LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 30 September 2011

Terminal Segamat Terbakar Bro!

Tengok dulu…pas tu baru cakap…





Sumber Facebook : Penerangan Daerah Segamat

“Alamakkkk!!! Cam mana aku nak balik???”

“Aku baru cadang nak balik lepas paper tadi…sial lah..Puih…!”

“nie mesti dah plan nie….”

“Nampak sangat nak stesen baru….”

Itu semua orang yang cakap…bukan aku OK!

Aku xkesah pun kalau xdapat balik…maybe memang xbalik kot… cam biasa lah.. aku kan SAYANG YuIeTiEmm…! <3 Love u lah… 
*COMOLOT ckt! MMmmuah!

Tapi aku terpikir gak,pas nie diorang nak jual tiket kat mana?
Hurm…beli keta Mitsubihi Lancer lah! Senang ckt nak gerak ke sana kemari…HAHAHAHA!

27 ulasan:

Nafisah Ruslan berkata...

nak balik jugak jap gi!

AwieKashi berkata...

balik la.... -.-

Rozuan Ismail berkata...

wah,beli la.nanti nk tumpang

AwieKashi berkata...

@Rozuan
HAHAHA!
nak tumpang ...?

AwieKashi berkata...

@Rozuan
HAHAHA!
nak tumpang ...?

reza al-razi berkata...

entah2 ini keje budak2 UiTM yg kehabisan tiket bas.. MPP cuba siasat sikit.. hehe.. ;-)

AwieKashi berkata...

@reza al-razi
ye x ye gak kan...
amuk punya pasal...
bakar senyap2...

theafiqah berkata...

teruknya terbakar. saya sebagai ex uitm segamat turut bersimpati. eceh poyo. haha

Cik Tetra berkata...

wah kalau da ade lancer..boleh la kasi aku tumpang..aku kan orang kurang upaya..boleh tak??muahahaha.. :D

syifa' berkata...

huhu,, lex je.. sbb tak balik,, simpati gak la kat membe2 yg nak alik tu..

Haziq Zainal berkata...

Operasi bus berjalan seperti biasa. Kaunter dijual di tingkat bawah. Whoa dah macam wakil Penerangan Segamat pulak ;p

WaWa ★ berkata...

apehh ? nak beli lancer? boleh lah tumpang macam ni . HAHAHA .

AwieKashi berkata...

@theafiqah
huhu...terimas-terimas... :)

@cik tetra
yeke? kureng upaya ea?
ce kita tgk nnt yerk!

@syifa'
bagus2...simpati lah pada diorg tuh...semangat sgt cte nak buat keja diorg masa balik...

@Haziq Zainal
dah buleh mintak keja dah kat sana...senang ckt kalau ada info semasa... peace! v(^_^)

@wawa
ko xnak soh abg ilham KAU beli sama ke? wink!

Scya Lollita berkata...

walaweyhhhh
stay je lah kat situ haha

AwieKashi berkata...

@scha lollita
HUHUHU!
memey la...

miratun madihah berkata...

selamat tadi naik train :P

Umie Artoqiemie berkata...

amboih. nak kereta mewah je an??

UiTM dihati mu lahhh..

mira maisara berkata...

hah..stesen bus terbakar?xtaw pon??bile terbakar..giler lah..nak beli tiket kat mne nie

AmieRuL ShaFiQ:-) berkata...

photoshop ni...
*tetibe

MPP UiTM JOHOR berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
AwieKashi berkata...

@miratun madihah
balik xajak... >.<

@umie
huhu...ada satu kat LANGKAWI la.. HAHAHA!

@mira maisara
dgr cte diorg bukak kat bwh...kaunter kecik...

@amierul shafiq
xdelah...
aku guna photoscape je...
noob x aku? -.-'

AwieKashi berkata...

@miratun madihah
balik xajak... >.<

@umie
huhu...ada satu kat LANGKAWI la.. HAHAHA!

@mira maisara
dgr cte diorg bukak kat bwh...kaunter kecik...

@amierul shafiq
xdelah...
aku guna photoscape je...
noob x aku? -.-'

nick dot anis berkata...

uitm d hatiku..

AwieKashi berkata...

@nick dot anis
Yup...!
itu semestinyer... ^^

emy zulaiha berkata...

nak tumpang lancer!!! ahaha :p

Hunnym Syot 美智子 berkata...

tadi nak balek uniten muadzam. naek atas tgk nak beli tiket, tetibe tak ley naek..
naseb still ade kaunter jual kat bawah.. huhuu

mrs.cokelat berkata...

rindu stesyen bus segamat.! awie t dh cuti mid term meh mai perlis.. hik2. dekat jer tueh ha.. langkawi ngan perlis na ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...