LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Khamis, 26 Mei 2011

Oh Minggu Destini Siswa Part02


Assalamualaikum,,,?

Eh,,,xnak jawab ke?? *whatever (versi nabil)….HAHAHA! hari nie saya mau crite MDS utk part02 pulak…agak gempak hari nie,,bukan setakat agakTERAMAT GEMPAKLAH…. Hari semua stdent enjoy dgn performance diorg tengah padang utama… 

Dah macam *Begini-gini haa….(versi Jozan)ngee~ 
 Team siswa NABIL *team lain lain kali yerk...

Bukannya apa,,,group saya jadi JOHAN lagi utk MDS kali nie…UNTUNGLAH sapa yang group saya…huhu….*I’m sorry to group “AMIR” not “AMRI” owkeyh *dengan reaksi petik2 jari dengan kepala sekali goyang…HAHAHAHA! 
 
 Team siswi NABIL

Enjoy yang teramat..semua PM di agih group with random… ada 4 group…

----> AMIR,NABIL,JAMBU & JOZANsaya terpilih utk ke group NABIL… so,apa lagi,,

”NABILLLL,,,come to ME…* nada sorang mama yang gedix2…HIHIHI

Yang penting konker 5 hamper utk JOHAN di pegang oleh group saya…

 

Group lain…”apa pun xboleh…..”(versi jambu)

Sapu bersih utk 5 game yang di wakili oleh siswa & siswa baru…*that y lah trademark saya yang 1st entri kali nie WHATEVER~~+ ada aku kesah~

Nagis group lain xdapat juin with abg PM yang SPORTING nie…HAHAHA… hambikkk kau,,,JK gitu… semua trademark group saya guna…huhu..

“maap-maap….”(versi nabil) nanti kita men game best2 lagi k,,,woki cokie pun kita layan macam tadi ramai2….HUHU…

sori,gambar xbapa cantik..nnt part last saya masuk kan gambar cantik-cantik.. baik punyerrr...(versi Dafi) HAHAHAHA! 
yang melaporkan,
Abg PM awiekashi

18 ulasan:

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

huhu.. ni sume gara2 MAHARAJA LAWAK dekat Youtube kan.kan. bukan dari ASTRO WARNA.

haha. ape ape pon AWIE. tahniah yerk .. menang lagi. ;)
hadiah tu simpan2 lah untuk ibah cikit.. hehe. nak jugak..

AwieKashi berkata...

xde2...semua utk tudent je...HAHAHAHA!

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hehehe..
xde ea?? (versi geleng2 kan kepala)
ish2.. xpe lah..
ibah tumpang tengok je. jadilaaa..

eybit.atul berkata...

rinduuu nye time atul punya mds :')

Abang Zam berkata...

pergh awie..ade tenet eh kat sana?
berapa ribu awie budak2?

agak2 dapat kolej tak?

AliaJustea berkata...

ngeeee! untunglaaa..

abg PM, abg PM. .intake batch ni bape rmai ?

@ Syima Raaif @ berkata...

wahh PM yg berjaya :p

Ariel Pocong berkata...

kolej aq da xdpt..kaw xpyh berangan la zam..awie aq nk tumpang blik sblom dpt cri uma bole??xlame la..

AwieKashi berkata...

IBAH: hahaha...geleng kepala g cari ahli pikir,,xpun ahli gimrama.,,
hahaha!

AwieKashi berkata...

Atul: huhu,,,byk slot ofcoz la sukan paling best... kan?

AwieKashi berkata...

Zam: ramai gak la..1300 lebih...but batch Atul lg ramai 1600 lebih..

AwieKashi berkata...

AliaJustea: 1300 lebih,,xramai sgt la sem nie...maybe second intake ramai nnt..

AwieKashi berkata...

Syima : huhu...biase la... OMG haaa~

AwieKashi berkata...

Ariel : bilik gua dah penuh,,bilik sebelah free...HAHAHA!
part1 dah ada 2org bilik aku...

Gades Merah Jambu berkata...

poyo la bg mpp sorang nih

AwieKashi berkata...

Gades Merah jambu : huhu..."ade aku kesah"??? *version

alyn_venira berkata...

besh!! abng2 and kak2 pm memng besh sngt!!! korg sporting.. btw pe lagu yang menari mase sukan hari tu.. thanks you...

AwieKashi berkata...

oh,,itu lagu woki coki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...