LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Isnin, 18 April 2011

Event Paling Best!


Assalamualaikum,,,
Huhu,,,event sebelum start final exam rabu nie memang function!,,hari kekenyangan yang teramat,,,jimat duit aku hari nie…HAHAHAHA! Asyik makan je,,dah la baru-baru nie juin abg zam punya segmen! Cite lak pasal poyo time makan.. Hari nie aku kuar makan lagi bersama Rector,ketua-ketua Bahagian UiTM & Mantan MPP UiTM Kampus Johor..

Memang tadi aku makan dengan garpu & sudu la,,huhu…terpaksalah,,sebab makan kat Ledang Resort. Tapi rugilah sebab xpergi sendiri..tidak aku dah leh terjun mandi cam biasa(lompat macam monyet) time datang Sagil nie… Wakakaka! Tapi best lar,,,rakan setugas dari UiTM JB pun dapat datang juin kitorg semua yang segamat nie.. Yang xleh belahnya boleh lak aku teringat Langkawi…terasa nak balik umah pulak…,eh,,STOP,,kuar topic lak nie..HEHEHE!

Bila malam lak kuar makan at Restoran Cactus with Ex-JPK…huhu…sedih la pulak,,, seriously bila jadi jpk if buat event makanan semua sedap-sedap…HOHOliau! Dah macam iklan maggi lak! TOTAL makanan semua RM750++ waa…xabis aku makan dibuatnya….dah macam orang xpenah jumpa makanan kami…Sotong goreng tepung,ikan tiga rasa,tom yam campur, sayur kailan(aku lupa la sayur apa entah),telur dadar, satay daging+ ayam around 400,yang lain aku xtahu…huhu


Ikan tiga rasa aku dengan Cat xabis,,si Aru+ Hulk dapat!


Si Hulk Yang rakus!! HAHAHA!


 Pas abis, Aiskrim pulak…MatKool lagi…!

Memang k0ol la aku..wink!wink!~~~p0yo je…

My stories,
awiekashi

13 ulasan:

wan nurzalikha :) berkata...

tak ajak pun ... best tak ? mkn jela tau :P

AwieKashi berkata...

huhu,,,xpe...
badan still maintain,,,,

Reza Razi berkata...

Untungla awie.. haha..

AwieKashi berkata...

@Reza Razi

untungxlah untung sgt...nak wat cmne dah kena ari yang sama,,,huhu,,

Nuswatun Hasanah berkata...

sayur kailan laa awie...hahaha...
yela...untunglaa owang tu ade dinner an....huhuhuhu....

AwieKashi berkata...

@Nuswatun Hasanah

thnk y0u bagitau...hahaha....

Haziq Zainal berkata...

untung laa ;D

AwieKashi berkata...

@Hazriq Zainal

xda maknanya la JPK!!!
HAHAHA!

Shamsuddin Amin berkata...

adoi...
dah lame x membantai matkool...
sedap tu..^^

aQimie Ceplos berkata...

huh! makan kat rm700 lebih.. bawak balik bilik cume 4keping otak2 je?? o0 ..hahaha!

AwieKashi berkata...

@Shamsuddin Amin

HAHAHA! kan,,kan,,,lama giler xminjilat jari...huhuhuhoho!

@aqimie ceplos

Alaa....korunk kan layan korea masa tu,,xmakan pun xpe... ngee

mrs.cokelat berkata...

nak juugak.. bile nk bnljer utk sy plak...ngeee~

AwieKashi berkata...

@mrs. cokelat

Urmm,,nanti kak abis paper lah!
hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...