LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Khamis, 21 Julai 2011

Dia dah giler...

VIRUS BARU KAT FACEBOOK

1.virus tersebut tersebar melalui IM dimana dia bermula dengan chat"hi. how are you?"

2.kemudian korang reply pd chat tersebut,dia akan hantar"Wanna laugh?:)"

3.selepas korang reply,dia akan menghantar"It is you on the video ?)want to see?)"

4. then lepas tu , dia akan hantar satu LINK & bg link agr dwnld adobe flash tp sebenarnya virus yg didownload cause pc shutdown n restart

Tengah bengang nie…ada sapa-sapa tahu cmne nak hilangkan…? Status fb bila tulis pun kuar dia punya link video apa entah…GgrrRrr~
Orang dah la kurang sihat nie..duk pulak kolej sorg2..nak chat IM pun xboleh.. memang bercakap sorg2 la kat kolej nie ha…
-MOHON PERTOLONGAN-

8 ulasan:

Cik Tetra berkata...

HAHAHAHAHA...kena virus tu eh..rugilah!! nasib baik tak terpedaya ngn virus tu...

peh ade kat kampus ke??? x balik mid sem ke?? rugilah... :P

noorain nabilah berkata...

lha.. kesian nye.. sape soh lyn.. aigo0.. dok kolej sorg2 ? =.=" asal tak balek.. whaa.. triple kesiann nihh.. tak takod ke ? heheh

AwieKashi berkata...

xlah,,baru balik je nie haa.... xpe2...dah dpt atasi virus bongok nie...
sbb dak bilik guna hari tuh.. lappy xbawa..

.che lyna. berkata...

try tgok link neh. tutorial remove virus tuhh. MAYBE bole tolong (:

http://wanhazel.blogspot.com/2011/07/tutorial-remove-facebook-chat-virus.html

eybit.atul berkata...

haha.kesiannya abg amri.xpe2.sabaq naa.dugaan.hee.:)

AwieKashi berkata...

noorain nabilah : triple kesian??? waah...huhu...noorain nabilah : simpati yg amt nie..sampai triple sekali...huhu

AwieKashi berkata...

che lyna : ok,,tengs. =)

AwieKashi berkata...

atul : oke2...terima je.. fuuu~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...