LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 1 Julai 2011

Di Sebalik Tabir PC Carnival

 
Alhamdulillah…

Tamat pun PC Carnival selama 3hari…HUHU…tapi penatnya mcm satu bulan,,,sbb nak prepare mcm2 bende alah yg perlu ada… lega rasa sekarang…tapi “kuiz & test yg menanti di pintu depan”… baru takut ckt nmpk MERAH

*lupa kan sejenak pasal tu…bila pikir buleh demam,also serabut kepala…=,=

***********************************************

Hari pertama merupakan hari yg paling ramai student yg datang…sbb dalam kepala otak semua pikir 

“ade ape je PC Carnival nie?? PC? Mesti laptop byk nie…”
*kata-kata seseorang yg bluurrr xtahu pape….

HAHAHAHA!

****************************************

PERSOALAN BESAR bermain di mata student UiTM Segamat,,
“SIAPAKAH SUPER U BABY itu????” kan..kan..kan…?
Huhu….

Owkeyh….di sini sy ingin beritahu anda semua supaya xtertipu ngn kata-kata org yg xtahu pape…yang main teka2 je..yang PROBABILITY yang agak kurennng tepat….

SEBENARNYA

Boleh katakan 4,5 orang je yang pakai…huhu…
Hari 1st adalah sorang siswi dari kalangan secretariat MPP sendiri… ^^ hehe…ok2…dia adalah NORATIKA… *sori atika… wink! Wink!



So,utk hari seterus adalah
SAYA, abg SHIDI, FAEZ(Super U baby yg jahat),daniel
Saya pakai Super U Baby semasa perasmian… ^_^ kalau nampak tinggi-tinggi tu saya lah…huhu…siap leh

“Give me 5 Rektor!!”

*xleh blah kepala Super U Baby Besar kepala sgt la… =,=

Thanks to all my members MPP & adhoc yang ada..yg jaga bola,,siap tending bola jatuh lagi…huhu…itu adalah cik mira… >.<

 carta organisasi this program
Hopefully ini adalah satu kelainan event yg pernah di anjurkan wlpn xsehebat PC Carnival yg betul-betul…& maaf jugak yerk…

*semua jgn ketinggalan,MPP akan jual segala peralatan seperti mouse,handset,cleaning kit around RM3..bukan lelong..harga tetap.. peace!

 Ngeee~~~ ^_^
awiekashi

53 ulasan:

iezattynadia berkata...

abg mpp hott;p

Cik Tetra berkata...

alolo...comelnya super u baby.. :)
nak sign.. :p

SaFiQaH berkata...

sooo cute la super u baby ue.... heee~ super u baby aw.. bkn abg awie.. hee~ jgn mrh.. ^_^

AwieKashi berkata...

Izzaty: hot apenyer,,,panas ada la pakai bende alah tuh.. >.<

AwieKashi berkata...

cik Tetra: nak sign??? huhu..meh cinie..

AwieKashi berkata...

safiqah: tahu,,,sy xcute pun...bende tu je... ^_^

NisaAdnan berkata...

laaaa skali akak dgn abg2 mpp daa yg pkai maskot tuu. hehe org ada amek gamba jugak dgn super u baby ni. haha

NisaAdnan berkata...

laaaa skali akak dgn abg2 mpp daa yg pkai maskot tuu. hehe org ada amek gamba jugak dgn super u baby ni. haha

AwieKashi berkata...

Nisa:huhu...yeke....
panas tau x...dah mcm mandi peluh daa...

fieza kciek berkata...

awie ke pkai tuh??cute2...hahaha

fieza kciek berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
AwieKashi berkata...

fieza:yup...nasib baik xleh terbang btl je.. HAHAHAHA!

Cik Tetra berkata...

okeh,,isnin nti dtg mmp nk sign n COP eh?? hehehe.. :D kalau boleh cop penganjur la .sng dpt kolej sem dpn,,weeeeeeeee..

AwieKashi berkata...

cik tetra: utk awk buleh je.....kan..

Cik Tetra berkata...

hahahaha...really?? yeay!!! :D

AwieKashi berkata...

Cik tetra: haha,,,dgn syarat blnje Secret Recipe or pizza.... ;p

Cik Tetra berkata...

pehhhh....igtkan ikhlas,,,berkire rupenya,,xpelaaaaaaa.....

AwieKashi berkata...

hehe,,,oke2....xmintak pape.. >.<
org baik lah...

Cik Tetra berkata...

hahaha....mcm ni barulah MPP yg berdedikasi.. :D

bayi beriman berkata...

comelnyerrrr.!!!hahaha

AwieKashi berkata...

