LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Rabu, 27 Julai 2011

Calon-calonku...

Assalamualaikum,,,harap2 jwb la yerk...
Panas ckt post entry kali nie...HUHU..
Harap btendang k..bertenang k...

Sebelum nie saya ada post KHAS buat orang-orang yang serang xtentu pasal…bukan setakat KHAS,,dah letak kapet merah lagi…nasib kapet kuning brader cleaner tu xkasi..dia ckp “protokol,itu hanya utk diraja” bagus pulak brader nie…

Wallpost pasal nie….


Saya xksh sbnrnya ngn orang jelez maulez nie..baguih sgt la… ada gak perasan jelez,,bak kata orang jelez tandanya sayang.. eh,sayang ke?? & jawapan seperti artis hot-hot…*hot la sgt… =.= “no komen”

Dalam hati gua “Tengkorakmu…xpyh nak 'no komen' sgt la kan…WTF”
Sebenarnya xde kene mengena ngn saya pun,,adaptasi dari kata-kata kawan sya…huhu…

Sya no hal,,ada je calon2nya… HAHA… jum usya calon saya…
:
:
:
:
v



Xlawa ke??
Amacam yang ini pulak...
:
:
:
:
v

X ok gak ke?? =.=
:
:
:
:
v
yang ini?


ok x??
hurm.....amacam kalau yang ini pulak...
:
:
:
:
V
Arghhhhhhh.................!
tidak!!! pontianak pulak datang....
:
:
:
:
v
maybe yang ini kan ? (^_^)v


That why lah jadi DP FB...huhu....


Tunggu ceritera Bandung pas nie...

24 ulasan:

AliaJustea berkata...

untunglaa awie .. semua calon HOT dan GOJES !

иσσя ɛιʓα яαнмαи berkata...

hot gitu.. cayalah.. huhu ^____^

AwieKashi berkata...

@ AliaJustea
HAHAHA...Gojes ke?? toing3..

AwieKashi berkata...

@ иσσя ɛιʓα яαнмαи
HOT ke???
"no komen".... ;)

Cik Tetra berkata...

wah untunglah awie..calon2 semua hot2 and cantik2..oh lupe pulak..abg MPP pulak kan..hahahaha.. :D

fieza kciek berkata...

untung la cun2 jer...hahaha..ade mamat ncem ta??nk jgax...lalala....~`~

Yeen Tomey berkata...

Perghhhh ! cun meyhhh ~ maklumlah orang nya pun hensem kan ~ Hihi ^^

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
Hahaha...cantik2? hot2??
dapat pulak kan.....

AwieKashi berkata...

@ fieza kciek
ada2...ganteng2 bangat sech...

AwieKashi berkata...

@Yeen Tomey
hensem ke? orang ckp saya xhensem... >.<

AliaJustea berkata...

btw ! before entry bandung keluar.. nak ole2 !

*upsss~ ole2 cuma untuk calon yang hot dan gojes kat atas ni..
:))

Azwa Azee berkata...

ok semua calon lulus..ahahah..termasuk lah yang akhir sekali..heheh

aQimie Ceplos berkata...

haha ! ni ko g bandung, lawatan sambil blja ke ..
lawatan sambil cari jodoh ni ?
haha ..
p/s - untung lah dpt g bandung!

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

huhu.. awie2.. klako arr..

ramai. mmg ramai calon.. awie dah senang la nak carik calon kan. xpayah "mak" nak carik kan calon dah.. untung lar. boleh tak carik kan ibah satu! hehe. nak jadikan bibik jeeee.. hikhik.

AwieKashi berkata...

@ Aliajustea
Huhu,,,nak ole2 yerk??
jap nak kira cukup ke x... >.<

AwieKashi berkata...

@ Azwa zee
semua lulus??
tp lebih 4 la..cmne tuh?

AwieKashi berkata...

@ aqimieCeplos
HAHAHA....2 dalam 1 la...
dpt pulak lawatan sambil bjlr je...cuti mst la kene gak kuar dari akdamik cikit....xperlu nk poyo bljr sgt la kan... :p

AwieKashi berkata...

@ Ibah
HAHAHA..nak jd kan bibik??
g la carik sana...ramai yg nak.... ngee

AliaJustea berkata...

HAHAH .. harus kena cukup ye abg awieeeee ~

syifa' berkata...

ter-baeekk la brader :)

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

amboi suka nya dia ngna awek2 itu

AwieKashi berkata...

@Aliajustea
vkup kot..huhu

AwieKashi berkata...

@syifa'
HAHA...terbaik giler kot...
bkn senang nk carik.... :p

AwieKashi berkata...

@ cik wanie Lovela (CWL)
HEHE...diorg yg nak,,,saya xnak pun.. ngee... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...