LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 30 Julai 2011

Bandung already!

Tanggal Enam Belas,
Bulan Tujuh,dua ribu sebelah,
Bandung,Bandung,
Tetaplah ke Bandung
Ia pasti jadi ke bandung….

Adaptasi dari lagu tanggal 31 ogos oleh- allahyarham Sudirman Hj Arshad
Ok..xde kena mengena pun dgn nak merdeka tahun nie.. la nie cek nak crita pasai Bandung… *Haa…keluaq dah bahasa dia… HAHAHA!

16-21 Julai 2011 berpijak di Bumi Bandung, Indonesia.. Lama tuh.. 6 hari 5 malam jugak.. projek yang sekian lama yang di buat akhir menjadi gak…huhu…terharu gak rasanya… kalau nak crita,panjang.. so, kita crita kat Fb ek.. kasi sini saya follow je gmbr hari ke hari…
 Di Dataran Sri Bendahara

Terlepas dari tahanan ISA... wekkp!

 Amalan sihat orang Bandung,ujung mggu kuar ramai2 berbasikal

 Di Hadapan UNIPAD *jauh sgt

 Mungkin ada kat segamat nanti..huhu

 Beza masa : Malaysia Digital, Bandung Analog

 Ini dah macam Twilight dah hutan dia...semasa naik ke Tangkuban Perahu

 atas kemuncak tangkuban perahu

 Kuda yg bernama SABRINA

 Ladang Teh MyHeart...(*Fuuuiiyooo...)
Di Institut Teknologi Bandung

 Kawan baru kat Ciater Hot Spring... HAHAHA!


 Area Super Hero kat ngn Hotel Kami...

 Gambar xedit,,xsempat nak sensor... HUHU! ;p

 Kanak-kanak RIang di dalam Van... =)

 Kawah Putih,Bandung

 Iklan Sebentar bersama kucing yang sayangkan anaknya... *sweet gituh...

 Di Hadapan Rumad Mode

T-SHIT store masa berjalan ke factory outlet 

 Gila byk try pakaian kat sini...wink!wink!


 Pas masuk Trans Studio

 Terbaiklah....

 Best broo....

 Pusing kepala aku buat nate ber0k nie..

Inilah yang paling best.... >.<

So,inilah sedikit sebanyakan yang leh letak gmbr..nak letak semua,,tp takut korang xtertengok pulak nanti...so,ckt sudah la yerk... *tu pun dah byk kan...

17 ulasan:

Cik Tetra berkata...

untunglah..gambar beribu-ribu..eh kat segamat ade basikal ok!! cume basikal xde bakul je.. :P

AwieKashi berkata...

@Cik Tetra
ala,,,basikal ada...sbb kamu la kan...cuba mintak U*TM pondoknya pulak...kat sana basikal free.. bkn cm segamat... >.<

Cik Tetra berkata...

hahahahaha..yeke...kat sana basikal murah kot..sebab tu boleh free je.. :D

AwieKashi berkata...

HAHAHA
xde maknanya....campus diorg pun byk pokok...nak jogging pun best... ^^

aQimie Ceplos berkata...

HAHAHA!! BAB yang pantat tu besh. erh sory.. fantat..
sopan je bunyik kan? ahaha~!

Cik Tetra berkata...

hahaha..ala awie ni..bersyukurla belajar kt uitm ni.. :D

AwieKashi berkata...

@ aQimie Ceplos
HAHAHA....agak2 la...jap,,aku tertggal satu lg gambar penting...masa g fctory outlet...

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
Ye,,mmg pun bersyukur dok dlm hutan tropika kat segamat nie..
kalau x dah lama pindah g merbok or arau dulu.... HUHUHU!

Cik Tetra berkata...

hehehe..ok2..btw kucing yg gendong anak dia tu comel la!! :D

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
btl tuh...tapi xsetembam kucing awk pegangkan... HAHA! =)

Cik Tetra berkata...

haa?? kucing yg sy pegang...yg mne satu,,?

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
hek eley,,tya lak...

iezattynadia berkata...

awiee..x bli pape ae kat kite..??huhu
eh, ini lagu ape ae??

AwieKashi berkata...

@ iezattynadia
beli pape..?
huhu,,bajet lari banyak la..next sem lah...huhu

suhaa berkata...

untunglahh pergi bandung
suha nak ole-ole ya ahha. :p

suhaa berkata...

untunglahh pergi bandung
suha nak ole-ole ya ahha. :p

AwieKashi berkata...

@ suhaa
nak jugak ole2??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...