LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 22 Julai 2011

Segmen cx's : geng UiTM by campus



Assalamualaikum & salam seantero


 jgn byk tya,memang ini bukan banner baru aku,but...boleh di katakan saudara/i ku jugak...huhu....i like to juin this segmen,,cik aliajustea yg tag kan..so,sy juin lah...klik banner yg ada dekat ats utk ke cxopportunities punya bel0g

Bukti saya sayang UiTM??
Kalau nak tahu,,sayalah orang yg paling sayang UiTM nie…masa nak masuk IPT,semua saya amik course dekat UiTM(8 pilihan),lantak lah kawan saya nak cakap apapun..hahaha…*nampak tak? ^_^

suka hati aku la nak amik UiTM pun,hang kalut wat apa”…
*itu adalah kata2ku masa berdebat dgn kwn ketika dahulu…Hihihi

“Wlpn dpt second intake dulu..tapi tgk jelar cmne…”
*sahut cabaran!

Pendek cte memang syg UiTM lah..cuti midterm pun xbalik,sbb nak jaga UiTM bersama-sama polis bantuan UiTM..huhu…

UiTM kampus mana?
 Answer : kampus Segamat, Johor.

Course apa?
  Answer : Diploma Sains Kuantitatif(DQS).

part brpa?
Answer : part 5

Orang yg nak di tag adalah semua student UiTM yg baca post entri saya nie..*ramai2 kita spport members UiTM bel0g k…
I LOVE UiTM
*from myheart! seriously

17 ulasan:

Nursyahda Faiqah berkata...

same lah ! hehe..
amek semua 8 pilihan tu UiTM.
x nak pon masuk u lain =)

AwieKashi berkata...

wah...bagos2...hehe...

Azwa Azee berkata...

ehem-ehem..sayang sangat dekat UiTM tu..sampai midterm tak balik..wee..;)

Cik Tetra berkata...

awie: wah bagusnya!! semangat mcm ni yg kite perlukan!! npk r syg sgt tu..sb mid sem tak balik..good job!! :D

cx's berkata...

tqvm sudi join! ramai dari segamat join! :)

AwieKashi berkata...

kak azwazee: huhu...terbaik ooOo...

AwieKashi berkata...

cik tetra: bak kata alia,produk uitm kot..hahaha

AwieKashi berkata...

cx's:dah boleh buat uitm segamat bel0g members dah..

♥ yana ♥ berkata...

so love uitm ek :)
uitm di aty ...

Ariel Pocong berkata...

saya syg uitm sy....
love uitm sentiase dihatiku..

AwieKashi berkata...

@yana
memang love uitm ssgt...huhu....

AwieKashi berkata...

@Ariel Pocong
<3 <3 <3!!!

NURUL AINI NORAZMAN berkata...

hai!!
saya uitm segamat jugak,.
dgree in marketing =))

Queen F berkata...

singgah melawat geng uitm.. :) selamat berpuasa, selamat hari raya! :) uitm dihatiku! ♥

Geng uitm by campus :)

syieda_joy berkata...

owh DQS part 5..
time syieda kt uitm awie part 2@3 je..xknal2..hihihi

"Aku"....Nurul Azren berkata...

cik reen singgah sinie jugak..

Cik Reen melawat dari segmen yg sama...
http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

jom sertai contest cik reen nie => http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

AwieKashi berkata...

sgt awesome lah!! ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...