LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 9 Julai 2011

Al-kisah tarik nafas panjang (The Truth)



Hari nie merupakan  seperti Hari kebebasan bersuara… Bukan nak cte pasal-pasal politik nie…xde maknanya kalau ilmu kureng nak masuk campur walaupun hari nie 9 julai 2011..keadaan Negara yg agk kucar-kacir bila kelihatan ramai kelihatan Parti Pembangkang & Ambiga yg dpt pingat kebesaran dari s/u amerika syarikat ketika dulu atas keberanian beliau..tuntutan BERSIH bagus but cara perhimpunan jalanan xbtl la bagi saya…

*Ok…sori..xde kaitan ngn BERSIH 2.0 yerk….FULLSTOP tukar topik..

*************************************

Awal pagi dah bangun bila dgr mp3 myphone berbunyi xhenti….HAHAHA! Also ternampak satu mesej dari “someone”… terus jadi xnak tido lagi… HEHEHE… almost masa tuh dlm kul 7pg la…

Tarik nafas & terus menaip ayat yang spatutnya…& dah pun  rungkaikan.. *bukan call pun... huhu

Bak kata Irwansyah “ ingin kugapai bulan dan kupetik bintang“… anda nak juin nyanyi sekali pun buleh…hahaha! Chill lah kan…. SUKA! SUKA! La katakan dari anda tension…nak dgr fully lagu search la TENTANG PERASAANKU-IRWANSYAH! Tetiba promote pulak kan…HAHA! Kelas finance ganti pun bersemangat td walaupun 8pg-2.15ptg… >.<

Actually post yg berkaitan ngn FB yg nie…
So,pendek cte dah lepaskan segalanya hari nie… thanks to NDO
cl(^_^)v

Awiekashi Studio’s

16 ulasan:

Cik Tetra berkata...

wah untunglah!! good job!!.. :D tak lame lagi..blog ni dah berbunga-bunga la kan..hehehe..

lagi satu..lagu blog da boleh tukar..sedih betul lagu blog ni.hehe.. :D

AwieKashi berkata...

Cik Tetra: HAHAHA,,,berbunga-bunga???
ok..pas nie mmg nak tukar pun lagu... ngee~

Cik Tetra berkata...

awiekashi: hahaha,,alamak pakai nanyak lgi.. :P
ok..cari lagu yg best2!! :D

AwieKashi berkata...

hehe,,,k0mpom best punya la...

*ye ye je... ^_^

NisaAdnan berkata...

ehemm ehemmm ^^ riang ria nmpknya ;pp hehe

AwieKashi berkata...

riang ria??
huhu...xdelah sgt,,

Aini Amanina berkata...

huhu, lagu irwansyah... <3

AliaJustea berkata...

siapakh someone itu. .untunglaaaaa. .
:))

CWL wanie LovelA berkata...

feewit..lama xdtg sini rindu

AwieKashi berkata...

Nina: hahaha...dah layan ke??

AwieKashi berkata...

Alia: huhu,,,untungkah beliau??
atau sy yg rugi .. EerR~

AwieKashi berkata...

wanie:huhu...ha'a kan.... =)

Ariel Pocong berkata...

blog kaw ni kaw design ikt mood kaw kn??
so skunk ati kaw da berbunga kn???
sape amek??

AwieKashi berkata...

DAPAT PULAK...
ekowt mood..
itu mst la,,xde mood xupdate la... ;p

AliaJustea berkata...

errrkkk -.-'

rugiii?

AwieKashi berkata...

alia: ada caranya////*versi my frenz...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...