LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Selasa, 26 Julai 2011

KENA MARAH

Hari nie gua kena marah…kena marah dengan orang yang mempunyai PhD, yang dahulunya belajar tgkus lumus utk dptkan diploma>degree>master>phD….
*ish3…panjang jugak perjalanan tu….(monolog smsa tggu turn)

Ok,,sambut balik..tadi tengah hari kena ceramah kat kaunter,& dlm hati gua “aku datang nak check pun kena marah,What the Fun diorang nie”
(monolog sekali lg)

Pendek cte,sebenarnya ini situasi at Sri Penawar..bg stdnt UiTM Segamat diorg tahu la apa tmpt nie..utk yg xtahu ianya adalah klinik kesihatan kampus…

Bila masuk je cakap at doktor
Doktor : kena nie?

Gua : saya nak check kesihatan saya dkt0r,,sbb semasa saya blik dari Bandung ter0s demam,muntah2,mkn je mst kuar balik,walaupun hanya sebiji asam…& sekarang dah ok ckt..Cuma sakit & terasa bengkak di perot..                                                
*dalam hati,hrp2 xjadi mcm sem lps xleh puasa 1 minggu… oh tidakk!


Doktor : dah dekat seminggu baru dtg?? Awk nie..tadi ada kwn awk dari bandung gak yg trip kesana dtg masalah yg sama..
*biasa la kitorg semua yg pergi balik ter0s demam…*monolog dlm hati + HAHAHA!

Doktor : (slps chck) sy bagi awk ubat,,,bla..bla..bla…if masih xsembuh dtg lg…nak surat mc x?

Gua : xpela doktor,,saya boleh lg pergi kelas..xde mslh..insyaallah ok...! =)

hambik kaw...mkn la ubat nie semua....

SAYA SIHAT je...

17 ulasan:

иσσя ɛιʓα яαнмαи berkata...

semoge cepat semboh =D

lynn berkata...

get well soon....:)

AwieKashi berkata...

@иσσя ɛιʓα яαнмαи
Thanks...hopefully =)

Cik Tetra berkata...

semoga cepat sembuh.. :) patutla td npk muke kamu masam gile..takut nk tegur..*scary..hahaha

Senorita Yeen berkata...

Get well soon abg awie :)

Azwa Azee berkata...

selamat sembuh my ketua..heheh

AwieKashi berkata...

@ lynn
huhu...ok...ok... =)

AwieKashi berkata...

@Cik Tetra
Oo..kta org giler...xpe cek....

AwieKashi berkata...

@Cik Tetra
Oo..kta org giler...xpe cek....

AwieKashi berkata...

@ Senorita Yeen
ok,,,ok,,sihat dah pun... ^_^

AwieKashi berkata...

@ Azwa Azee
huhu,,,TQ wahai my asst.

Qaseh Suci berkata...

cepat sembuh ye abg mpp :)

AwieKashi berkata...

@ Qaseh Suci
ok,,sy sentiasa mkn ubat nie sampai abis.... ;)

Nursyahda Faiqah berkata...

jangan lupe mkn ubat =)

Cik Tetra berkata...

mane cek ade kate ang gile..cek habaq,.,muke ang masam gile..ade faham..hahaha.. :D

AwieKashi berkata...

@ Nursyahda Faiqah
ye..ye..ramai pulak nurse...HAHAHA!

AwieKashi berkata...

@ Cik Tetra
Oh..ok...cek tsalah aggap lah... >.<
*malunyerrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...