LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Selasa, 4 Oktober 2011

Pencarian Header Blog Paling Sempoi & Kreatif 2011



Huhu…contest lagi.. tapi tak pernah nak menang langsung… HAHAHA! Biar la kat aku kan.. selagi buleh aku juin,aku juin… walaupun kali nie contest bertemakan header… header aku nie, aku main tampal je gambar aku cari kat google… guna paint + photoscape.. maaf,aku xpandai guna photoshop… aku baru nak belajar… klik-klik kuar benda alah apa entah.. terus malas… nanti cuti sem baru aku belajar… -.-

Credit to owner yg buat contest budak purple… huhu!

SYARAT PENYERTAAN:

1.terbuka kepada semua blogger malaysia.
2.buat satu entry berkenaan contest ini.
  -tajuk entry: "Pencarian Header Blog Paling Sempoi & Kreatif 2011"
3.masukkan banner contest didalam entry anda dan linkkan banner tersebut kepada entry ini.
4.lampirkan url entry anda tersebut pada ruangan komen dibawah.

TARIKH TUTUP PENYERTAAN:
-contest ini bermula 23/09/2011 sehingga 04/10/2011(11.59pm)

HADIAH UNTUK PEMENANG:
Tempat pertama : top4 RM30(celcom,maxis,digi dll) serta sijil online.
Tempat kedua: top4 RM15(celcom,maxis,digi dll) serta sijil online.
Tempat ketiga: top4 RM5(celcom,maxis,digi dll) serta sijil online.

simple rite? Ada masa lagi la.. kul 12 midnight nanti baru abis.. lai..lai…. rugi kalau x juin ^.^

p/s : better korang follow lah.. mana la tahu announcement nanti korang xtahu lak kan....

21 ulasan:

Cik Tetra berkata...

goodluck!! :)

AwieKashi berkata...

ok cik tetra! huhu

Cik Tetra berkata...

:D

AwieKashi berkata...

huhu...
xnak juin ke?

suha berkata...

gudluck jugak awie :)

Cik Tetra berkata...

ala header biase je la..lain la header hang..awesome..

AwieKashi berkata...

yela cik tetra si tatih,,, :')

My Life's Journey berkata...

Hihihi ..awie, kalu awie punye header nampak kreatif ..kalau header umi tu .. sebelah mata pun tak diandang ..huhuhuhuhuhu sedih.

Umi doakan awie berjaya ye .. amin chak!

Cik Tetra berkata...

eh..siot je kan mulut..xde insurans eh??

AwieKashi berkata...

@ umi abah
huhu...ok....umi jgn risau.... ^.^


@cik tetra
dah renew bulan lepas insurans... :p

aQimie Ceplos berkata...

kau agak2 kan wie.
sijil ONLINE dgn sijil BTN yang blm dpt lagi tu.
mane lagi penting ea? o0 haha!

AwieKashi berkata...

@aqimie ceplos
sijil ONLINE pun aku xdapat lagi... padahal dah 10tahun lebih ONLINE

*phD pun x macam nie .. -.-'

AwieKashi berkata...

@aqimie ceplos
sijil ONLINE pun aku xdapat lagi... padahal dah 10tahun lebih ONLINE

*phD pun x macam nie .. -.-'

teh o beng berkata...

wah chanteknya header..dak uitm ea.?bangga2 !hehe..

i'm from segmen senyum sedekah al-fatihah 2..hehe :)

fafa.yaya berkata...

tarikh tutup hari ni pulak tu =='

My Life's Journey berkata...

Hihi terima kasih awie sebab selalu singgah di blog umi .. awie memang seorang baik .. :)

Cik Tetra berkata...

yolah hang.. :P

AwieKashi berkata...

@teh oh beng
huhu....jauh merantau?? :)

@fafa.yaya
ala...try je...ada masa lagi...

@umi abah
xdalah...umi yg rajin cmmnt,so awie cmmnt la umi punya... ^.^

@ck tetra
eh,,betul lah..tya aqim!

sleeping_maniac90 berkata...

chaiyok2.. smga menang k.. gud luck,,

teh o beng berkata...

haha biasa2..

AwieKashi berkata...

@sleeping_maniac90
hopefully
thnks ((:

@teh o beng
ye lettew.... ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...