LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Ahad, 24 April 2011

1st Give Away By Hajar Hasan


Assalamualaikum,,,
Salam satu Malaysia!....eh,diam je??? Mesti la jawab salam & sahut says “Malaysia Satu!” dan dan dan senyum..! ngee~  Itukan Laungan Kepimpinan Negara kita..so,kita kenalah support… betul x anak-anak??? Huhu… Apa? Kenapa tetiba SATU MALAYSIA? Nampak banner atas tu?? Ianya terbuka untuk Blogger Malaysia je.. So,ramai-ramailah kita juin!

Credit to Cik Hajar Hasan yang menjemput saya juin “1st Give Away” nie.. Xpenah pun sesekali juin contest or Give away nie sebelum,,sebab saya blogger baru,,xcaya? checklah saya punya post-post entries!
Semua jantina pun buleh juin! Yang half-half pun buleh…! Oppsss! Sorry..Hadiah giveaway ni sudah pastinyer menarik,, xperlu tanya dapat hadiah percutian lak,,nak tahu jom usha!

3 orang dipilih berdasarkan entry yang menarik,
5 orang pemenang pula akan dipilih khidmat secara random,
2 pemenang yang paling bertuah..

So,total 10 la kan! Waaa,,best nie! Jomlah kita juin ramai-ramai..xjuin rugi taw…rugi yang teramat! Hehe… Bukan susah pun,, macam mesej je,, just bezanya mesej “ON<jarak>Juin ke 200691” huhu,,kan,,kan,,kan,,,?
Bilang 1,2,3 & GO ke Link Cik Hajar Hasan & juin!
Saya pastikan anda xrugi….!

Dengan ini, saya juin 1st Give Away by Cik Hasan Hajar!


Di tandatangani,
awiekashi

41 ulasan:

aQimie Ceplos berkata...

nombortu.. bukan no berfday kau ke wie =.=

AwieKashi berkata...

HAHAHAHA!
mana ada la.. 090691!
silap tu!

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

rajen nye die join benda2 nie!! huhu..

aQimie Ceplos berkata...

waaa.. cari pasal ni, pasword aku yg ko g bgtw wat pe?? ahahah. ops kantoi ;)

heh. 200691, aku tepon smlm,. awat suare dy cam minah yg 3g dgn aku tu ar?? hoooooo~ =.=

AwieKashi berkata...

@ibah

cik ibah oi,,
saya baru balik dari exam nie...
ala,,cik ibah mai la juin!
HAHAHA!
(versi HKLBR)

@aQimie Ceplos

HAHAHA!
pas nie leh guna id stdnt mu lah!
ngee

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

JAP2!! APE kebenda HKLBR tu??
ahaha. ape kena ngena ngan balik exam dengan post eh??

AQIM: haha! serius.. kelakar QIM! aqim kena kaco yek! ngan gugurl... gugurl mane ntah tak tahu ... gugurl mane lah yang sengal tu kan...

AwieKashi berkata...

@ibah

HAHAHA!
memang xleh belah...
Hantu Kak Limah pun xtahu singkatan..
padahal tgk tiap2 hari...wink!wink!

Aqim dikacau oleh dia punya tuttt!
hehe...

AwieKashi berkata...

@ibah

HAHAHA!
memang xleh belah...
Hantu Kak Limah pun xtahu singkatan..
padahal tgk tiap2 hari...wink!wink!

Aqim dikacau oleh dia punya tuttt!
hehe...

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

HEHEHE! aip! diam lah.. ne ade ibah nengok cite tu ari2.. Nampak no menipunye..

Ibah study LAW bnyak sangat.. dah lupe! alohh... lupe sikit je.. singkatan tu untuk KAK LIMAH yekk.. hehehehehe!!!

AQIM punye tutttt????? :)) haaaaa.. sapekah die??? jeng jeng jeng

AwieKashi berkata...

@ibah

Nampak sgt terpangaruh...HAHAHA!
jeng..jeng...utk itu,,kita tggu rancangan at tv iklan baru tahu siapa..HAHAHA!

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

terpengaruh ek?? hahhaa..


aih.. banyak betul iklan nye.. camne nie.. neseb baik tak ade iklan berbayar macam ASTRO tu..
citer nye asek ulang2.. tapi Bayor nak mahal,,, 8_8

AwieKashi berkata...

