LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Sabtu, 30 April 2011

jum main bersama saya


Assalamualaikum,,,
Huhu,,kehadapan anak-anak raja,anak-anak menteri, anak-anak exco menteri, xlupa jugak anak-anak ayam,anak-anak itik,kepada pembaca belog nie,yang pasti xterlupa kepada anak-anak BURUNG… HUHU,,,sukanya hari nie sudah abis final exam..! 

Dengar sini, “saya Awie DQS part5,salam perkenalan”…HAHAHA! Poyo je

Mesti tetiba hairankan kepada anak-anak BURUNG di highlight kan,, meh sini cek nak ceghita,,(apa? ce cter,,ce cter?) ok, cek boring sgt semalam stdy macam apa lagi,,tetiba tadi jawab xda soklan TRUE/FALSE,,xbuleh la cek nak guna M-16 utk tembak semua tuh..Eh,, Selalu kuar topic lak,,~ (kembali) SEBENAR ini GAME TERBARU Cek SUKA main…huhu…Abis je balik bilik terus main~

Sapa xtahu game nie memang agak-agaknya dia busy macam PM kot… xpun dia pikir bende nie lagho  x enjoy..Sampai game abang zam famous pun xtahu nie…Ngee~ Chill lah,,Exam dah abis kot…HEHEHE.. Stock up cte korea dah ada,stock up game pun ada…Walawehh~  HAHAHA! Mencik! Mencik! Nak tahu game ape? Ada yang dah tahu kan…?

 Inilah game tuh...ANGRY BIRDS!!
Sapa nak juin? datang copy at saya sebelum balik hari nie ke LANGKAWI
wink! wink!

Cantikkan karakter dia..^_^
saya dah ada satu tergantung at my enset~
p/s:yang babi tu abaikan..huhu..

Dulu masa semester 1 terpengaruh dengan plant & zombie..tapi itu pun best...huhu...saya main dalam satu hari dah KHATAM>>
pape pun function la cuti sem nie walaupun just ada masa 10hari je...

Yang Xsabar nak balik,
Awiekashi

8 ulasan:

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

@awie
ANAK ANAK PANDA ADE TAK?? HAHAHAHAHA^^,

suke gile MPP nie.. dah abes FINAL yerk.. leh main2 dah... huhu.. orang dari ari khamis petang dah boleh main2 tau.. heeee;))

SYABAS! anda QS part 5... hehehe..dah grad dah part4..

YEAY! KITA JADI SENIOR!!! hahaha

AwieKashi berkata...

HAHAHA~
payah nak kata org sgt la cik ibah oi...
bkn senang nie..huhu..

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hehe.. aloh.. ye lah. yela..

nie . balik Langkawi bila?? malam kang eh?

ella berkata...

larrrr...game ker??
baru tauu..
sy ade semue.hehehe~
*abaikan yg babi tuh :P

AwieKashi berkata...

Ibah:yup..nanti malam...

AwieKashi berkata...

Ella: hehe...*abaikan~

Gades Merah Jambu berkata...

lagha lagha..

eh tak tak..
saya busy kemain kalah menteri belia dan sukan.

tak tak..
busy kemain kalah mpp :P

AwieKashi berkata...

yelah tu..
busy la sgt kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...