LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Ahad, 22 Mei 2011

Oh Minggu Destini Siswa Part01

Assalamualaikum,,,
Huhuhu...sori semua....busy sgt....tgk pada tajuk entri pun korang dah tahu kan??? macam mana busynyer sorang PM (*tambahan,sekarang bukan lagi Pembantu mahasiswa,tapi skrg Pemimpin Mahasiswa) nak jaga adik-adik yang baru masuk nie,, macam-macam karenah diorg nie...dari anak menteri sampai lah ke anak yang betul-betul daif...kesian pulak saya bila ada sorg adik tuh tya saya,

Situasi
ADIK : abg,saya nak tya,,macam mana kalau family saya just ada ibu je,, ibu saya keja cuma dapat RM400 sebulan je lebih kurang... macam mana saya nak bayar yuran utk masuk UiTM nie??
SAYA : ok,,kalau macam tuh adik nanti jumpa dgn abg sekali lagi,,& kita akan ke HEP utk settle kan masalah adik yerk? jgn risau...UiTM bukannya kejam utk paksa adik bayar,,kemungkinan adik adik akan di tanggung semua pembayaran yuran ini..

Nie sebelum hari MDS malam tuh saya buat utk semua PM
*x cantik korang pakai jugak yerk dlm 1 minggu nie...huhu

Nie pulak nametag saya....HUHU!
akhirnya buat pertama kali tukar biro Displin selama 2sem jadi bendahari MDS...
sakit otak jugak dibuatnya dengan duit-duit nie..
kalau RM1/RM2 xpe,,nie...gRrrrR~
paham-paham la yerk brapa byk..

walau cmne pun saya tetap beri cikit input segala pengalaman jadi biro displin semasa di DESARU LOTUS HOTEL kat PM yg baru *kursus je tapi best,, walaupun dulu kene COP MUKA sebagai PM di anti pelajar sebab asyik serius je.. nak buat cmne kan? tugas tetap tugas...so,laksanakan jelar...huhu... sori tau sapa yang kene tengking dulu..tapi pas abis MDS kita ok je kan??? ^_^

Yang Melaporkan,
PM AMRI @ awiekashi

22 ulasan:

Cik Tetra berkata...

wah!! untunglah jd PM!! abg Pm sy nak tnye...boleh tak kalau nak nk daftar lambt!!hahahaha.. :D

W A W A berkata...

fuyoooooo . abang PM lahh .

Ariel Pocong berkata...

wa abg pm..Bole x kalaw sem dpn sy nk dok kolej lg....

AwieKashi berkata...

cik tetra: dahtar lambat nanti kolej upk kasi or lain...haaa...xtahu... :p

AwieKashi berkata...

WAWA: kali nie stdnt GOOD sgt...huhu..
senang nak control..

AwieKashi berkata...

ariel: entah la...huhu..bilik aku dah penuh ngn part1..

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

waaa... semua ade sebot ABANG PM nie..
ibah pon nak nyibuk kejap.. hehe.. ABANG PM.. camne ngan JANJI kita tu yerk?? hehehe..

AwieKashi berkata...

HAHAHA....
itu kite tggu sampai open new season semester...

Ariel Pocong berkata...

sudah la kaw..xnk tlg aq xpe....
xnk kwn

W A W A berkata...

wahhhh . ye ke . hensem hensem tak ? HAHAHAHA .

MiaAmirah berkata...

kacakk nametag :D

AwieKashi berkata...

ariel:hahaha,,,mana leh cm tuh...nanti org pertikaikan...

AwieKashi berkata...

WAWA: hensem??? urmm,,,usha sndiri la...xpandai tgk2 siswa nie..
siswi tahu...huhu

AwieKashi berkata...

Mia : huhu,,thnks,,,mia apa kurengnya kan...

Ariel Pocong berkata...

ala kite kwn..xpyh dga ckp dyorg...

eybit.atul berkata...

hehe.pewittt pewittt laa :P

AwieKashi berkata...

ariel : otak hang,,,depa semua tu suara mahasiswa...mana leh pilih2 kawan,,,HAHAHA! kena adil..

AwieKashi berkata...

Atul : xpyh la pewitt sgt la kan.~~~
huhu

eybit.atul berkata...

hbs nametag abg tu segak sngt.haha ;)

Ariel Pocong berkata...

yela..time ni la kaw nk jlnkn tggungjwb kaw...

AwieKashi berkata...

atul: hehe,,,gambar montaj..

AwieKashi berkata...

awork: mst la,,,kalau x bila lg... wekkp!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...