LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 7 Oktober 2011

Bengong 2 hari


*Acaaakkkk! Maaf, kerana lambat menghapdet belog . *cecece bajet macam orang selalu singgah pulak.. bak kata amir “I’m sorry…” sebenarnya paper final exam aku dah abis dah semalam… tapi agak tragidi oktober jugak la kata Awie! Bukan aku, tapi Awie Wing… Huhuhu! *cakap pun nak berbelit-belit.. pfttt~ =.=’

Sebenarnya aku tengah bengong nie… akibat jatuh terlentang … bukan kuatlentang… kalau kuatlentang dah boleh jadi atlet YuAiTiEmm dah untuk Karisma… *ok,sangat poyo walaupun tengah bengong… masa pergi jawab soklan paper final seriously aku lupa abis…



Tengok macam mana Bear tuh jatuh… lebih kurang macam tuh la… Tapi buleh budak-budak nie kuar bilik gelak kan aku & terus terdiam yang senior diorang jatuh,kalau part1 aku rasa diorang berdekah… sangat AWESOME! Aku jatuh sekelip mata bai…tapi diorang tengok aku berkelip-kelip biji mata macam tak caya.. mana tak nye, dengar satu kolej kot… semua pintu kat wing aku terbuka tengok aku jatuh kat wing … *korang kalau clearen tu kasi la moop balik lantai,aku gak jadi mangsa…dalam hati lah…

Aku tak bangun & pejam mata merasakan kenikmatan yang tak terhingga masa tuh… lepas 2 minit aku bangun & terus masuk bilik baring atas katil aku… seriously terhoyong hayang bila aku bangun pagi …

*aku tak dapat jawab paper final last dengan baik… sediss nya… maybe ada sebab…
*aku tak balik umah lagi…sebab sayang YuAiTiEmm… <3 

30 ulasan:

nick dot anis berkata...

tahniah final exam da habis...slamat bercuti:-)

Chenta S Qaseh berkata...

syg sgt pada uitm..uitm dihatimu katanya

AwieKashi berkata...

@nick dot anis
sama-sama...
awie DQS part6,salam perkenalan... HUHUHU!

@chenta s qaseh
memey la syg...dia je x.. huh!

Cik Tetra berkata...

nasib baik kau jatuh x jd pape..bengong je..hahahaha..

syg uitm?? wlpun aku kt rumah uitm ttp dihatiuku..:)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
Huhuhu.... sangat best time jatuh!!

*always di hatiku... wink!

Cik Tetra berkata...

bg aku pulak time jatuh *accident sangat scary!!huhu..

<3 uitm

AliaJustea berkata...

teheeee~

tak tahu lah macam mana awie jatuh .. HAHA .. tak dapat bayangkan .

anyway , lain dah belog ni . smart lah!

akhir kata .. SELAMAT BERCUTI walaupun masih kat UiTM ..
cheeewaahh~

AwieKashi berkata...

@cik tetra
sangat ngeri kan???
HAHAHA!

*jap nak pasang lagu tragedisss oktober...

@aliajusteaa
SELAMAT BERCUTI si kecik!! :)

AwieKashi berkata...

@cik tetra
sangat ngeri kan???
HAHAHA!

*jap nak pasang lagu tragedisss oktober...

@aliajusteaa
SELAMAT BERCUTI si kecik!! :)

Fara E's berkata...

syg la sgt kan ;p

Cik Tetra berkata...

hahaha..nak pasang lagu tragedi OGOS la.. :P

.che lyna. berkata...

kesian!

missazy berkata...

thg terbyg cm ner jtoh kuatlentang...:)...
soalan x begitu pndai..skit x??

AwieKashi berkata...

@Fara E's
mestilah sayang ... HAHAHAHA!

@cik tetra
button like xde la...
baru nak LIKE tadi...

@che lyna
datang lah melawat...huhuhu

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

kami syg dak?

AwieKashi berkata...

@CWL
apkah ini?
huhu...

hyz berkata...

time terlentang tu ce ckp kat org2 yang gelak, "sy mmg sengaja jatuh terlentang, so wat?"

AwieKashi berkata...

@hyz
itu style...HAHAHAHA!
ok gak kan?
lupa lak aku nak cakap macam tuh...

Sekamar Rindu berkata...

salam..

gud luck...for ur final exam.

IkiN NikisA berkata...

sakitkan jatuh ?
mesti gempak !!

AwieKashi berkata...

@sekamar rindu
dah abis paper lah.....
tggu result je... -.-

@Ikin Nikisa
sangat gempak....!
satu SR dengar...

syifa' berkata...

Awesome ^__^

AwieKashi berkata...

@syifa'
kannnn????? :)

Cik Tetra berkata...

eleh baru jatuh sikit nak mengade..belum patah kaki lgi.. :P

SaFiQaH berkata...

hohoho... abg awie...
memg best la. heee~~
maap ler... mase bace sy gelak betol... heee
kelakar.. org kering cm abg awie pon ley kasik dgr satu sr ka??? haha
ok... untungla kn hbis awal...(^_^)

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

saja wat mengoda kad sini hahaha

AwieKashi berkata...

@cik tetra
yela....
hambikkkk!!! dia lagi ter0k kan...
hambik.... :p

@safiqah
kepala sama size je... huhu...
bukan badan k..
sensitive ckt nie... hahaha!


@CWL
rajin2 la dtg .. :)

Cik Tetra berkata...

HAHAHAHAHA..baik!! :D

AwieKashi berkata...

@cik tetra
suka lak dia ...

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

selalu dtg ...tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...