LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Isnin, 2 Mei 2011

MyNew Family

Assalamualaikum,,
Malam nie saya nak cte pasal KELUARGA baru saya,,,rindu diorang pulak bila dah cuti nie...Eh,,,saya bukan kahwin lagi taw,,,xmacam ceplos,,tiap-tiap malam anak dia asyik dok 3G lagi,,,HUHU...Teruk seh kau ceplos,,ko xkasi taw aku pun yang kau dah ada anak,,harap je rumate...HEHE!
p/s:jangan marah ek,,cuti sem kot,,CHILL LAH!! ^_^
Inilah Family baru saya...
Sedihnya ada seorang je gurlz...HUHU!
xpe cik Hanum,,you kan ada anak-anak lagi..

By the way,,SAYA MEMANG RESPECT ABANG-ABANG & AKAK yang kat ATAS NIE..(huhu,,,bajet macam muda lagi je...padahal lebih kureng je umur)

 Ini pulak family besar saya...(sori,xpandai buat bagi besar)
Ramaikan,,,??
kan dah ramai gurlz yang bertambah tuh...
untunglah cik Hanum.....
wink! wink!


Credit to Haikal sbb buat poster nie..Apapun saya tetap hepi bekerjasama dengan korang semua...yang pasti adalah..."TRANFORMASI PEMIKIRAN MENJANA REVOLUSI BANGSA"

Yang Merindui,
Awiekashi

8 ulasan:

Azwa Azee berkata...

wah..poster dh keluar..hahahhah

Gades Merah Jambu berkata...

assalamualaikum dan selamat sejahtera abg senior merangkap abg mpp :P

AwieKashi berkata...

Azwazee:huhu,,dah ada kat kedai pun,,
nest sem tampal

AwieKashi berkata...

Sha: xperlu lah mcm tu kan??? >.<

Cik Tetra berkata...

untunglah jd mpp!!:D....encik mpp..saya nk buat satu aduan ni..boleh,,hahaha,, :D

Miss Shikio berkata...

en.mpp!

knapa ptptn saya x masuk lg??

eh2.. salah mpp

hahahahah~

AwieKashi berkata...

ada kene mengena ke??? hehehe...

AwieKashi berkata...

cik Tetra: g lah kat bilik gerakan,,, huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...