Cik Tetra:hahaha,,,kan,,kan,,kite nie meang baik..kalau x,xbuat bende2 cmnie utk student..huhu...

*tlebih la pulk.. >.<

AwieKashi berkata...

bayi beriman : kan??? huhu.. ^^,

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

ye jee harga serendah rm 3 boleh dapat??? huu. ibah pegi aritu. same jee harga die..

Qaseh Suci berkata...

eleleh comeynya super u baby yang tinggi melangit nih..
haha :D

AwieKashi berkata...

Ibah: org ckp lepas nie...tggu kat admin....huhuhu! =)

AwieKashi berkata...

Qaseh suci:tggi melangit?? wah,,,bahasa awk pun tggi segunung evrst...

aQimie Ceplos berkata...

haha! ari isnin ni kalau ko pakai maskot tu pergi kelas time prisentation etr.. wo. komferm mdm bg makah penuh weh? swet gitu.. ahhah!

AwieKashi berkata...

summit: HAHAHA!
tulun...tulun..byk bende aku kene jwb nnt...k0mp0m aku byk kene tya sbb mrkting...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

awie: iye ke.. ini sudah bagus.. wie! suka nyeeee... lepas ni?? pukul bape tu?

AwieKashi berkata...

Ibah: itu bel0m pasti...tggu je...maybe isnin nie...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

ooooo.. okay. len kali habaq biar terang.. nie line putus2 lah awie.. hahaha.. tp awie pakai tau benda alah yang wane merah kuning tu..

CooooMeeeyyyyyyy!!!!

AwieKashi berkata...

Ibah: comeyy tu mmg c0meyyy.....tp "hot" kat dlm tuh...kipas yg ada kat dlm tu xcukup sejuk,,kalau ada peti ais dlm tu ok gak.. HAHAHA!

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

haha.. bagus tu idea dah ade. nak pasang kipas. . lepas nie awie letak lah kipas tu eaaa... nnti bagi sejuk sikit..

kalau letak peti ais , kang muka awie beku pulak.. hehe. pastikan awie pakai eh. nnti ibah nak amek gambar dengan benda alah tu.. bagi famous siket..

AwieKashi berkata...

HAHAHA!
dah xdelah..diorg bawa balik super u baby tuh...hari tuh xnak..tu lA...

AwieKashi berkata...

HAHAHA!
dah xdelah..diorg bawa balik super u baby tuh...hari tuh xnak..tu lA...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

lohh... mane orang tau.. ibah ingat. awie punyee.. HAHAHA! xpe2.. biar ibah reka sendiri benda tu. nnti bagi awie pakai. takpun. suruh Aqim pakai. mesti lagi cooomeeey ann.. huhu

AwieKashi berkata...

HAHAHA!
sesuai sgt kalau ibah buat panda tersayang tuh...kasi D** pakai...
opssss.....

*tlebih pulak kan... >.<

Miz Novexx berkata...

hahah.... comel30x maskot tu, pinjam sehari :D

Qaseh Suci berkata...

aQimie ceplos : setuju sangat..hehe

AwieKashi berkata...

miz Novexx: b0leh,,, awk g search at unicom marketing...huhu..

AwieKashi berkata...

Qaseh suci: xperlu nk stuju sgt la...
=,=

lady_lieyna berkata...

comel nyer....suka2

Ika Andi berkata...

alaaa ta sempat na bergambar dgn super2 baby uh . :P

AwieKashi berkata...

lady_lieyna : huhu,,,comel kan?? patutnya semua pakat2 pakai.. wink2!

AwieKashi berkata...

Ika Andi : eh,,bia btl...3hari ada pun xsempat??

@ Syima Raaif @ berkata...

aha! kite ade amik gamba mase dgn abg shidi..tapi cepat sgt dia gerak aishh nak tunggu zarin pakai tak terpakai pakai plak..memang dia da tetapkan ae sape je yg bole pakai bende alah tu?

AwieKashi berkata...

Syima: ha'aa...lebig kureng mcm tuh la...HUHU...if siapa volunteer pun buleh je... ^_^

AliaJustea berkata...

AHHAH. .kan betul awie salah sorangnya. .tak dapat nak amik gambar dgn super baby u. .dia cute sgt. .

hug untuk dia. .ngeee~

GOOD LUCK test !
:))

AwieKashi berkata...

HUHU!
thnks to aliaJustea..



*lama mghilang ek?

meaw berkata...

alololololo...tak panas ke? (mesti la panas,hehe) mesti tomei gilaaaaaaaa :D

AwieKashi berkata...

meaw: hehe,,komp0m la panas dlm tuh..ngee~

AliaJustea berkata...

mana ade mnghilang :)

AwieKashi berkata...

lama xnampak... >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...