LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Rabu, 4 Mei 2011

Student UiTM Segamat wajib tengok!!


Assalamualaikum,,,

Ini cerita benar taw,,,sebelum habis final exam hari tuh saya telah wat survey,, bukan survey questionnaire yang ada “kawan saya silap tulis tuh”… HUHU! SORRY yerk! But ini survey pasal KOREA-ING… Menurut fakta yang sahih,(cececehh,,,bajet je…’itu kata korangkan? Hahaha’)  saya  telah buat analysis utk dapatkan PHD sebagai mana saya buat thesis CALCULUS sebelum final tuhPERATUSAN  student UiTM segamat suka Korea-ing… Toing…toing..toing~~~

Mengikut survey pergi bilik ke bilik,,,di katakan setiap lappy mempunyai cte KOREA,,,if xde pun skureng-kurengnya mesti ada video music korea…termasuk saya sekali,,,pftttt~~~  Di anggarkan 92% lah lebih kurang,,yang 8% tu lain2 lah…HUHU! Maklumlah,,dak laki la katakan,,,Such as xsuka akan K-pop nie.. bajet je diorg nie,, kenkadang tetiba je kat wing kdengaran “ I’ll be back~~~~”… Hampehhh,,, suka jugak xnak ngaku…HAHAHAHA! Budus je,,,opss,,,PANDAI!!!

 
Ini Cuma kat kolej siswa,,bagaimana dengan siswi??? Anda ingin tahu??? Survey lah sendiri…HUHU! Saya xbuleh masuk kolej siswi…so,anda lah kene survey sendiri…saya survey utk siswa je…practice utk operation researcher utk sem akan datang..dalam sllybus tu taw ark…huhu wink! Wink! ^_^
Apapun yang kita layan,,layanlah…time ada assignment tolong siapkan yerk… kalau x,carrymark xde…” PESANAN LECTUERER “….

My Survey,
Awiekashi

38 ulasan:

HZQH berkata...

tak payah buat analisis pun.siswi comfirm 99.9% dari pada ktorang suka korean-ing.ini serious.taktipu.hahaha, saya antar 0.1% tu.lalallaa

AwieKashi berkata...

Haziqah: yeke???
HAHAHAHA!
k0mp0m2 je...nanti org nak bukti xde..kang susah...cam saya dah ada bukti...hehe..

miszATIN berkata...

Mengikut statistik UiTM jb plak, peratusan yang lebih kurang sama bagi kolej siswi. Boleh jadi lebih jugak daripada apa yang dianggarkan haha
sekian. =)

AwieKashi berkata...

miszATIN: hehe,,,KOREA-ING telah melanda dari awl saya masuk lg..huhu

mrs.cokelat berkata...

hehehe...tpi sy tak pon..weksss =p

mrs.cokelat berkata...

hehehe...tpi sy tak pon..weksss =p

HaLuNa ReTrO berkata...

yew yew jerk awie nih..ahahaha..ngee~

AwieKashi berkata...

mrs.cokelat: HEHE,,,maknanya haziqah salah la tafsiran...huhu... not 99.9% but,maybe same je..

AwieKashi berkata...

Hal: k0 pun sama je hal...
siap amik cd korea kat ibah lagi... >.<
sori aku kantoi kan...

Haziq Zainal berkata...

fakta:

lagu korea yang aku tau cuma 3 je
- nobody
- sorry3
- i ll be back

HAHAHAHA :D

AwieKashi berkata...

JPK: hahaha,,,janji tau...
kan,,kan,,kan...?

Gades Merah Jambu berkata...

lappy saya tade korea2! :P

i'm the stalker ! berkata...

siswa segamat sume jiwang loooo.
hahha^^.

AwieKashi berkata...

SHA: hahaha,,,ok la tuh...tggu je.. nnt ada lah...

AwieKashi berkata...

I'm the stalker: hehe,,,legend but hati mesti taman~~~

i'm the stalker ! berkata...

hahha^^. oke oke. respect sikit la. lalalalaaa^^

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

ehh. x lah. siswi x main lah nengok KOREAN.. kiteorang layan cite melayu je tau.. ^^, heeeeee....

AwieKashi berkata...

im the stalker: hehe,,,thumbs up! ^^,

AwieKashi berkata...

IBAH: bajet je lebih,,,
toksah la kome nak nipu~~~
k0me tu byk stock up korea...

Miss Shikio berkata...

alawh, tgk malaysia sudah lah

entah2 sebanyak 90% yg minat kpop

hahaha~

tgk style rmbut dah taw dia mnat kpop

@ Syima Raaif @ berkata...

hah tak sangke ek laki pun ramai..kalau nak tanye gurl lagi ramai kot..

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

@AWIE.. ape kome?? haha.. x paham2.. C(:
erkk.. ne ade stock.. hikhik.. orang pakai hadisk je skang nie..

xde la banyak sgt.. cam AWIE tu... huhu..

AwieKashi berkata...

miss shikio: hehe,,,sbb tulah,, dulu x pun,,,ttba mula merebak...

AwieKashi berkata...

SYIMA: biasa lah...SR nampak je ganas..hati CUTE kot...huhu

AwieKashi berkata...

IBAH: yela tuh....
nampak sgt nipunyerrr~

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

HAHAHA.. ade muka ibah nampak tipu?? x de an.. ce tengok.. serius auu muka nie.. ^^, heeeee~

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

@awie.
ibah x de mase owh.. nak layan korean.. huhu. bz jual roti bako. sampai Kolej sem 5 ni x dpat! ceit!

AwieKashi berkata...

HAHAHA!
nak tipu xberagak la cik ibah~~~
ptfff~

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

HAHAHA.. erkk..
orang tak tipu seh.... betui..
huhu.. ish. sekeh kang! baru tau!

Awie.. leh ke MPP tolong ibah. dapat kolej sem nie!! warghhhhh!!!

AwieKashi berkata...

Bajet mcm xdpt kolej je,,,
siswi la sng dpt kolej...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

pehh.. ibah serius ni tau.. ibah x dapat.. grr..
ingat orang tipu ke??
dia cakap. permohonan anda gagal. terima kaseh...

AwieKashi berkata...

oh,,,wat la rayuan...insyaallah dpt..

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

ye ke.. okay. ibah buat laa nie.. heeee..;)) padan muke ibah.
si solahudin ketawakan ibah! sabo je.. die cakap. padan muke ibah. kan dah.. dulu mase part 4 kena kan die. kan dah. ibah yg xdapat kolej.. huhuhu.. +_+

AwieKashi berkata...

HEHEHE
xpe,,,lek sudah

Cik Tetra berkata...

siswi jgn ckp la...korea ni benda wajib dlm laptop..siap walpaper laptop pon gmbr artis korea!! (sayalah tu..haha)

i love kpop~~~ <3

AwieKashi berkata...

Cik Tetra: yeke???
wallpapers pun sama? xpe,,kita sekepala..hahahaha

Cik Tetra berkata...

yup2!!...walpaper of coz la kna ade artis korea..la awie letak jugak ke!!! yeay!! ade kawan... :D

AwieKashi berkata...

haha,,,xpe,,buleh geng..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...