LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Ahad, 9 Oktober 2011

Rumate Berambus

Ok… sekali lagi aku nak crita benda yang lepas… aku memang suka bab-bab flash-back nie… kuar cikit segala alam maya aku walaupun hari tuh jatuh… tapi still lagi ingat… *sambil pegang kepala,,ok masih sakit..xpe… Ceplos telah menjelaskan all about the activities kami di Pahang…*amboi,,,cakap oghang puteh… Love you Teluk chempedak…

*macam sial lah..puih,asal boleh pulak depa nie BE**MEN depan kami… nak ajak kami sekali ke huh? -.-‘

Ok,,aku nak crita pasal adik-adik bilik aku nie ha…balik tak sempat comolot! si Neutron genius business transssspot! Bakal driver bas ‘shamisha’ & si Phetom analysis ‘melabur’ toilet! Sangat AWESOME depa nie.. Balik macam tu je… pas tu dalam loker tinggal seposen seposen… kasi blanja aku & ceplos,, hangpa berdua kuaq ajaq betoi.. nak kena tibai dengan aku la nie.. ais pop pun skrg dah naik harga.. nie pulak rokok…!

*eh,ada kena mengena ke? Huhu…lantak lah…

Roti canai, Nasi lemak, Ayam Goreng… sedap!!


Hambikkkk!!! Aku kasi hangpa baca sama-sama… HAHAHA!


Tapi depa berdua nie bagus… tambah-tambah si phetom,siap belikan lunch lagi utk kami walaupun tak sempat jumpa bapak dia..yang kat atas tu dia ah belikan...aku & ceplos tengah perah otak kat dewan exam & Neutron kaki yang tak buleh lekat kat bilik sejak midsem.. asyik nyah je! Bukan ‘Awww!’  Tapi maksud aku tak de bilik la…bagus la dengan Lady Gaga kau tuh…

 Inilah Phetom & Neutron!
The fucking awesome members rumate!
Phetom : jgn gediks bila ada kat rumah…KERAS ckt…jgn selalu menjerit senja-senja macam selalu KAU buat…
Neutron : Jgn selalu menari bila nyanyi lagu tu kat rumah kau depan mak kau..nanti kena lempang ngn mak KAU..aku tak salah >.<

 YangMerinduiMu,
AwieDQSpart6! ;)

48 ulasan:

Cik Tetra berkata...

tajuk entry melampau nye.."rumate berambus" HAHAHAHA..

tp comel la pulak si phetoum ngn neutron ni..haha..siap tulis surat cinta OMPUTIH...woahhh..awesome!!

AwieKashi berkata...

@cik tetra
HAHAHA! rumate kitorg memang semua chumel2...
termasuk abg bilik diorg... HAHAHA!

Cik Tetra berkata...

abg bilik tak comel..adik bilik je comel..kem salam adik bilik eh..MUAHAHAHA.. :P

AwieKashi berkata...

@cik tetra
OK...fine!
tacing lebih....

Cik Tetra berkata...

eleh sikit2 nk touching..hati tisu betul la.. :P

AwieKashi berkata...

@cik tetra
tisu xpe... jgn kain bur0k je..
HAHAHA!

Cik Tetra berkata...

ok2..hambikkkk..

AwieKashi berkata...

@cik tetra
main guna ayat cek nampak...!
mana aci nie... bay0 ar...

Cik Tetra berkata...

eh bile mase plak..sedap2 dia ckp ayt tu dia punye..pengasas ayat "hambikk" ke?? x kan..so sume org ley gune..wekkkk.. :P

AwieKashi berkata...

ok....
terkena lagi.... >.<

Cik Tetra berkata...

bagus..ade hati nk lwn ahli dewan bahase konon.. :P

AwieKashi berkata...

baiklah ahli dewan dan pustaka...
ANDA menang...

cintacoklatkapas berkata...

MPP la doh awiekashi. hik. bai

Sekamar Rindu berkata...

hehehhe.best makan nasi lemak dan roti canai tu..

Anif Abdullah| AA berkata...

ohsemm betul surat tuh..hehe..

AwieKashi berkata...

@cintacoklatkapas
MPP adalah MPP..bila jd writer adalah awiekashi :)

@sekamar rindu
sgt sedap.... silap tempo.. g mkn nasi lemak dulu,,
pas tu abis roti canai...

