LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Isnin, 27 Jun 2011

Terjalinnya ikatan mesra ^^,


25th JUNE

“DAFI…DAFI…DAFI…BAIK PUNYER!!!!!”

Itulah trademark GROUP saya ngn adik-adik part1 QS GROUP10…huhuhu…Spporting abis diorang,,setelah diorang tgk “Senior-senior” mereka bertukar menjadi “giler-giler” yang agak lain dari masa MDS…HAHAHAHA! >.<

*********************************************

Jap,nak ingat balik nama adik-adik group saya…
AYN,HANUM,UMMU,AIEN,KHALEEDA,MAIZA,ATUL
MIRA,NAJAA & AMAL
Yes,,akhirnya dapat jugak ingat…walaupun muka korang seakan-akan… ^^,


*********************************************

Presentation yang agak menarik di nilai oleh fasi yg ada…bg0s2..tgk fasi la kan,,,,HUHUHU~ group lain jgn jelez,,,sbb xdpt abg sebagai fasi group kalian,,,tapi xpe,,abg kan sentiasa amik berat tentang kalian…kan kan? ngee~ *ayat skema je…

Walaupun COUPLE straw xdpt ada ranking top 3,,& game PAKU kita menang… YESSS…YESS…BAIK PUNYERRR!
*p/s: sori..sori…terlebih sudah….versi stacy(pinjam jap) hihihi

 mesti ramai yg pernah mainkan??


check poin paling best & simple denda =p
 
*********************************************

Persembahan paling best abis rasa…kuar spontan abis malam tuh…hahaha…wlpn sekadar jadi pembaca isyhtihar raya
RAMAI terhiburkan….???? Wink! Wink!

 Boleh pulak korang +kan volume
 
*********************************************
26th JUNE

cantiknyer muka ku! >.<
TEPUNG,BELON,TARIK TALI,TROMPANG GERGASI,BOWLING RAGBI game yang betul-betul have fun giler-giler…GILER pun xmacam nie… HAHAHA! Ssgt happening…sukaneka yg paling sempoi & enjoy oleh semua part yang turun…
Group pink adalah yang terbaik!!! Mana ada group lain yang seragam…+fasi yang spporting!!!!


SEKALI LAGI “BAIK PUNYERRRRRR!” HAHAHA

Pendek cte I LOVE YOU QUASARIAN!!!

from DAFI ^^,

30 ulasan:

AliaJustea berkata...

HAHA.. ttbe from Dafi.. yg paku tu pernah main..

*rindu MDS.. masa tu awie jadi PM tak?

AwieKashi berkata...

dah 3 sem la jd PM wahai cik alia... >.<

aQimie Ceplos berkata...

haha! untungla jd popla wie.
tapi kau. kau xbleh kalahkan mega woooo ;) hahaha!
market kot dy. ahah!

AwieKashi berkata...

mega memang market doh...
lelong kat pasar malam pun org beli...

AliaJustea berkata...

oke.. dulu tak kenal.. rasa menyampah.. HAHHA

*jujur tak?

Cik Tetra berkata...

wah untunglah!!! dafi!! baek punya!!.. :D hidup DIIMRIAN...*nak jugak.. :D

AwieKashi berkata...

Alia: yela,,,spa nak kenal kita dulu masa tuh...
biro displin pulak kannnn??
lagi laaaa

AwieKashi berkata...

cik tetra:nak jugak??? hahahaha
boleh je...

aQimie Ceplos berkata...

ahahah!! lelong kat pasar ?
adoi. ade ke org nak beli ?
sanggup ke org tu nk eaeaeaeaeaeaeaea dgn mega? ahahah!

AwieKashi berkata...

ada punya...utkbuat org gaji...
muahahahahaha!

NisaAdnan berkata...

alahai trdmrk lg nak sama dgn group ktrg. tp ktrg punya lg best la(eksyennn lebih) HHAHA

AliaJustea berkata...

erk.. biro disiplin rupanya..

maap maap maap !
:))

AwieKashi berkata...

Nisa:hehe,,,yelah...anjat boboy...~ =p

AwieKashi berkata...

alia: org xfemes,,,mana nak kenal kan??
>.<

AliaJustea berkata...

AHAHAHA.. sekarang kan da famos amos. .

AwieKashi berkata...

alia: famous amos eK????
xkot biase2 je.... ^^

aQimie Ceplos berkata...

agak bersesuain la kan.
mega pon macam mak2x.. ahaha!
tp.. bile dah dtg penyakit ngehngehngehngeh dia. adoi masak..a ahahaah! peace mega ^^.

AwieKashi berkata...

HAHAHA!
mega kkdg kureng vitamin,,sbb tuh jadi cam tuh...
k0 kene jaga dia leklok..
x pasal2 nnt dia nggu org awam.. >.<

Ariel Pocong berkata...

bapak la aq rse mcm rugi giler x dpt join famly day quasar ni..

AliaJustea berkata...

sekarang dah famous laaaaah :)

AwieKashi berkata...

shahril:sara carik kau kot...=p

AwieKashi berkata...

alia: xnak,,,cepat belanje dulu.... ^^

AliaJustea berkata...

adehhhh~ tadi ingat nak belnja rasamas, tapi awie dgn abg mpp yg lain..

*alasan :')

aQimie Ceplos berkata...

ahahahaha!! apeplak aku yg kene jage?
awok la.. awok kan satu koleg dgn dia. ahahha ..
lgpon. mega tu. bleh ke org jaga -.-
kesian kt mega. whaha!

AwieKashi berkata...

Alia:hari nie mst kene blnje jugak...

AwieKashi berkata...

summit: asal awok pulak??
oh,,ok2...baru tingat..perangai diorg lebih kurang..suka hacker gambar ****** hahaha,,,,

AliaJustea berkata...

alarkkk ! tak duit. .

btw.. betul ke orang cakap yg Baby U tu awie?

*nak amik gambar lah cenggini :))

Qaseh Suci berkata...

wah! untungla!

AwieKashi berkata...

Alia:huhu...mana leh bgtau...

AwieKashi berkata...

Qaseh suci: xperlu nak untung sgt la kan....huhu.... >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...