

@aQimie Ceplos
Yela...asal...? ko xcaya?
tu la...len kali tido je....
xpyh amik tau... krik2! krik2!

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

u make kepala goyang gigi mengeletar and suara ku mengilai2 hehe

~aku dan die~ berkata...

hahah.bgos2 yg last tu!

syasya berkata...

haha boleh tuju lagu x? neway salam ramadhan =)

AwieKashi berkata...

@ Cik wanie Lovela (CWL)
hehe,,,tggu episod strusnya k..
WING sy nie giler2 ckt...uhuhuk!

*wing = aras kolej kediaman..

AwieKashi berkata...

@ ~ aku dan die ~
HAHAHA!
ITULAH TERBAIK SAYA KATAKAN!
stempek DJ tu kena...

AwieKashi berkata...

@ syasya
Oh,,,sini bkn siaran radio yerk awk..
Hihihi....kol lah era fm pulak... :)

Photophobia eyraa ! berkata...

HAHAHA ! funny kutt dherr . awesomeee ><
hahaaa :D

Sekamar Rindu berkata...

salam..

hahhahahahahhahahahahhaa...lawak kering laaaaaa.....kalaulah kat rumah ni tak ada orang..dah puas den mengilai guling2 ..lawak..lawak..

Sekamar Rindu berkata...

salam..

hahhahahahahhahahahahhaa...lawak kering laaaaaa.....kalaulah kat rumah ni tak ada orang..dah puas den mengilai guling2 ..lawak..lawak..

AwieKashi berkata...

@Photophobia eyraa !
HAHAHA! awesome!!!! =)

@Sekamar Rindu
HAHAHA! behave laa....hehe...
jgn sampai batal posa dah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...