LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Ahad, 15 Mei 2011

Offer henset Terbaik Dari Ladang


Haifa alukum?? Huhu..Hrp2 semua siat la yerk,,”im’ sorry”( versi Amir RL3) walaupun xminat akan dia.. bknya apa,asyik dengar dia dok merapu kat radio sgt,,kasi dia chance utk famous ckt..Sekali lagi maaf sbb x update dekat seminngu  nie..bknnya apa,, kureng sihat ckt,,FB pun x on9,,paham2 jelar… *padahal xde pape pun..sihat je..wink!wink! Kebelakangan nie g carik henset baru.. Utk SAYA lah…! utk sapa lagi.. Dan saya telah temui pun~~…CANTIK! CANTIK! CANTIK!

"SEGAMAT BARU JE JEJAK KAKI TIBA SINI" (versi iklan)

Dan sekarang, NOKIA C3-00 telah saya guna…untung giler seh….sini saya nak cte sebab bodek punya bodek RM 450 saya di tawarkan… Wahh…kompom korang cakap mahal kan,,,bagi saya nie adalah paling termurah…. Sbbnya dia kasi saya 4GB memory card,also special Bluetooth hand free… 

Walawehhh….untung seh aku,, myb promoter gurl tuh terpikat kat saya kot,, sbb tu lah dia kasi OFFER ‘BAIK PUNYA’~~ *Ala-ala Dafi gituh, cam syuib perform maharaja lawak hari tuh….HAHAHAHA!

SAYA amik kaler purple,,masa tuh ada 3 kaler je,,GOLD,PINK,PURPLE… Nak amik GOLD macam ramai je yang guna,,if PINK,nanti balik kampus kompom2 aku kena mainkan…so,PURPLE lah jadi pilihan…gurlz & boyz buleh guna…HUHUHU… ok ark??? Limited Edition tuh,,,siap ada corak lagi kat belakang henset tuh… jum saya tunjukkan…


Inilah hensetnya,,,cantik kan??

 Nie lak Bluetooth Hand free tuh..
*harga asal dekat RM200 tuh..(lebih kureng cam nie lah)

Kata-kata akhir,,,untunglah…..!!!! HUHUHU! Semua untung nie,,,apa yang nak rugi la pulak kan????HUHUHU! btw,SAYA SUKA!SUKA!SUKA! senanglah nak contact.. NOKIA 5300 Express Music saya jadi backup…wink!wink! ^_^

C3 purple kepunyaan,
AWIEKASHI

30 ulasan:

HaLuNa ReTrO berkata...

untung lah..ngee~

Cik Tetra berkata...

untunglah!!! :D

AwieKashi berkata...

Hal & Cik Tetra : huhu...mmg lah..

ShUit berkata...

haha . saya nak jugakkk ! saya suka purple ! ngee

AwieKashi berkata...

Fatin: ala...dah sampai segamat baru cakap..huhu

Haziq Zainal berkata...

Untung la phone baru. Hehe

AwieKashi berkata...

haziq; bahaya2..bilik aku nnt kne imm~~~
hahaha

Abang Zam berkata...

celaka ape dapat fon baru! untunglah duduk langkawi..bebas cukai

babi!
HAHAHAHAHA

yanazunaidi berkata...

menunjuk ke bangg?
haha untunglaa. :p

HZQH berkata...

wahhh rm450 je,kat sini tak dpaat pun tu semua.haha

iezattynadia berkata...

wah~ murah gilerr..

hoyahadis berkata...

tahniah dapat hadnset baru yang cool..he..he..(^_^)

AwieKashi berkata...

ZAM: hahaha,,,aku ajk balik langkawi xnak...

AwieKashi berkata...

izzaty: huhu,,,mmg murah... MEMANG BERBALOI~~~ ngee

AwieKashi berkata...

YANA: bukan nak menunjuk,,,tp memang pun..huhu...henset dah uzur,,so,tukar lah..xkan nak pakai nokia 5300 yg susah org nk cntct tuh..

AwieKashi berkata...

HAZIQAH: pendek cte,,g lah langkawi.. ^_^

AwieKashi berkata...

hoyahadis: huhu,,,thnks..

AliaJustea berkata...

Eleyhhh... ingat cntik lah tu C3 tu ! setakat c3 je pown.. tak payah nak belagak sangat lah kan !

































































































Jeles sebenarnya ! huuaaaaaaa! nak jugaaaakkkkkk !

AwieKashi berkata...

hahahaha,,,,jeles ke??
ala,,,ciannyerrr~~~~ wakakaka

W A W A berkata...

perghhhhh . wawa nak beli phone ney jugak warne merah . tapi sayang HP lame . okeh, jeles . >.<

W A W A berkata...

pergghhhh . pernah ter-idam nak beli hp neyh jugakk . tapi tak beli beli . sebab HP lame boleh pakai lagi . jelesnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
>.<

AwieKashi berkata...

rosak kan la,,so,beli lah baru WAWA...HAHAHA!

W A W A berkata...

dah rosak, pastu hari tu repair . sayang lahh, phone tu wane merah .
naty lah, tunggu rosak lagi sekali . HAHAHA .

AwieKashi berkata...

WAWA: hehe,,,,yela...~kiter backup,kiter backup!~

W A W A berkata...

Awie : hahaha . yo lahhh .

AwieKashi berkata...

wawa: hahaha,,, mst laah kannnn??? ngee

W A W A berkata...

awie : ye lahhhh . *jeles >.<
gggggrrrrrrr !

AwieKashi berkata...

hehe,,,xpe..nnt mohon jd PM k...

W A W A berkata...

mohon jadi PM ? buat ape ?

AwieKashi berkata...

"dapat la henset baru..."
huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...