LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Selasa, 3 Mei 2011

SAGMEN >> IISSHHHKKK..!! AKU NAK HEADER BARU"

Cantik kan header contest nie...
simple but nice...
 
Assalamualaikum,,,
Bestkan kalau header cantik-cantik nie,,,orang pun akan rajin datang belog kita,,,tapi header saya???? Sedihnyerrr~~~~ kenkadang jelez giler tgk orang punyer cantik-cantik... thnks to akak Azwazee yang tag kan,,dah lama menunggu,soh kwn buatkan dia ckp ok,,tapi xbuat-buat...cam nak nagis je..
Thanks gak untuk cikgu sbb open contest nie...Harap-harap dapat la...HUHU!
jarang jumpa lg orang yang sanggup open contest macam nie...memang nak membantu sahabat bel0gger lah!! mencik! mencik! ^_^

Siapa nak juin klik kat nama cikgu yerk! Awesome lah!! huhu...
so,saya nak tag kat semua kawan-kawan saya,,but tgk diorg punya cantik-cantik header,,ini pilih secara random..huhu...

Dengan ini, dengan rasmi saya juin this contest... ^_^
Di tanda tangani,
Awiekashi

15 ulasan:

wan_cikgumuzik berkata...

terima kasih kerana menyertai sagmen yg cikgu buat nihh.. pepe pon cikgu akan membuat penilaian seadil2nya utk memilih pemenang.. kita tggu hari keputusannya ok..

THANKS SUPPORT CIKGU..!!

AwieKashi berkata...

HEHEHE!
ok...thnks...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

HEHE.. Cik Panda di tag jugak! okay. kita try juin this contest... ;))
@awie.. awie nye header mana??? hehehe.. kata nak juin contest nie..

AwieKashi berkata...

xlah,,CIKGU yang akan buat lah...huhu...tgk la kalau ada rezeki...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

CIKGU akan buatkan utk kita ke maksod awie??? owwww.. ye ke. bukan kita yang kena buat sendiri?? hehehe.. silap arr nie..

kalau camtu, naseb kita lah sape yang menang. CIKGU akan tolong kita buat header lah eh???

AwieKashi berkata...

yupp....betul tuh...

AwieKashi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
AwieKashi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ZJ berkata...

gedik gedik kat blog ko ni
tibe tibe ternampak lak
nme cun melecun tu .
aku pun ditagged la ...
btw , thanks la .
see the leg la . warne purple tu .
(aku ni kalau tag tag kat blog mmg tak tahu pastu nak wat pe =;=)

AwieKashi berkata...

HAHAHAHA!
ape seh ko cik zue..

Fyqa berkata...

gudluck ;)

AwieKashi berkata...

THANKS>>>Fyqa ^_^

ZJ berkata...

ape seyh ko amri .
hehehehek ><

Miss Shikio berkata...

wahhh! semoga berjaya mndapat header baru

hehehe~

AwieKashi berkata...

mudah2an..huhu... ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...