LIKE sampai LEBAM! klik FOLLOW sekali ye.. Nanti saya klik semua yang boleh klik kat BELOG ANDA! ;)

My lovely Geng!

Khamis, 28 April 2011

Contest Tentang 4


4 perkara describe about AWIEKASHI
-Seorang yang Low profile(Betul ke?...hehe)
-Seorang yang mudah senyum….tengok nie.. ^_^ wink!wink!
-Seorang yang sempoi-sempoi je…Hehe…ini STATEMENT yang PALING SUKA!
-Seorang yang mudah di dekati..

4 nama manja (Manja ke??..usha jelar)
-Kat umah & Kampung “Fiq”..mengikut fakta sejarah abang yang panggil masa kecik..sampai sekarang org kg still panggil ngn nama nie..
-Kat Kampus “awie”…Ini senior yang kasi,,,ada maksud tersirat di sebalik nama tuh..mana buleh bagitau,,huhu,,
-Next, “Am” and “Amri”…schoolmate yang selalu called this name…

4 perkara baik yang SAYA buat hari ini
-Saya belanje kwn2…huhu (baik kan saya nie?? Mencik!mencik! poyo je)
-Saya Mandi awal hari nie utk stdy paper final.. >.<
-Saya buat kelakar kat kwn2..(korang suka kan??)
-“jum tgk video clip CNBlue kwn2”..hehe..

4 tempat yang nak sangat SAYA nak pergi
-1st Australia,sbb teringin sgt nak g Sidney
-2nd Bandung..(harap2 menjadi projek ke bandung tahun nie with Ex-JPK)
-3rd London (dulu berangan nak stdy at oxford)
-4th Ofcourse la Korea..jumpa SNSD HAHAHAHA!

4 benda yang wajib SAYA bawak kalau keluar
Enset,Duet,Kad kredit(ada pulak..kad bank la),kunci pintu… wink! Wink!

4 perkara terakhir buat sebelum join contest menarik ini
Kuar dari dewan pekse,makan,minum,on9!!

4 orang yang paling SAYA sayang di dunia ini
MAK SAYA! AYAH SAYA! ABANG! AKAK! & KAWAN2 SAYA! (eh,,tlebih pulak)

4 ragam manusia yang SAYA jumpa hari ini
-Kepala Serabut,Happening giler2,Bajet terer, & Poyo pandai…

4 misi yang SAYA perlu capai pada tahun ini
SAYA nak DEKAN LIST student!
SAYA nak sukses dalam projek baru saya..(tugas berat MPP)
SAYA nak jadi role model
SAYA nak GRADUATE!

4 habit buruk SAYA
Xsuka tengok Carrymark..
Xsuka tgk budak stdy macam nak rak giler2..(chill lah…)
Xsuka tanya orang kalau die bajet poyo pandai..(padahal salah)
Suka buang masa dengan on9!

sebab join contest ini
Kawan yang  tag kan,,tgk cam best je,,terus juin~
Xtahu la nak tag siapa,,sapa yang terbaca juin lah yerk.. hehe…
Sapa yang juin kompom DL sem nie…HAHAHA!
Yang mencatat,
awiekashi


26 ulasan:

AliaJustea berkata...

lau tak dapt DL mcm ne? ngeeee~

untunglaaa nak pegi bandung...

AwieKashi berkata...

Alia: kalau x DL tya diri sendiri....huhu...
nak g gak ke??
jum2...carik sponser... ^_^

W A W A berkata...

lahhhh . mat KOREA jugak rupenye . nak ikut g KOREA ? HAHAHAHA . "mudah senyum " ye ke ? hahahaha . senyumm cikit nak tgk .

AwieKashi berkata...

WAWA: HEHEHE!
penah ke jumpa???
balik nanti penuhkan masa dgn cte korea la...huhu

cik fiqa berkata...

thanks for join the contest..for futher info,always follow up my blog ok.. :)

cik fiqa berkata...

thanks for join the contest..for futher info,always follow up my blog ok.. :)

AwieKashi berkata...

oteh! oteh! ^_^

Rafidah Abdullah berkata...

wah, nk join gak DL,huhu

AwieKashi berkata...

HAHAHA!
jum..jum~ ^_^

W A W A berkata...

mane penah jumpe . kann ? haruslahh . banyak copy cerita neyh . tak sabaaa nak tengok .

AwieKashi berkata...

yela,,
jumpa xpenah tegur.. >.<
org pun xperasan....
cte ape yang latest??
huhu

W A W A berkata...

mane ade penah jumpe ? ke wawa yang tak perasan ? okeh lah, lepas neyh jumpe, tegur ye . *tu pun kalau engat muke . HAHAHA . latest ? My princess, secret garden . tapi wawa dah tgk dah . tak pe, nak tgk lagi . hehehe .

AwieKashi berkata...

oteh! deal...jumpa tegur..hehe
My princess secret garden? best ke???
nak...nak....!

W A W A berkata...

jumpe tegur . tu pon kalau cam muke lah kan . kang salah org plak kang . sumpah bestt ! nak ? amek r .

AwieKashi berkata...

cmne seh???
dah la paper abis 30hb nie...

W A W A berkata...

same lahh . petang plak tuh . lepas tuh terus balik . balik bile ?

W A W A berkata...

same lahh . petang plak tuh . lepas tuh terus balik . balik bile ?

AwieKashi berkata...

yeker??
but awie pagi final paper....huhu...

W A W A berkata...

alahhhh . untunglahh . hurrmmm . leceh taw . nak pagi jugakk . naseb baek balik 30 jugakk (:

~cik una~ berkata...

btol ke ni?? nk join jugaklla.. hehe.. sowie lme x mgomen kat sni.. bile nengokje.. da rmai komen... so, bce komen2 org lain sudh.. haha

AwieKashi berkata...

WAWA: hahaha,,,yelar,,tapi bas malam >.<
anywhre dah dapat 6cte utk cuti nie.. ^^

AwieKashi berkata...

Husna: hehe,,,xpe..paha..(final exam kot)

W A W A berkata...

naek bas ke ? cite ape ?

AwieKashi berkata...

WAWA: nek bas cepat...
yang teramat cepat!!!
hahaha~
cte lama2 gak...lebih kureng je

W A W A berkata...

abes barang barang ? tak banyak ke ?

AwieKashi berkata...

WAWA: barang tinggal at stor..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...