LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Jumaat, 1 April 2011

Dugaan atau kebetulan???

Baru nak belajar menjadi busy….(tuuuuuttt…sesuatu sgt)
Almaklum lah baru je nak belajar busy start sekarang,,,kkdg facebook & blog xpenah update.. sana sini event ada tiap2 masa…adakala event jatuh dari langit tetiba…(terpaksalah buat jugak macam mana pun)
Nak xnak tetap kena buat,,sama ada cepat & lambat je..

Pikir2 balik banyak sllybus tertinggal bila gerak sana ke mari,, baru-baru nie abis kat puncak alam, balik dari sana ada ekspo ”Jom Masuk U”…Nasib la ada yang gantikan…Fuuuu….bajet mcm dah xde…

Datang la 31/03/2010- kena gerak ke Larkin g UiTMjb..penat giler-giler…dah la malam khms tu ada test 2 Elementary Algebra,,31hb pagi ada test Forecasting lak kul 8pg.. 3ptg naik bas kat admin uitm segamat nk gerak ke jb..

Dalam hati(boleh la rehat jap bila sampai sana)…
Padahal sampai je terus solat jamak & ada meeting dgn sekretariat UiTMjb.. abis meeting terus tukar pakaian utk event malam tu..tambahan..(buku MGT & calculus bawa,,cadang nk stdy..tp hampeh..grrh)

Event start kul9,pada masa sama bateri henset nie abis lgsg,,akak aku lak dtg nk hantar lappy aku yang jauh merantau dari Langkawi,,akhirnya sampai juga at tangan aku kembali….huhu…lama tu…dari start cuti midsem lg terpisah…

So,event abis around 11.30mlm…mkanan,bincang,snap gambar sampai la kul1.30pg..
Terus naik bas gerak balik ke segamat…hati suka la..(sbb dpt lappy)..tapi kelas ganti 8-10 aku x la..huhu… sampai pun dah kul 4.30pg gak kat Sempana Riau 250 tersayang,,,Si summit yg buka kan pintu,,hrp si ayen & awork hampeh…dah dgr aku panggil diorg wat xtahu lak… aku isytiharkan diorg xdapat kolej baru tahu… HAHAHAHAHA(gelak jahat )

cam ne pun aku g gak kelas calculus kul10pg-12tghari wlpn penat… xnak lah kasi lecturer pandang lain lak dgn alasan semua event2 yang ada…kan???? Hehe…
Yang mengarang,
Awiekashi

4 ulasan:

aliah supaiman berkata...

kesian.....tp kamoo yg terbaek la bro....

PuTRa KaKaShi berkata...

huhu,,insyaallah,,, ngee~

aQimie Ceplos berkata...

HAHAHA ! mujur aku dgor ko seru name aku wie. kalau x de nye aku nk bangon. AHAHAH!!

PuTRa KaKaShi berkata...

HAHAHAHA!
btl3....nak harapkan 2orang tu kolej terbakar mmg rent0ng lah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...