LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 16 Julai 2011

Untuk Student UiTM

"salam satu UiTM,UiTM sentiasa di hatiku...." 

Bermulanya percutian untuk pelajar UiTM
Percutian yg di ibaratkan bebas…bebas dari segala yang berada di “hutan”
Kata mereka lah… *saya xrasa pun…sbb rumah saya memang best,dalam kampong…huhuhu…sapa2 nak datang Langkawi,datang lah…
“Mai la ghumah aku,,aku xkesah hang sapa,yang penting aku pernah kenai hang sebelum nie….” *bukan sekadar monolog..HAHAHA!
Tapi cuti midterm nie aku xdelah…huhu..aku terbang tempat lain lah..cuti raya ada…hihihi


Ini surat pekeliling..jgn x balik-balik sudah…
Kalau boleh balik la yerk..saya nak jumpa anda semua lagi pas cuti midterm nie…hope semua bawak semangat baru yerk,,almaklumlah,,bulan ramadhan hamper tiba..huhu….^_^

~SELAMAT BERCUTI~

10 ulasan:

WaWa ★ berkata...

nak jumpe saya ? malu lahh macam eyhh ((:

AwieKashi berkata...

hahaha,,,memang pun... HAHAHA!

Cik Tetra berkata...

ala..baru plan tak nak balik..nak cuti sampai raye terus..hehe..

nak jumpe cik tetra ke?? :D terharu la mcm ni.. :p

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

selamat bercuti wie...
jangan lupa kawan kawan eh.. sampai kan salam ibah dekat LANGKAWI. huhu.. bila lah dapat ber'honey moon kat sana .. an?? hikhik..

nurulfarhana berkata...

wewiiitt lagu dekat BLOG menarik haha . #tak ada kena mengena dengan post :D

AwieKashi berkata...

Cik Tetra: memang pun nk jumpa awk...sbb masa nasyid tuh saje2je buat xnak...
*cover

AwieKashi berkata...

Ibah:xdapat balik LANGKAWI la...

AwieKashi berkata...

farhana:hehe,,,xde kene mengena? xpe2....;)

Cik Tetra berkata...

hahahaha..padahal mmg x nampak pon kan.. xpe2...lepas ni kalau jumpe abg mpp..buat2 x kenal la..*balas dendam..haha

AwieKashi berkata...

cik tetra : hahaha,,,oke2...no hal lah.. XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...