@Anif abdullah
sangat awesome kan???
HAHAHA! oghang puteh lak tu bhasa..

aQimie Ceplos berkata...

mereka sgt owesome.
tp seriuas. sedih xdapat makan dn petom. nutron pon balik awal kan..

AwieKashi berkata...

@aqimie ceplos
tu la pasal....
balik tak sabar-sabar...
baru nak belanja korang ...
HUHUHU! >.<

Cik Tetra berkata...

yeah!!! menang!! :D

AwieKashi berkata...

@cik tetra
hambikkk la....
tak nak gaduh nie....
meruntuhkan institut rumah tangga...

*hahaha...xde kene mengena pong...

..hUSz n PerMUlaAn.. berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Abang Zam berkata...

FUCKING GAY BOY!
hahaha

AwieKashi berkata...

@Abang Zam
KAU dah la jrg singgah belog aku...
HAHAHAHA!
tahu la MARKET ...

Cik Tetra berkata...

hahaha..rumah tangga..??aishhh xde kena mgena ni..ape ini orang.. :P

AwieKashi berkata...

@cik tetra
hahaha... memang pun..

*sesuatu sangat...

AwieKashi berkata...

@cik tetra
hahaha... memang pun..

*sesuatu sangat...

Cik Tetra berkata...

sangat sesuatu..hahaha.. ^^,

aNdi.Hanin::حنين نظوره berkata...

nickname bukan main, SR eh?

AwieKashi berkata...

@cik tetra
kannn....kan...??
HAHAHA!

@andi
yup...gua SR... huhu

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

tgk makanan tu...main point sy....had org bawah tu sy scroll bawah tgk atas balik..hahhaa sbb mknann tu sdpnya!!!

AwieKashi berkata...

@CWL
huhu....tapi seriiously sedap la roti canai & nasi lemak kat sini ... ^.^

Cik Tetra berkata...

^^,

AwieKashi berkata...

@cik tetra
awai bangun ???

Cik Tetra berkata...

mestila awal..tido pon awal.. :D

AwieKashi berkata...

@cik tetra
cek tido kul 6.3pg tadi..
tapi budak2 nie xbangun pun lagi...
nasib ceplos dah bgun 30mnt lepas..
tidak dah amik gmbr dia jd entri..
HAHAHAHA!

Cik Tetra berkata...

eh hang buat ape tido smpai kol 6.30..gile awesome..x ngantuk ke?

haha aqim baru bgun 30 minit lepas?? HAHAHA..dasar pemalas..

alaa amik je gmbr diorang jadi entry..baru awesome.. :)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
huhu....
semalam jadi pegawai keselamatan YuAiTiEm.....meronda satu SR...
HAHAHA!

*pasal tu amik gmbr tu kena diam2... shhhh....

Cik Tetra berkata...

eiii scarynye mlm2 g ronda SR..x takut ke?? ade npk HANTU x??? HAHAHA

okey2...shhhhhhh.. :P

AwieKashi berkata...

@cik tetra
hantu lari tgk kitorg sbnrnya....
huhu

Cik Tetra berkata...

hahaha..oke..faham2.. :D

My Life's Journey berkata...

Hahaha umi tergelak bace citer awie ni ..pandai die buat lawak ..sweet la bekas roomate awie ni .. :)

onie berkata...

alahaiiiiiii,sempoi la ampa !

Izyan Masri berkata...

FUYOOH.SENIOR YG BAGUS NI. KIHKIH XD

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

UNTUNG LAH DAH PART 6 KAN... HAHA.

AwieKashi berkata...

@cik tetra
bagus2...sangat memahami.... :)

@umi abah
diorang memang sgt sweeet ...
rindu diorang :')

@onie
HOHOHOHO!
like brother like youngest brother..
"penah dgr x peribahasa nie?"
wink! wink!


@Izyan Masri
jgn la cakap macam tuh...
malulah....
*Ok..cepat ambik baldi & muntah ..huhu

@Ibah
bajet macam dia tu part5 lagi ke????????

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

sy tgah tgu entry baru her her

justcallmeanis berkata...

waa untunglaa roomate besttt :D

AwieKashi berkata...

@CWL
ok..siap dah...

@juscallmeanis
huhu....tapi sem depan bel0m tentu sama bilik lg.. :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...