LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 1 Oktober 2011

Hadiah Gua Pecah



Macam nak nangis je…wuarhhh!!! Dah la adiah birthday lak tu… Hadiah paling berharga sangat… apa la salah gua nie… Mesti sadiss akak gua tahu yang hadiah dia kasi gua jatuhkan…semua nie kerana cuai..

Kalau setakat lelong pasar malam xpe gak barang… nie beratus bai… cmne la aku nak cakap nie… nak STUDY pun xde MOOD…

Oh N8 Nokia Series…gua mintak maaf… tangan gua carik la… xsempat nak selamatkan KAU dengan parasuit… so,di KAU sekadar menjadi hiasan sekarang… aku ku semadi KAU dalam kotak kembali bila sampai je kat LANGKAWI…

"Maaf diriku buatMU..kerana sempat selamat C3 dari KAU ‘N8series’
Gambar kau aku xnak tunjuk kat orang…biarlah sepupu KAU je aku tunjuk…"

Saudara N8series AKU T.T

18 ulasan:

Cik Tetra berkata...

hahahaha..sengal + kesian...
bersabarla eh...*wink..wink

AwieKashi berkata...

ye.. memang aku sengal... T.T

Cik Tetra berkata...

alolo..weyh jgn la nangis..x awesome la mcm tu..xpe2..biar aku je yg sengal *bodek sikit..muahaha..

AwieKashi berkata...

@cik tetra
HAHAHA!
sudah2 la tu...

eiza rahman berkata...

dugaan final tu..
ciannya..
bersabar laaaaa..;D

Cik Tetra berkata...

baik!!sy beredar sekarang..

T.T

AwieKashi berkata...

@eiza rahman
memang dugaan paling dasyat.... -.-


@cik tetra
hehe....sapa yg sadis skrg ...
alamak....

*sesuatu sangat

Umie Artoqiemie berkata...

adoi kesian , beli baru ke?.


*sejak bila hang tau nama aku?. >.<"

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

fuhh tak boleh berkata..kata,,,

AwieKashi berkata...

@Umie
hak ala...apa gunanya email kan..huhu

@CWL
xpe2.... -.-

Yana Farinha berkata...

perghhh rabak hati huhuhu

Bobot|Azmi berkata...

HAHAH, c3 ponn bole.

Cik Yuyun Nadira berkata...

pehhh sadisnyaa rasa ^^,

AwieKashi berkata...

@yana farinha
jgn la cm tuh... buat sy bersalah kat akak ...

@bobot|azmi
c3 duit sendiri,,,maybe tu dia terselamat...ngee

@cik yuyun nadira
memang tgh sedih lagi.. T.T

Hunnym Syot 美智子 berkata...

alaaa.. sedeynyee dyee.. huhuu
naty jumpe laa penggantinyee :))

AwieKashi berkata...

@Hunnym Syot
lambat lagi la jwbnya....
mcm org jugak... huhu

sha.saje berkata...

ALALALA..JGN SEDIH OK ABG MPP..yg pergi tetap akan pergi..=)

CTK berkata...

olololo..cian gilew..n8 tuuuuuuu..ct berkenan nset tuh...memang xley pkai langsung da ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...