LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 22 April 2011

Segmen Belog Review Pak Cek Biola


Assalamuaikum,,
Mudah2an semua sihat la weekend macam nie ek..nampak banner nie kan?? saya rasa je boring asyik stdy bagaikan nak rak +++ beruban rambut yang cantik nie yang xperlu rebonding,,HAHAHA!(jgn jelez,anugrah ilahi...Allhamdullilah). Si AliaJustea yang tag kan...so, saya juin jelah segmen pak cek biola nie...

Soalan 1 : warna kegemaran saya??
ok,,,susah gak soalan nie,,,saya sebenar suka banyak kaler-kaler nie.. rasanya bagi saya warna putih,purple,merah kot...Eh..macam banyak la pulak kan..? xpelah,janji saya suka kan??? hehe...layan sudah...

Soalan 2 : apa akan anda buat jika memeliki duit RM 1 juta,3bende utama akan buat??
WAAAAaaaa....ini soalan mengalahkan soalan final exam..soalan final xmacam nie... agak-agak kalau dapat jawab soalan macam nie leh Dekan List x??? HEHEHE~! mana buleh macam tu kan...ofcourse la kene usaha cikit baru tawakal... OK! STOP! melencung jauh pulak...dengar nie saya jawab...

1.Saya nak buat satu kediaman untuk saya punya parents..Family saya ramai,,so,kene lah BESAR!BESAR!BESAR!BESAR~!

2.Dah dapat tu kene lah bersyukur,,sekurang-kurangnya saya mahu pergi melancong dengan kengkawan...tempat yang dituju 1st mst mekah,,xbuat haji pun umrah pun buleh...kan..kan..kan..? pastu baru lah gi korea ke,,buleh la jumpa Girls Generation! HAHAHAHA!

3.Saya nak bukak Company sendiri,,pastu leh melabur lagi,,so,duit sentiasa ada...buleh la lagi buat bende lain pulak.... Yeiihaa!


Korang 4 orang nie aku tag kan!!
mahu tengok korang punya bende lak apa yang akan di buat dapat RM 1 juta tu!

Lepas tension,
awiekashi

24 ulasan:

Rozuan Ismail berkata...

tq join

AwieKashi berkata...

welkem!
huhu....nice belog lah!

Abang Zam berkata...

ahahaha..ok..aku juin nt malam!
tapi kau pun kena juin segmen aku jugak! hahaha

AwieKashi berkata...

HAHAHAHA!
aku sentiasa juin k0 punyer segmen!!
sampai muntah!!! HAHAHA!

Aini Amanina berkata...

HAH ! Kenape tak nak bagi sikit kat Nina kalau dapat sejuta tu ? 10% pun dah kire cukup. Hehehe.. ;)

AliaJustea berkata...

hak3.. sempat pown buat..
ngeeee~

aQimie Ceplos berkata...

FERLU ke kata rambot yang cantik tanpa pelu REBONDING?? kasar ni kasar.. HAHAH!!
thanks awie taged itew.. itew rase bersyukur angat!! muah skit ;D hahah

AwieKashi berkata...

@Aini Amanina

buleh je...HAHAHA!
tapi kene sain agreement dulu..
mana leh dapat cm tu je..

@AliaJustea

HEHE!
macam nak tertido dah tadi...so,type la ckt..

@aQimie Ceplos

HAHAHAHA!
TERASA ke bang oi??
xpe,,j0m balik langkawi,,
hal rebonding RM50 je... ngee

aQimie Ceplos berkata...

awie : HAHAHAH..! tanak r wie. mak aku da marah la asik rebonding je.. pas ni aku nk g yun nam hair care lak! ;)

AwieKashi berkata...

HAHAHA!

tula...len kali dgr ckap mak!!

@ Syima Raaif @ berkata...

haha nak g korea jumpe girl generations ok sgt besa impian tu hoho ^^

AwieKashi berkata...

@ Syima Raaif @

HEHEHE!

impian tu terbaik ooo!

bukan senang,,,

Nazurah Mohd Noor berkata...

wahhhh . minat girls generation ke ? hehehe .

Aini Amanina berkata...

Okay ! boleh je ~ Mengikut law, nina adlh offeree.. Awie adlh offeror. Bak sini bg duly contract.Nina sign semua. Awie dah offer, nina dah accept. So its bound into a contract. haha ! pening pening

AwieKashi berkata...

@Nazurah Mohd Noor

hehe...
shhhhhh~
diam2lah...
memang i like it!

@Aini Amanina

HAHAHA! yela cik nina...
es0k sain!

Aini Amanina berkata...

Really ? wahh ~ tapi ape syarat2xnye ?

AwieKashi berkata...

@ Aini Amanina

Ofcourse la...

Azwa Azee berkata...

ehem3...final2..heheheh

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

AWIE: hoooh.. benda nie yek.. BTW, maceh tag kite! huhuhu... haaa..
nnti kita join auu.. tapi lepas kita jawab PAPER LAW 251.. haha..

Banyak benda nak tulis.. n banyak benda nak di "berangan kan" kalau kita dapat duit SEJUTA tu...

AwieKashi berkata...

@Azwa Azee

final?? hehe...xpe..
xleh stdy sgt,,otak jem!

@Noor Adibah Binti A.Latif

HAHAHA!
xpe,,take yourtime..

aQimie Ceplos berkata...

ahahahah!! tp mase kat jb aku dgr la ckp mak, bile aku kt segamat.. aku dgr la ckp ko.. ko kan bagai "engkau la ayah! engkau la emak" haha!

AwieKashi berkata...

HAHAHA!
gud..gud...gud boy!!
xmau nakal2...

::Mastura Zakaria:: berkata...

jalan2 dan follow kat sini.....enjoy blogging..keep in touch...

AwieKashi berkata...

huhu,,,oteh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...