LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Ahad, 1 Mei 2011

Segmen Weh! Halah, die bukan nak baca pun apa aku type



Assalamualaikum sahabat belog,

Hari nie saya dah sampai LANGKAWI, HUHU! SUKA! SUKA! SUKA! Dah bertahun-tahun xbalik nie,(padahal baru 2,3bulan…)  asal la saya nie tercampak ke UiTM Segamat,,,padahal kawan-kawan buleh je dapat UiTM area utara nie,, pelik-pelik…agaknya UiTM saja anaiyai saya kot xpun sayang saya lebih..HUHU! “UiTM di Hatiku” la katakan..

Ini saya bukan nak cte pasal UiTM,saya nak cte yang saya suka kat si gurlz nie kat kampus.. >.< tapi saya rasa die dah ada orang lain kot..xpelah… May be dia dah berpunya,xbaik ganggu orang kan…? Sebelum nie saya penah soh kwn sekuliah ngn dia tolong usha kan,,so, die cakap “no komen…i don't know”.. saya pun xpaham,, Jgn pikir saya nie  Gay Memilih  pulak,dah la xde special gurlz yang sentiasa berkepik macam korang… sob3… Tapi single kan is better.. HAHAHA! tapi yang penting,kwn-kwn saya selalu backup.. Sayanglah korang aQimie Ceplos, Bugad, Sharkiero & len2..(nampaknya aku xbuleh pilih rumate lagi la…bukan JPK lagi )

Xkesah la kalau si GADIS tu baca or x,,sbb gurlz yang tolong usha tu dia simpan secret dengan baik… kan..kan..kan..? ^_^

OK lah! Janji saya dah luahkan,,,Ngee~

So,apa tunggu lagi,nak luahkan jugak macam saya x? juin la abang zam punya segmen!
Yang Ikhlas,
Awiekashi

30 ulasan:

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

@awie..
haaaa... macam kenal jek.. si gadis tu.. heee;))
ape ape pun GUDLUCK utk awie k? ^^,

P/s: hope u hepi..

AwieKashi berkata...

HAHAHA~
siapakah???
btw,awie penah post bout that...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hehe..
alah. ngan ibah nak berahsia. x payah lah wiee... ;)

P/s: kita tak kompem lah. betul tak. tapi instict kite kuat mengata kan awie suka kat GURL tu <3

AwieKashi berkata...

huh?
ye,,ye je...
agak2 karakter die cmne?

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

ehehe.. karekter die.. die seorang yang hepi hepi.gol lucky. hehe..
pastu die tinggi lah jugak. xde lah bantut macam ibah nie.. huhu..

then, die selalu bz dengan aktiviti die.. herm.. same macam awie. dulu awie bz dngn JPK tp skang bz dengan MPP pulak..

AwieKashi berkata...

yeker???
macam lain je... 0_o

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hooo. eh. lain ek.. okay. x pe lah kalo silap. hikhik..

tp kan awie.. awie kompem ke SI DIA tu dah berpunya??? mana tau awie ade CHANCE Lgi ke?? cube awie luahkan die Terang2.. ;) mane lah tau SI DIA pun dah lama suka kat awie..

AwieKashi berkata...

urmmm~
jap2,,,pikir balik...
HAHAHAHA!

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

haha..haaa. le pulak gitu.... adesss, kawan aku yg sorang nie..
macam mane nie nak NGURAT si DIA.. hikhik..

AwieKashi berkata...

hehe,,,
perlu ke?

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

perlu la wie.. hehe..
lau x perlu. awie tak lah type panjang2 nie BUAT SI DIA.. <3 yang tercinte.. huhu

AwieKashi berkata...

euuwww~
please la,,,
>.<

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hehehe.. eeuuu....
alaah. awie nie. ibah gurau je.. jgn amek ati tau..

")

AwieKashi berkata...

hehe,,ye tahu...
xpe2..

Abang Zam berkata...

tahi kau awie! hahaha

awie! aku nak kolej plis...xde kabel ke? tolong laa..sedih aku

yanazunaidi berkata...

HAHA ada perasaan jugak ko ni rupanya.

kawan-kawan aku memang suka malu2 ni. padahal poyo x segan silu tu yg lebih.

apa kata kau bagitahu aku aku boleh tolong incharge-kan. haha.

cik yaya berkata...

yaya pun penah macamnie.. tapi dlu dia tak tahu.. last dia dapat tahu..
then now dia dah mcm tak layan yaya sgt.. sedey sgt.. erm..

azira berkata...

Kalau ada jodoh tak ke mana bro !~
Eceh ceh :P

AwieKashi berkata...

zam: untuk k0 memang boleh la...
aku kompom kan..

AwieKashi berkata...

YANA: tolong incharge??
baik ben0 sekarang??
huhu..xpe,,jgn susah2...

AwieKashi berkata...

YAYA: nothing matter la,,
hati xleh paksa rite?

AwieKashi berkata...

Azira: aku suka ayat k0 zira...HAHAHA!
sempoi je~~~~

Abang Zam berkata...

ok ok..nt aku nak koleh..tak kisah la mane2..thangs awie chayunk

AwieKashi berkata...

zam: hehe,,,biasa lar tuh...
k0 kan spcial kes~

cik yaya berkata...

tahu tak ape.. ati tak leh pakse.. let it go kan.. erm.. dapat tgk di kat depan dah cukup.. huhu

AwieKashi berkata...

YAYA: bagus2...
thumbs up lah!

cik yaya berkata...

redha aje.. dia hepi kite pun hepi la kan.. hehe

AwieKashi berkata...

HAHAHA~
cam tuh la pendirian~
jgn asyk nak layan je feeling tu...

amny berkata...

single is better..hehehe..^^

AwieKashi berkata...

amny: hehe..that rite!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...