@ibah

stndard la,,
nak carik duet punya pasal..
>.<

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hehe.. arrr.. tu tak penting. yang penting skang ibah nak tido! hehe..
daaahh... awie layan lah blog awie nie..

gudnite! hehe .. silap.. dah petang pon. wek!

HAJAR hasan berkata...

teehee~ yeeaahhooo! lawatan rasmi dari pihak penganjur. terima kasih sudi join!

all the best ya~ ;)

AwieKashi berkata...

@ibah...apekehe yang tido time2 nie...

@hajar hasan

HEHE!
thnks... lawat lagi lagi erk...? ;)

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

AWIE: ape?? haha.. ne ade orang tdo. dah bangon da arrr.. eleh. macam arr awie x penah tdo petang! wek..

AwieKashi berkata...

CIK IBAH: mana ada,,,susah la orang nak tido ptg...sbb xbiasa >.<
xcaya tya diorg! huhu

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

AWIE: hehe. iye ke?? x caye pon.. huhu..
nak kene tanye ke?? kalau x tanye boleh ke???

AwieKashi berkata...

CIK IBAH: Shukew ati la cik ibah...
hahaha,,,xkesah pun... bukan dapat emas pun kan,,LALALALA~

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

AWIE: hehehe!! tul2 ...

tapi awie leh banje ibah pegi LANGKAWI!! kan kan kan>? tak dapat emas pun x pe... heeee!!!

AwieKashi berkata...

CIK IBAH : uewww,,,,please la...
dapat pulak kan,,STOP2! ASAL SEMUA nak juin awie balik langkawi je nie..??

AwieKashi berkata...

AQIM : dapat 3g ngn anak lagi la tu... HAHAHA!

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

awie: okay.. awie kedek! takmo kawan awie! orang nak gi LANGKAWI pun x kasi! xpe2.. len kali datang sane. x payah nak contact awie.. majok!

AQIM: heee.. die dapat 3 G lagi! wauu!

AwieKashi berkata...

CIK IBAH: haha,,bia la...nanti malam sambung gaduh,,,,mau g library!

Miss Shikio berkata...

wahh! all the best!

heheh~

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

AWIE: hehe.. sambong tau.. jgn x sambong. maken lame makin best pulak citer awie nie.. hahaa.. cite ape.. ibah pon tak bape pasti.

OKAY! gi lah LIBRARY! TU.. daaaa... gud luck. setadi. =_= xmo.tdo plak dalam library

AwieKashi berkata...

MISS SHIKIO: HUHU,,,thnks awak..

AwieKashi berkata...

CIK IBAH: HAHAHA! cte apa je...
ada2 jelah...apa motif pun xtahu.. =,='

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hehe.. hah! dah balik dah. setadi grup yek.

aQimie Ceplos berkata...

awie : ahaha! siot kau.. =.= . tu bukan anak aku la.. tu anak IBAH!
kan ibah kan?? heeee.. papa da ade cucu ;D

deeya berkata...

rajinnye la dak kecik nie join2 contest bagai .. gud luck yer ! =)

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

AQIM: hahaha! Sengal lah kawan aku yang dedua nie! *_* aduiyai!!

HAHAHA!! awie, ye yo oh aje AQIM nie.. AQIM,, mase bila papa ade CUCU?? x penah tahu pon kite!

AwieKashi berkata...

CIK IBAH: HAHAHA!
tgk aqim ckp pe...elok sgt la korg..

AwieKashi berkata...

DEEYA: ala,,kita budak kecik ke =,=
sedihnyerr

AwieKashi berkata...

AQIM: HAHAHA!
ibah ngan k0 ape???
jeng...jeng..jeng...

aQimie Ceplos berkata...

awie : mengong la mu ni. HAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAAHA!! karang kalau Cokobie bace macam mane?? aku tanak kene simbah acid wie Y.Y HAAHAHAHH!! peace ibah ;D

AwieKashi berkata...

HAHAHA!
aku xsalah..ko la g sebut nama cobie

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

huhuhu...;0
udah udah korang..

AWIE: ape kebenda nye?? aqim ABAH ibah arrr..

AQIM: kan bah??? hahaha.. Abah , abah kita kan??

(???? cekobie??? hehehe) tebatok2 kang solahudin tu.. ^^,

AwieKashi berkata...

YEKER abah???
euwww.w....

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hahaa,,, yer arrr... adusss...
awie.2...

AwieKashi berkata...

IBAH: ape2...hek eley..yela tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...