LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Khamis, 7 April 2011

My survey questionnaire!!

Assalamualaikum semua blogger-blogger yang dasyat-dasyat tu..and also yang baru buat blogger or sapa-sapa yang rajin terbaca blog yang xseberapa nie… HAHAHAHAHA! Nak tulis post baru nie pun tergelak-gelak…. Kenapa??? Nak tahu…hehe… Ini al-kisah sorang kawan gurlz saya, semasa g buat questionnaire 3malam berturut-turut…tapi ini di sector B…

Yang xleh belahnya yang tulis tu adalah my friend…hehe…xtahu la nak kata cmne,,,Tanya spm dapat A Bahasa Melayu,,tapi entah la,,,mungkin tersasul kot…ada la sorang lagi kawan saya yang terperasan bila saya tengah membaca,,,& dia tergelak… Nak tahu???

Inilah dia…siap saya kotak kan lagi…huhuhu…


Xpuas ati lagi??? Saya besarkan…….!! Hehe….


 So,cmne??? ^_^
kalau semua perasan, dibawah "yang" tertulis "KOLAJ=KOLEJ" taw...ngee~
"LOKER YANG BERNANAH"???
cam mane tuuuu??? hehe...
p/s:bila tulis careful taw…jangan suka-suka je…hohohoho!

reported by,
Awiekashi

6 ulasan:

Nurba'ayah Dahrin berkata...

apakah "bernanah"??? kepelikan yang sangat terserlah.. huhu

PuTRa KaKaShi berkata...

HAHAHA!
entah la....
bernanah...pelik yang yakmat....!
^.^

yanazunaidi berkata...

haha pelawok pelawok.
awie putus kawan.
awie baboonn..
SEMUA jangan kawan awie..
hahahahah..

dah time aku tulis tu kau sebok kata tangan kau bernanah kena pencukur mmbr kau tu, aku pun TER TERtulis la.lain kali jangan ganggu pengulas mengulas aduan. haha.

nwy, terimakasih la malukan aku.
aku tuntut mcd, kfc, pizzahut, kek coklat, aiskrem corneto, dan semua-semua yang ada kt unimart. !
erghh. :p

OKAY SAYA COOL JE! hee ee.

PuTRa KaKaShi berkata...

hehehe,,,,bila masa mention nama yana?? hehehe....xkan...?

yanazunaidi berkata...

lalalala...

PuTRa KaKaShi berkata...

hahahaha,,,,weekp!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...