LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Ahad, 17 April 2011

Segmen Weh! Aku Poyo Bila Aku



Assalamualaikum,,,segmen~
Aku poyo bila aku makan bersama orang vvip..HAHA,,sebelum nie kalau pergi dinner aku makan guna tangan je,,duk lak sama dengan membe2 je..memang happening giler la..tapi sekarang bila dah berjawatan cikit, aku terpaksa jadi belagak poyo macam dalam kursus “etika makan”… sepoyo-poyo aku bila vip dah belah aku makan macam xpernah jumpa makanan juga..HAHAHA! mencik..mencik!! bak kata abg zam ex-rumate aku.. Aku hipokrit demi jaga image la katakan…huhu..(kolej utk kau ada)

credit to abang zam gak sebab wat segmen macam nie..dah la aku x update blog aku yang selekeh nie..HAHAHA..aku bukan jenis yang senang update sekarang,, sejak bertukar menjadi “busy at campus”..erkk..erkk,,macam poyo je aku…? HAHAHA! Bajet je busy,kenkadang xonline tengok movie jugak,,,wakaka! Even aku poyo macam PM pun aku peduli apa kan,, orang sentiasa akan perhatikan aku setiap masa,baik buruk aku orang akan menilai dari pandangan diorang sendiri,, kalau aku teruk sebagai “role model” diorang,,diorang pun akan teruk,,,biar aku hipokrit untuk kebaikann semua…setiap orang ada latar belakang tersendiri…kan..kan..kan…? sesungguhnya poyo biarlah bertempat...

Yang menulis,
awiekashi...

9 ulasan:

Abang Zam berkata...

ahahaha..ni ex rumate aku oi!

ok wie..cantek..aku nak kolej sem depan ok? thangs! hahaha

kem salam dak2 UiTM

PuTRa KaKaShi berkata...

HAHAHAHA!
ok2..no hal lah~~~

ZJ berkata...

amri poyo . semua poyo .
hahahaha c(x

MissNadh berkata...

tak poyo sangat lah..haha

:: fyruzfifah :: berkata...

mmg poyo...haha...
slbr lah, ktekn owg mlayu...mkn kai tgn la ok..kan3?

izzad berkata...

btol..poyo kena bertempat..nnt org jadi menyampah..:)

http://kitasemuaguru.blogspot.com/

AwieKashi berkata...

HAHAHA!
poyo biar btempat....
bukan`selalu pun kan...

~cik una~ berkata...

hehe.. nice.. i like...

AwieKashi berkata...

@~cik una~

HOhOHOHoho...
diam-diam sudah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...