LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 22 Oktober 2011

Bersiar di Pantai Chenang ( Lonely)

Lama kan aku tak hapdet? Blogwalking pun tak… post korang pun aku belum bukak lagi… Maaf sesangat yerk! Aku bukannya apa, duk kat rumah tak kan nak online je memanjang. Kang kena membebel tak pasal-pasal. Aku tengok TV pun mak aku Tanya

“ tak kluaq ka? Tidak Amri balik kawan-kawan mai rumah..depa tak cuti ka?”

Urm… biasalah.. duk umah pun mak aku hairan.. So,petang tadi aku pun kluaq sorang-sorang… HUHUHU! Skodeng Minah Salleh kat Pantai Chenang…! HAHAHA! *tumbuh tanduk aku nie…opss,,sori..aku baik.. tengok muka la..suci beb! Nak muntah sekarang silakan… :)


Banyak binaan sedang di buat kat Pantai Chenang..aku pun tak tahu Hotel ke apa…tapi nice la awesome!


Bersama-samaku,adalah motor kesayangan!..mai dari Johor tuh… akak aku kasi kasi aku,,dah lama bersama,dari aku form 2 ke sekolah bersama-sama..sweet tak..sweet tak? aku nie jiwa yang suka kasi cantik-cantik,bukan mat rempit ok! aku modify guna duit keja aku masa part time kat Kenny Rogers..

Depan Hotel Casa Del Mar


Ada orang tengah berphotography lah..(belakang under water world *saintboard “LANGKAWI PERMATA KEDAH”)


Tak dak gheja(kerja) aku amik gambar matahari terbenam…*maaf tak cantik..guna timer

Tak perasan lak aku ada star cruise parking kat Langkawi minggu nie..

SapaNakIkutEsok?
KitaPusing1Langkawi! ;)

38 ulasan:

IkiN NikisA berkata...

cantik .. syg betul moto tu ea ..

hihi :)

AwieKashi berkata...

@ikin
huhu...mestilah...
makwe pertama tuh...
HAHAHA!

Cik Tetra berkata...

cik tetra said;

1. untunglah form 2 da ade motor.. :D
2.cantiknya pemandangan kt situ.. *smbil main gitar.. :D
3..nak ikuttt!!!!!!

Cik Tomato berkata...

subhanallah ~ indah dan seronoknya Langkawi ni .. kan best kalau johor cuma sebelah langkawi je , kan abg awie ? hek³~

AwieKashi berkata...

@cik tetra
Huhu....
sangat untung...
padahal time tu xde lesen pun...
main langgar je... :)

Cik Tetra berkata...

ehhh,,boleh lepas pulakk..xde lesen?? :D

AwieKashi berkata...

@cik tomato
yinn...
ala...len kali ikut la abg awie balik lgkwi...
huhu...bukan selalu pun...

AwieKashi berkata...

@cik tetra
boleh je..
polis sini baik :)

Cik Tetra berkata...

elehhhhh...rasuah coklat kat polis la tuhhh..

AwieKashi berkata...

@cik tetra
dapat pulak...
rasuah skodeng ada lah...
HAHAHAHA!

Cik Tetra berkata...

ohhhhhh..skodeng eh..astaga..ape nk jadi nihhh.. :P

Abang Zam berkata...

menyampah pulak aku dengan langkawi
dah la xdapat pegi. choc pun xdapat
nyampah!

WaWa ★ berkata...

jauhh benau dari johor moto tuh . Nway, nice lahh gambar sunset tu :)

#nak ikut pusing 1LANGKAWI boleh ?

AwieKashi berkata...

@cik tetra
huhu...
nak juin tak???
best Oo...

AwieKashi berkata...

@abang zam
aku ajak kau tak penah nak ikut...
so,tak payah nak nymapah sgt la LOL

AwieKashi berkata...

@wawa
huhu... sunset ne kureng clear sbb awie amik kat ujung pantai chenang... if kat pantai tengah cantik..

*nak ikut ke? jum2... :)

Cik Tetra berkata...

join skodeng ke?? xnak la..BERDOSA..haha..tp nk ikut g tepi pntai chenang..boleh??

AwieKashi berkata...

nak gi pantai ??
buleh je..
tiap2 pun buleh..

Cik Tetra berkata...

hahaha..yeay!! awesome! :)

ade2mama berkata...

jumpe x?? minah mat salleh yg ko nk skodeng tu eheheh

yan_n.i.m berkata...

wahhhh.. klo pantai nih sbelah umah ak, konpem tetiap petang ak melepak kat sini tahu..! :P

AwieKashi berkata...

@cik tetra
huhu...sangatkan~

@ade2mama
jumpa...tapitak leh publish ar...
wakakaka

@yan_n.i.m
hehe...ala..tak jauh mana pun... tak sampai 7,8minit...

Cik Tetra berkata...

yup.. ^^,

YNA berkata...

salam kenal :)

comel je cakap belah utara :)

bila dah salu keluaq, mmg la mak tanya awat x keluaq? hehehe

Syahbinar Shuib berkata...

suka jugak pi Chenang tgk sunset.. cantik oo !

AwieKashi berkata...

@cik tetra
huhu...jum2...
siap2...gi pantai... HAHAHA!

AwieKashi berkata...

@YNA
haha...
nak belajaq cakap utara ka?
:)

AwieKashi berkata...

@syahbinar
selalu ea?
dah boleh temankan la lepas nie... ^^,

Cik Tetra berkata...

jom2..dah siap2 dah ni..pukul bpe nk dtg amik?? HAHAHAHAHA..

Umie Artoqiemie berkata...

ok. saya ikut ^__^

khaleeda :) berkata...

bestnya tinggal dekat tempat pelancongan :))

AwieKashi berkata...

@cik tetra
HAHA!
len kali lah...

AwieKashi berkata...

@umie
sudah la kau...
sampai ati tak jemput aku T.T

AwieKashi berkata...

@khaleeda
alhmdllh..ok la..
semua nie sebab tun dr mahathir.. :)

HaLuNa ReTrO berkata...

aq penah jogging kt cnie..bangga beb..haha..=)

YZ berkata...

Wei, cakap pasai chenang aku teringat MOON LIGHT PARTY.
Woah gila up.
Semangat aku nak joget2 sama sekali...

Hahaha.
Kena pakai tenttt shj.
Cam bodo je.

Memang tidak la!cis.

AwieKashi berkata...

@hauna retro
hahaha...kali aku sorg2 la beb!
ko tak temankan...

@YZ
hahaha...asal kau tak juin..best kot..muahahahaha

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

awie dah lupa kami

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...