LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Khamis, 7 Julai 2011

MeKonport! (Mesti anda pelik..nak tahu? dtg la...)

Assalamualaikum....salam mesra.. 
Tajuk entries bajet je..HUHU..ini adalah dari himpunan tajuk dalam satu cerita..dgrkan... *poyo je...

Situasi Di Kampus bandaraya Melaka

Seriously memang best… Lama xjumpa kwn2 MPP lain2…tup..tup dpt jumpa lagi…kat Melaka lak tuh..kang bagus kalau kat Singapore ke…HUHU…”demand pulak”.. =) Actually nama persidangan di tukar dari Mesyuarat Yang Di pertua-Yang Di Pertua MPP UiTM Semalaysia ke Persidangan Majlis Tertinggi MPP UiTM seMalaysia.. Sebab tu la kene g jugak,,if x,memang xpergi pun..surat sampai,so pergi dgn semangat gitu… dapat naik river cruise kat melaka,tgk monorail Melaka,naik Menara Taming Sari, makan ikan bakar at MBSB..
Restoran “alaaa…kassim….”(utk pengetahuan boleh je anda sebut dgn keadaan gedix,kecewa,manja & soon)…HAHAHA!



*Yang xbestnya balik, asgmnt bertimbun…pfttt~
*Xsempat juin Anugerah Gemilang Quasar di LT…sob3…

********************************************
Malam pulak pas abis kelas g tgk Konsert UNIC & InTeam at Dewan Sri Temenggong…alhamdulillah Free masuk,also dapat CD bila menjawab soalan… HAHAHAHAHA!

 *jum mengaji bersama saya! huhu

********************************************

Satu masalah bila tiba 07/07/2011 passport bel0m buat…
ArgghhhH~~~ mcm mana nih???!
Terpaksa la kuar kelas mas.lectr tadi…Dah sampai kat Imigresen pun ada lg mslh..bukan salah saya..salah Imigresen tuh…. =p



Gambar tangkap hari nie..bila dah 1 jam dia cakap kecik pulak...tp asal dia tampal masa 1st-1st kat dokumen..?
*pelik btl... =,='

Kene bayar RM 10..*pandai btl dia kene kan saya..penat2 je tggu gambar 30mnt td..kalau tahu dtg terus je..

Inilah hasilnya...buleh la... >.<
Sekarang dah settle..& asgmnt kene settlekan pulak,,,esok kuiz…malam nie meeting….EeeRRr~
  
MeKonport means Melaka,Konsert & passport...HUHU!
wink! wink!
Awiekashi

21 ulasan:

AliaJustea berkata...

yelah kan, kena buat pasport, kan MPP nak bergumbira. .
:))

AwieKashi berkata...

xde kene mengena ngn MPP la wahai cik alia....;p

Qaseh Suci berkata...

betul kata alia Justea..
mseti mpp nk bejimba jimbo nih..
fiuhh jeles -.-'

Cik Tetra berkata...

untunglah dpt masuk free~~ x aci2...mntg2 MPP..:p

tp rugilah,,,kasut "nike" tertinggal.. :p

AwieKashi berkata...

Qaseh Suci : bejimba la sgt kan.... >.<

AwieKashi berkata...

cik Tetra: untung & rugi... k.. fine..



*terus tingat balik kasut yg tertggal tuh...

WaWa ★ berkata...

ye lahh, orang tu nak bercuti kat oversea, tu yang sebok buat passport =='

AwieKashi berkata...

hek eley,,bajet macam di a xpenah kuar oversea kan...
sy memang oversea tiap2 sem...
"oversea" = luar laut dari lgkawi..huhu

Cik Tetra berkata...

hahahaha....siapa la yg jumpe kasut "nike " tu kan.. (sje nk sakitkan hati..hahahhaa)

AwieKashi berkata...

*ok....amatlah kejap ayt tuh... >.<

Cik Tetra berkata...

hahahahha..hidup kena kejam.. p

AwieKashi berkata...

*thnks btl kan...huhu....


tp still xpuas ati..

Cik Tetra berkata...

hahahahaha...same2....no hal,,mmg suke btulkan ayt org ni..

p/s: x puas hati?? asl nk cari gado ape??:D

AwieKashi berkata...

huhu,,,carik gad0h??
kite baik lah...xsuke benda2 nie...
pikir logik pun dah tahu baik buruk... ^_~

Cik Tetra berkata...

ok fine!..sy yg jahat..izinkan patik beredar dari sini tuanku...sob..sob..sob..

AwieKashi berkata...

Hehehe...ala....la..la...
jgn la maj0k...


nah amik coklat??
ngee~

Cik Tetra berkata...

hahahahahha..x men la majok2 ni..x rock r...bukan waeda la kalau majok2 ni..hehe.. :p

AwieKashi berkata...

hahaha,,yela tuh...tgk ckt... :p

Cik Tetra berkata...

eh of coz la..x yah tgk..tgk name da tau.. :D

AwieKashi berkata...

hehe,,,hek eley...bajet je...

AwieKashi berkata...

hehe,,,hek eley...bajet je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...