LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 14 Oktober 2011

Merempat Tak sudah


Oh…..Damn…damn…damnnnnN~~~ *versi Avril Lavigne aku menyanyi hari nie…. Hari nie aku merempat di bilik kerja aku… bilik gerakan EmPiPi… tersangat merempat… ‘kasihanilah saya insan yang tak seberapa ini…please~’ ohhh…sh*t…asal mesti jadi macam nie… nasib badan betul… kalau tak de bilik EmPiPi aku rasa toilet jadi tempat aku… Ok itu TIPU… nak pulak aku… bak kata orang,,itu tempat ‘syaito0on’…3harkat sebut…

Korang ingat EmPiPi semua dapat ea? Memang tak la kan… KARISMA dalam kurungan ‘sukan YuAiTiEmm’ … akan berlangsung dari 16-24hb...so,student dari kampus cawangan lain nak datang esok… kolej kena clearen… *tercampaklah barang dalam bilik keluar… SANGAT BEST! PADAN MUKA KAU AWIE!!! Sayang YuAiTiEmm sangat!!! HAMBIKKKKKKK!!!

Terima kasih kerana menghiburkan saya sayang! Lap u!


Xpe…bak kata kawan aku..”ko lekk je”…
hotak mu nak 'lek lek.....' pftt~

SiMerempatCooL

EmPiPiAweSome! ;)

50 ulasan:

Cik Tetra berkata...

nasib kau la labu..sabiaq naaa..mesti kau lg syg uitm kannn..gud job!

aqmalazmi berkata...

lek jew beb !!! :P

AwieKashi berkata...

@cik tetra
sangat sayang!!!
terutama kau... -.-

AwieKashi berkata...

@aqmalazmi
dah abis cool aku sekarang nie..
nasib xde kayu api je kat sebelah...
muahahhahaha

.che lyna. berkata...

.bawak-bawak lah balek LANGKAWI tuhh. hehhe :D

Cik Tetra berkata...

bagus..weh jgn syg2..nti ade org mrh aku weyh..

AwieKashi berkata...

@che lyna
mana buleh...esok dah nak gerak ke tenggara nun di sana.... :D

AwieKashi berkata...

@cik tetra
ada ke org marah??
ke org yang nak marah cek nie ha???
0.o'

*sesuatu sgt..

Cik Tetra berkata...

wey betul la..ade org marah aku pasal kau..sadiss tau..kau ingat tak entry yg aku buat video kau tu..ade seorang anonymous comment..marah2 n maki2 aku..dia ckp aku ni gedik n terhegeh2..sedih betul..

tuh la kau yg suh aku buat video..aku yg kena marah..pnjang boleh comment dia..tp aku delete..huhu..

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

HUHU.. AWIE2.. SAYANG UITM EHH..
AISH.. KENA CLERANCE JUGAK EHH?? ERKK.. AWIE X DAPAT BILIK ARR NIE??

P/S: suruh budak2 KARISMA tu tdo kat PADANG UITM SEGAMAT tak leh ke?? erkk.. kan besar padang kite bentang aje TIKOR !

AwieKashi berkata...

@cik tetra
seriously?????
0.o'

AwieKashi berkata...

@Ibah
nak je soh diorang tido atas jn tar kat SB tu..
cian pulak nnt kontijen johor..

Cik Tetra berkata...

abis kau igt aku nak tipu..betul la..xkan aku nk main2..aku sendiri terkejut tau..tu yg aku terus buat entry baru..

x pernah2 org maki aku..dah kena sejibik..omo..dia ckp aku terhegeh2 mmg aku rase nk mgamuk boleh..huhu..

azwa berkata...

UiTM DIHATIKU ! *takpayah dihatiku sgt laa!* HAHAHA .

MPP TERBAIKK!!~

YZ berkata...

Tak kan satu bilik pun tak di sediakan untuk korang?

Tak apa ada hikmah tu. :)
Besabar saje la labu. (ikut ayat cik tetra)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
Ok..sori sangat....
sy yang terhengeh2 yg paksa soh wat video...tgk kau buat awesome sgt...!
aku nie budak maths je... no.aku tahu la... >.<

AwieKashi berkata...

