LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Isnin, 16 Mei 2011

Ini Cerita MyAkak

Assalamualaikum,,,
Alhamdulillah,,,hari nie dah sampai pun segamat tapi kolej macam apa lagi...lepas je sambut bufday anak akak saya yang bernama Si Aisyah 14hb,,,& saya terus nek feri,nek bas dtg segamat nie haa...celik-celik dah 2 tahun dia,,pejam celik dah kat segamat....oh,,,really crazy~ kejap sgt pulak cuti rasanyer....KALI NIE RUGILAH~~~~~ 

 Aku je ada tuh...
 
 hepi bufday aisyah
*ala-ala chinese or jepun or korean?? hahaha

Untuk pengetahuan yang xtahu,,15hb adalah hari BELIA NEGARA...Kesempatan nie nak ucap gak selamat hari belia,,wlpn dah terlambat....HUHUHU! SEBAB SAYA MASIH SEORANG BELIA...Ramai2lah gi putrajaya owkeyhhhh??

Papepun, best dok kat umah,,,akak saya seorang guru sebenarnya,,,dia hepi sgt setelah menang kawad kawad kaki Daerah skuad pengakap yang dia ajar wlpn baru je involved 1st time tahun nie,,group laki & pmpuan dapat no.2.. macam xcaya je dia rasa...

Akak saya siap langan astro cte merong mahawangsa + cun lg...HUHU! terbaik giler-giler...

Sebelum saya balik sini,,,dia telah belanja saya macam2...huhu...SUKA!SUKA!SUKA! sayang akak lebih....MMMmmuah!! hehe... suka ati aku lah nak sayang akak aku...HAHAHA! actually dia telah bawa aku kuar cari kasut kulit baru untuk aku berlari-lari bersama-sama adik kontrak masa MDS nanti....mahal kot...

 Dr.Cardin tuh..RM149

Yang bestnya masa nak balik dapat singgah makan lamb chops....perggghhhh,,,sedap giler.....akak saya terbaik lah!!! HUHUHU! love u akak...
 marvelous...
*myb sebab saya xlama kot...that why lah dpt mcm2...

Tapi yang xbestnya xdpt nek keta baru dia,,,HONDA JAZZ,,sbb sampai 15hb..iaitu hari nie,,,Waaaa~~ best utk dia sbb hari nie hari GURU... macam adiah dia dapat la....kan????

SELAMAT HARI GURU AKAK!
DAN SEMUA WARGA PENDIDIK SEKALIAN...
Yang merindui,
Awiekashi

20 ulasan:

W A W A berkata...

ada di Segamat ? wawa kat rumah lagi . lalalalala~
Belia ke ? kan dah dewasa . wawa ye lahh, belia lagi .

AwieKashi berkata...

WAWA: untunglah kat umah lagi.... >.<

AliaJustea berkata...

untunglaaa ada kasut baru.. boleh lari2 kawal budak junior..

"siswa ! siswi ! cepat sikit !
DIIM, DQS, DBS, DCS, DIB, DBST, DIA, DIIA !"

waahahahaha... kompom dyorang terlentok-lentok tahan ngantuk !

rindu MDS ! MAhasiswa Aspirasi Nasional ! jgn lupa update cerita pasal dyorang taw ! maklumlaaa..kita masih kat rumahhh. .

AwieKashi berkata...

Hehehe..
insyaallah tiap2 ari update pasal MDS nie...wlpn tido lwt... >.<

AliaJustea berkata...

weeee~ MPP yg sporting lah !

AwieKashi berkata...

sporting ke??
hehehe...xpe2...nnt kasi diorg menari tarian baru lak... ^_^

W A W A berkata...

Awi : memang untung . HAHAHA .

AwieKashi berkata...

wawa : hehe,,,owkeyh...

yanazunaidi berkata...

maaf lah ter-GELAK.
(kt kolej tuh) hee. :D
Hati-hati ada banyak hantu.

Miss Shikio berkata...

waahhh! MDS!! msti best kan

Shikio pon kena jalani MDS jugak! Mcm apa lagi, tak sanggup nak hadapi kali kedua! hahaha

sentap sentap!!!

AwieKashi berkata...

YANA: yelah.....kena aggp kolej tu penuh...

AwieKashi berkata...

SHIKIO: hehe,,,best ape kene berlari-lari...
tido masa ceramah.... ^_^

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

eh.eh.. Comel nye dia..
aisyah ehh nama die.. nama die sama macam arwah kakak ibah ;)

Aisyah bermaksud.. BAHAGIA..
ibah harap. Aisyah yang nie.. BaHAGia.. dan dipanjang kan umur dia.. amin ...;)

Selamat hari lahir Aisyah.....

HAJAR hasan berkata...

nak lamb chop tu sikit bley? wee~ alaa~ kan dah teringin. hurrmm.. takpe, esok ajak my mom makan. miahahaha! :)

AwieKashi berkata...

Ibah:huhu,,,thnks.... nnt awie kasi tau dia...

AwieKashi berkata...

HAJAR: buleh2...sedap tuh...huhu..
dulu selalu mkn masa keja at kenny rogers..

aQimie Ceplos berkata...

IM back!! ahahaha

waaaa.. mcm ko sorg je wie tinggal kat sr tu =.=

kalau aku x sanggop der.. hantu kuku! heehe

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

@Awie
heee.. bagitau eh.. ;) btw. asiyah COMEL..

Ariel Pocong berkata...

awie jge2 taw..antu byk kt sr 2...

AwieKashi berkata...

HAHAHAHA!
siot la korunk,,,sori busy ckt...xsempat nak update..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...