@azwa
Ok..tak payah di hati sgt lepas nie..
ngee

AwieKashi berkata...

@YZ
haha....
kau dengan waeda sama je,,,
macam xde ayat lain... :D

Cik Tetra berkata...

weyhh xpela..xpyh sori pon..aku buat tu mmg ikhlas..xde benda r..si budak tu yg melebih..
xpe2..aku faham..

Abang Zam berkata...

untunglah jadi MPP
mampus!

AwieKashi berkata...

@cik tetra
ok...ok...

*btw tak semua suka kita...sedangkan kita pun kenkdg tak suka seseorang di sebabkan perangai org tu sendiri...
MATA yang menilai...hati belum kenal

AwieKashi berkata...

@Abang Zam
KAu dah xde ayat lain ke nak "MAMPUS"?
HAHAHA!

miratun madihah berkata...

kesian delo, tape letak kat situ pun awesomeee woo :P

AwieKashi berkata...

@miratun madihah
kan??
sangat awesome!
memahami la korang nie... huhu

Cik Tetra berkata...

huhu..betul2..yang penting niat kite baik..org lain nak menilai kite mcm mane tu biarlah..kan.. :)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
sangat!!!
bia la..
dia tak kenal lagi..
kalau dia kenal kompom dia tahu,,,

Cik Tetra berkata...

sangaatttt kannn..okeyh..no big deal la..ape yg penting..lantakla org nk ckp ape..kite buat hal kite je.. :)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
Ho yeah....Ho yeah...
maap3....
layan je k..
wakakaka

Cik Tetra berkata...

hoyeahhhh!! nak secawan?? muahaha..

My Life's Journey berkata...

Cian awie ..banyak besar ye awie ..cian awie ..huuu

AwieKashi berkata...

@cik tetra
apa?
mai secawan????
HAHAHAHAHA!
*macam iklan radix pulak... >.<

AwieKashi berkata...

@umi abah
cian je??
bank in la nk cari rumah sewa...
huhu

Cik Tetra berkata...

mai secawan eh?? oohh igtkan nak secawan..okeh..malu disitu..lariiiiiiiii..

AwieKashi berkata...

@cik tetra
hahaha...
buleh laaa~
lebih kureng la kannn?? :)

Cik Tetra berkata...

buleh ehh..tau xpe lebih kurg je kan..

*krek krek bunyi singa.. :)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
ok..please pergi makan ubat....
awk dah tak betul wahai cik nur wahidah mohammad....

Cik Tetra berkata...

okeh..baik..sy tgh tunggu mse je awk menghalau saya..ok sy beredar sekarang..bubye.. :)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
makan ubat & tidur..
jgn ggu org awam yg lain..
diorang tak salah...

Cik Tetra berkata...

okeh..baiklah abg hottt..sy x kacau org lain..*sesuatu sgt..okeh..sy mau layan tv.. ^_^

misz farahniza berkata...

hahaha...
gudluck ye mpp...
kwn2 saya gi karisma tuh..
jge diorg lek lok..
hahaha

AwieKashi berkata...

@cik tetra
kim salammmMMmmm byk2 tv tu...
Muahahahaha

My Life's Journey berkata...

Lalalalalalala umi datang cni nak menghilangkan keboringan yang melanda hihi :)

AwieKashi berkata...

@umi abah
sori,,baru balik makan2.. :D

yan_n.i.m berkata...

ngahaha sian nyer. saba jek la yekk :P

Ariel Pocong berkata...

awie jgn nagis..aq syg kaw..
Muah,muah,muah....hahahahaah
:-p

HAJAR hasan berkata...

go lah MPP! merempat pun merempat lah kan. asalkan kerja siap! :)

AwieKashi berkata...

@yan_n.i.m
tengah sabar nie... tak sabar nak berangkat kaki...

AwieKashi berkata...

@ariel pocong
euwww....wuuuekkkppp! :p

*baldi-baldi...aku nak muntah

AwieKashi berkata...

@HAJAR hasan
huhu...keja mesti settle... ^^

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

nak senyum je lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...